Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

royem geçmiş olsun canım,inşallah ilaca doktora gerek kalmadan geçer

ben bu sene grip anlamında şükür hasta olmadım,geçen gün "o kadar yer gezdik soğuklarda o dönem hasta olmadıysam hiç olmam artık" dedim.2 gündür boğazlarım acayip acıyor,bu yoğunluğun arasında engellemeye çalışıyorum.umarım ilerlemez..
dün şirketten çıktığımda saat gece 11 e geliyordu,,bugünde full doluydum,yarım saat önce yemeği yiyebildim,şimdi biraz daha boşum yanınıza uğriim dedim..

Canlarım teşekkür ederim hepinize.Evimiz şu an için tapu eksper,emlakçı parası hepsi dahil 220 bin liraya bitecek inşallah.Eksik bütçe için abisiyle görüştük siz beğenin yeter ki dedi.BİZ sanırım yüzbin çekicez kiranın üstüne 850 lira ekleyip taksidi yatırcaz.Halihazırda maaş 3000 lira olmuş 300 zam ve ek ödemeyle birlikte .Biz şu an 1500 lira öduyoduk ayda çok çok sıkışıyoduk.Şimdi 850 lira olcak taksit .Evin 20 metrekare balkonu var mutfak oturma odası salon yere kadar camlı.Şu an oturduğum eve araçla 2,5 km .mesafesi var.Önünden dolmuşa ve belediye otobüsüne binince komşularıma 15 dakikada gelebilcem.Çok uzak değil ve benim semtimde.Binadaki alt komşuyla tanıstim zile bastım bıcir bıcir bir gelin.4 aylık bebişi var.Abla hiç korkma güzel ısınıyo merak etme dedi.Zaten büyük balkon camlı.Ben yazın bu evde kavrulurdum Allahım ben kuzey cephe ev alıcam derdim.Sanırım duaya geçti ev kuzeybatı.Şimdilik eşya alamıycam .Olanı göturcem mecbur.

Sta canım adaçayı varsa hemen demle gargara yap iki satte bir yap ama...Birde sabah akşam bir kaşık sirke iç canım.

canım ne kadar güzel,Rabbim sağlıkla oturmayı,tez zamanda ödemeyi nasip etsin inşallah..Hayırlısıyla bir taşının da eşya işleri halledilir inşallah
bu arada benim eski evim tam kuzey cepheydi,altı da boştu orda çok çektim ısınma konusunda,eğer ev gerçekten ısınıyorsa tadından yenmez.kışları sıcak ve ılık,yazların serin ve gölge geçer inşallah

Kızlar duam eksik kalmış .Rabbim civvenime stama da hayırlı ev nasip etsin.Gönullerinden geçen herseyi bahşetsin.Stacığıma şifalar versin insallah :)
Aminnn canım

adaçayını eve geçince yaparım hemen,sirkeyi pek sevmiyorum,midemi bulandırıyor kaşıkla içemem ama sulandırıp içerim

Canim sagol,sanada gecmis olsun.ya bu seferki cok pis birsey yaa.Öksürük,baş donmesi,istahsizlik ve birde ağzımda tat bozukluğu oluştu ne yersem yiyim,cok tuzlu iğrenç bir tat oluşuyor ağzımda baş ağrısı ve diger ağrıyan yerlerimi saymıyorum bile,hic normal grip gibi degil,baska birseyanlamadım gitti

@BEYZABET erol tas onun yaninda namuslu kalir detayli anlatmadim bile
Bi ara anlatirim
Dun binanin icinde bagiriyo esimin arkadasi olan tv bakmaya gelen adamda var
Amaci beni burdan cikarmak
Zaten acik acik soyluyo defol diye
Sucum da annemi savunmak , ona ezdirmemek,ona laf soylemek
Sucum bu.
Allah goruyo ne diyim kim ne yapabilir ki bana
Hic kimse
Hickimsemde yok zaten
Annem Allahin ezigi,korkuyo ondan
Bende ne burdan cikabiliyorum.nede huzurla oturabiliyorum
Susup yutuyorum
Agliyorum agliyorum Dua ediyorum ya canimi al yada bizi bundan kurtar diye.
Sabır cekiyorum

_sekerpare_ gözün aydın canım
Saglıkla ,huzurla,mutlulukla otur insAllah.

