- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.121
Formatladımkaranfilce naptin telefonunu
Resimler kaldı da rehber gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Formatladımkaranfilce naptin telefonunu
Formatladım
Resimler kaldı da rehber gitti
Sağolun :)Geçmiş olsun, en faydalı haliyle kurtarmışsınız, rehber yenilenir ama resimler geri gelmezdi ne olursa olsun.
hakkinizda hayirlisi olsun canim,Tebrik ederim ne guzel,esinin istegi hayalleri gerceklestiyse ne mutlu.Evet yeni durumlara alismak zor olabiliyor ama sonucta oda sizin icin calisiyor.calisan bir insan icin,uzun saatler calismak cok zordur,sizin icin severek ,isteyerek yapiyorsa ne guzel...zamanla oturur hersey yoluna.Günaydın hayırlı haftalar.Kızlar eşim güzel bir konuma terfi etti.Bu çok güzel bişey.Kendisi için hayırlı bişey olduğunu düşünüyor.Ben de o mutlu olduğu için mutlu oluyorum ama ...işte aması var.Şimdi biz 15 senedir alışmışız babamız 6 gibi evde olur ve hafta sonu iki gün evdedir.Ama bu iste mesai kavram8 yok.Eşim akşam yemeklerinde evde yok.Her akşam 10 da 10.30 da evde oluyor.Cumartesileride çagırıyolar. alışırız umarım.size döktüm içimi hakkınızı helal edin.Şimdi benim israf etmeme konusuna daha dikkatli olmam gerek.Benim oğlum kuş kadar yiyen bir çocuk delikanlı oldu ama hala aynı.Benimde kısıtlı beslenmem gerek biliyosunuz zaten.Çok az pisirmem gerek yemekleri.Yedicücelerin yemeği gibi oluncada canım hiç istemiyor yemek pişirmek.k.v tuzlu süzmeyoğurt yollamış iki kilo var hemen hemen.Ee benimde haberim yoktu 3 kilo sütten yoğurt mayalamış iki kiloda içeriz diye ayırmıştım .İsraf etmeyim etmeyimde ne, yapayım.Yoğurtlu tarifleriniz var mı?
Tabiki ne demek :)Merhabalar bende katilabilirmiyim araniza
Soruna cevap veriyorumKızlar vbugün yemekte ne var?
Benim ıspanak kavurması yapcam.
Eşim de yok.
Yarın için de şimdiden buzdolabının altına kıyma çıkardım.
Köfte yapmıyorum uzun zamandır bi köfte yapiyim.
Hayirli olsun geztapoGünaydın hayırlı haftalar.Kızlar eşim güzel bir konuma terfi etti.Bu çok güzel bişey.Kendisi için hayırlı bişey olduğunu düşünüyor.Ben de o mutlu olduğu için mutlu oluyorum ama ...işte aması var.Şimdi biz 15 senedir alışmışız babamız 6 gibi evde olur ve hafta sonu iki gün evdedir.Ama bu iste mesai kavram8 yok.Eşim akşam yemeklerinde evde yok.Her akşam 10 da 10.30 da evde oluyor.Cumartesileride çagırıyolar. alışırız umarım.size döktüm içimi hakkınızı helal edin.Şimdi benim israf etmeme konusuna daha dikkatli olmam gerek.Benim oğlum kuş kadar yiyen bir çocuk delikanlı oldu ama hala aynı.Benimde kısıtlı beslenmem gerek biliyosunuz zaten.Çok az pisirmem gerek yemekleri.Yedicücelerin yemeği gibi oluncada canım hiç istemiyor yemek pişirmek.k.v tuzlu süzmeyoğurt yollamış iki kilo var hemen hemen.Ee benimde haberim yoktu 3 kilo sütten yoğurt mayalamış iki kiloda içeriz diye ayırmıştım .İsraf etmeyim etmeyimde ne, yapayım.Yoğurtlu tarifleriniz var mı?
Dün biz de öyle yaptık.Soruna cevap veriyorum
Hicbisey
fasulye.kum kizimda yedi
Esimde dunden artan yemegi yerim dedi
Bugunde boyle olsun bakalim
Yarin girerim mutfaga
Kızlar vbugün yemekte ne var?
Eşim de yok.
Hoş geldin aramızaMerhabalar bende katilabilirmiyim araniza
Kızlar vbugün yemekte ne var?
Eşim de yok.