Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

kızlar kızlarrr..
hiç sesiniz çıkmıyor,nerelerdesiniz?
bizim bu ay sonu düğün var,kıyafet bakıyorum ama bulamadım kafama göre..istanbul da oturan bayanlar bi el atıverin benim duruma,nerelere gideyim,nerden bakayım ?..
en sade dediğim elbiseler bile 250-300 den başlıyor,beğendiklerim 500 den aşağı değil..hem kınaya hem düğüne alacağım için epey tutacak galiba.napcam bilmiyorum :KK51:

Stacım ben hazır aldım.125 TL ye.
Çok uyguna denk geldi.
Herkes de çok beğendi.
Ben ikili takımlara baktım.
Abiyeyi erkek kadın karışık ortamlarda giyemiyorum.
İki tarafta da aynısını giydim. Nasılsa aynı misafirler yoktu hiç.
Ama alvinadan iki takım beğendim çok güzeldi 370 TL çok pahalı geldi.

Günaydın kızlar.Bu ev beni uykucu yaptı yaa.Daha yeni kahvaltı yaptık oğlanla .Anca işe başlıcam .Gaza ihtiyacım var.Karanfilce düğünü yaptınızmı? Rabbim hayırlı kademli mutlu mesut etsin.Dinlenebildinmi nasıl geçti anlatsana.Papatyam döndün herhalde sen yurda?Stacım sorma düğünler batırdı bizi.Kıyafet ayrı dert takı takılacak ayrı dert...Allah yardımcımız olsun.Sevimli,royem,çiçekli nerelerdesiniz iyimisiniz kızlar?

düğün için elbisemi aldım kızlar,sizden fikir almaya geldim.:21::21:

DSC_0314-290x433.jpg

elbisem bu. önünü kısa kestirip arkadan hafif kuyruk bırakmayı düşünüyorum,hem görüntüsü de değimiş olur.satan kız üstüne muhakkak şal takın dedi,hatta resimdekine benzer bir renk şal çıkardı ama benim içime rengi sinmedi.gümüş rengi daha iyi gider diye düşünüyordum, hatta ordan çıkınca denk geldi 25 tl ye çok rahat bir gümüş rengi ayakkabı aldım.ama şimdi bakıyorum da aşağıda görüldüğü üzere fuşyayla da çok iyi gidiyor bu renk? sizce nasıl kombinleyeyim? bir de en büyük problemim şu ki eşim bana şalı pek yakıştırmıyor.eşarp sana daha çok yakışıyor diyor,eşarp nasıl durur elbisenin üstünde?
frans%C4%B1z-dantelli-tafta-abiye-ceket-etek-sema-simsek-tasarim.jpg

Geztapom sağolasın canım. Düğünü yaptık şükür kazasız belasız atlattık şükür.ancak tam düğün anında internet kotam bitti sıcağı sıcağına size bilgi veremedim. Ufak tefek kızın anasının kaprisleri haricinde sıkıntı çıkmadı şükür.
Düğünü atlattığım gibi iki gündür de sevimlinin memleketindeyim. Burada da eşimin kuzeninin düğünü var. İnşallah vakit bulursam sevimliyle de görüşcez.

Yukarıdaki tüllü elbisenin bordosu vardı. Ben alırsak ya onu ya da pembeliyi alacaktım. Amapembeli tam bburadaki gibi değil daha da güzeldi.

Selam kızlar
Ben iyiyim şu aralar çok şükür
Buralar acayip sıcak
35 dereceyi görmüş değildi buralar
Benim ev diğer evlere göre daha sıcak tabi
Babam klima alın diye dalga geçiyor:p
Zaten alırsak buradaki tek klimalı ev bizimki olur :KK53:
Onun haricinde sağlığım iyi
İşimi gücümü halledebiliyorum çok şükür
Geçen hafta pazardan fasulye alıp buzluga attım
Bu hafta da domates aldım
Sosluk menemenlik falan yaptım
Bu kışlık hazırlıklar beni yordu
Nerdeyse pişman oldum ha
Ama bu kış evde olurum diyorum
Doğum aralıkta ya
Kayinvalidemler gelir annemler gelir
Bişeyler stoklamaliyim yani
Kurbandan et de kalır diye düşünüyorum
Kalmasa da alırız yine
Kayinvalidem lahana haşlayıp koyuyor dondurucuya
Onu yapmama gerek yok yani
Ama küçük bi dondurucu almayı düşünüyorum
Bana fikir verin
Simdiden doldu buzlugum
Kurbana yer kalmadı
Dogumdan önce de bi tatlı bi tuzlu yapıp stoklamayi düşünüyorum
Gelen giden çok oluyor
Elimizin altinda olsun
Epeyce bi kete ve de elmalı kurabiye yaparım diyorum
Misafir gelcegi gün çıkarırım hemen buzluktan
Aklımda bunlar var işte
Perşembe günü de istanbula gidiyoruz inşallah
Kışlıklarimi o yüzden hemen yapiverdim
Çünkü istanbul dönüşü okul basliycak hemen.

Merhaba kızlar
Pazardan bir sür şey aldım. Dondurucuya koymak için hazırlıyorum onları. Haftaya arkadaşlarla tatile çıkacağız. Reglim tam tatile denk geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Geciktirsem mi yoksa tampon mu kullansam ( hiç kullanmadım ama) bilemiyorum.

Evet, bugün kibar, naif, ve güzel sevimliyle buluştuk.
Çok mutlu ve memnun oldum.
Yağmur nedeniyle biraz kısa sürdü ama yine de güzeldi :)
Sevimli, nasıl vardığınızda yağmur yağdı mı sizin mahallede?

Aynen canım yaa
Çok tatlı bi kız karanfilce
Hepiniz tanışabilirsiniz
Tanışılası bir bayan :KK19:
Otobüsten inip eve gelene kadar sırılsıklam olduk :confused:
Pardesümün altından badim bile ıslanmıştı
Oğlanin sırtında çantası olduğu için canta ıslanmış
Yani kendisi çok ıslanmamisti
Siz naptiniz
Bi yerlere gidebildiniz mi

Ayy canım acayip üzüldüm ıslanmanıza.
Hemen değişseydin bari üstünüzü.
Biz yağmur dinmeyince yemek yemeye taksiyle gittik. Sonra da durdu zaten. Ama sen bakma bize. Siz daha önemlisiniz biriniz çocuk biriniz hamile.
İnşallah bişey olmaz sağlığınıza.

İyi akşamlar kızlar ...yazın topik sessiz kaldı biraz.Sevimli ,topik sahibimizle buluşmuşsunuz ne güzel.Ben yarın evimden uzağa,annemlere gidiyorum.Orada net yok .Bikaç gün yine yazamam sanırım.biraz sivri biber biraz fasulye biraz da patlıcan kuruttum kızlar.Gelince de Allah izin verirse domates alıp konserve yapıcam.papatyacım tampon bende kullanmadım hiç.Ama şanssızlık olmuş denkgelmesi.geciktirmekde zararlımıdır bilemedim şimdi.bir dr.a sor istersen.nasıl geçti kızlar buluşmanız ?

X