Son düzenleme:
Geztapo sendeki bu heyacanı Mutluluğu ben buradan hissedebiliyorum. Rabbşm mutlulukla oturmayı nasip etsin...
Ben de evimi aldığımda her gece yatarken hayaller kurardım. Oraya şunu koyacağım, buraya bunu koyacağım diye.

_sekerpare_ cok mutlu oldum yaa
Rabbim Güle güle oturmayi nasip etsin
Yakin olsak toplasir ev görmeye gelirdik
Kek börek vs yapar sende yerdik
tr_lelli kurabiye yapar getirirdi
Malum onun kurabiyeleri meşhur

tencerekapakmisali evet ortaya çıktı katiller
Giden gitti
Verilen cezalar insanın içini ferahlatmiyor ki
Deli dolu biriydi
HAatta bayağı bayağı deliydi
Hani sözü yüzünde derler ya
İçinden geceni hemen söylerdi
Icinde birakmazdi hic
Dedikodusu yoktu
Mekanı cennet olsun
Rabbim yavrusunun yardımcısı olsun
Bu hayatı annesiz sürdürecek

Çok sevindim canım. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Ödemelerine de Allah kolaylık versin. 1500 tl'nin üstüne mi 850 tl ödeyecksin yoksa sadece 850 tl mi? İşlh rahat bir şekilde ödeyebilirisniz.

Bu arada hasta oldum
Grip belirtileri vardi
Bugün teslim oldum hastalığa
Annemlerdeyiz iki gündür
Taziye için çok gelen var

_sekerpare_ ben böyle pembeli şeyleri yiyemiyorum yaa
internette bişey okumuştum
Bu pembeli seylere renk vermek icin bi böceğin yumurtasi kullaniliyormus ya
Gerçi Torkuysagüveniyorum
Ama işkillendim.bi kere
Ülkere de çok güveniyordum.mesela

Çok sevindim canım. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Ödemelerine de Allah kolaylık versin. 1500 tl'nin üstüne mi 850 tl ödeyecksin yoksa sadece 850 tl mi? İşlh rahat bir şekilde ödeyebilirisniz.
Sadece 850 lira canım.Duana amin canım .Rabbim senide feraha çıkarsın .Hakkında en hayırlı nasıl olacaksa öyle sonuçlansın evliliğin .

Aynen şu an dolap en acil ihtiyaç..Eşim sanırım 3-4 ay abisinin yanında haftasonları çalışcak ordan kazandığıyla eve bişeyler yaptırcaz.Vestiyer gardrop banyo dolabı yapılması gerekiyor.Tabii hiçbişeysizde idare edilir ama burda kirada değiliz o yüzden acele etmiycez.Annemde maaş aldıkça yardım eder bikaç ay eksikleri yaparız.Ama eşya şimdilik alamıycam.

Geztapocum evindeki fazlalıkları attın ya sanki içine doğmuş..
Aynen yaa canım bugun benimde aklıma geldi. :) Rabbim insanlara öyle sürprizler öyle lütuflar yaratïyor ki ...Nasıl inanmıyolar anlamıyorum .İnşallah birgün bu topikte seninde olmazlarının olduğunu konuşuruz .Hep ümitvar olalım inşallah canım ...

Son düzenleme:
Allah taksiratını affetsin bu şekilde ölmesi günahlarına kefaret olmuştur inşallah kabri cennet bahcesi olsun .Canım benim Allah aratmadan karşına en kısa zamanda istediğin gibi bir ev çıkarsın inşallah.Çünkü Rabbimin hazinesi öyle geniş ,lütfu öyle büyük ki...10 gün öncesine kadar benim evim olmaz bu evde ölcem diyodum .

Darisi basima cunku bende hep esime ben burdami ölucem diyorum?
Ben burda yaşlanmak istemiyorum diyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…