Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ben 2.yapmiyorum nerde 3 cocuk ya
Esimle dun konusuyoruzda 1000tl maas alip gecinenler nasil geciniyo Allah yardimcilari olsun diyoruz
Cok zor. Helede istanbulda

Uyandığımda lelli, post: 39693892, member: 193706"]Kuzu dun aksam yemek yerken esim bosver evi yazlik alalUyandığında çzligi alalim ciksin aradan dedi.
İns. Sanada malum olmustur aliriz
Dun konusup sende ruyanda gormussun ya cok sasirdim
Burayada yazip hic bahsetmemistim tevafuk olmus[/QUOTE]
Rüyamda eşini de gördüm.
O ve benim eşim de vardı sanki sizin yazlıktaydık da bizi ağırlıyordunuz gibi..
Uyandığımda çok şey hatırlıyordum ama şimdi unuttum.

Ben 2.yapmiyorum nerde 3 cocuk ya
Esimle dun konusuyoruzda 1000tl maas alip gecinenler nasil geciniyo Allah yardimcilari olsun diyoruz
Cok zor. Helede istanbulda
Yanii aynisini bizde bugun esk le konustuk..
1000 tl ile gecinenler var bu ulkede dedik..
Allahim yardim etsim..
Istda hayat daha da bir zor gercektende

Nazaha cvp yazcaktım lellim sana da diyim.
Ben 10 yaşındayken doğdu bizim ufaklık.
Sürpriz oldu.
Annem hem sağlik hem de maddi problemlerden dolayı hamile kalmasına üzülmüştü.
Geçen yıl gözleri dolu dolu nasıl korkmuştum bu yokluktan 3. çocuğa nasıl bakcam diye özellikle o çocuğun hiç masrafı olmadı diye nasıl vicdanı sızladı.
Kardeşim genelde burslu okudu. Dersanede genelde derece yaptı uygun gitti.
İste Allahın hikmetleri.
Nazahım Rabbim kızının nasibini hep açık etsin..

Bu konu cok güzelmis , yeni gördüm acanin eline saglik ,kurutulmus biberler ve tursular cok dogal gözüküyorlardi ama bir sey merak ettim yapraklar pet sisenin icine nasil sigiyor :)

Bu konu cok güzelmis , yeni gördüm acanin eline saglik ,kurutulmus biberler ve tursular cok dogal gözüküyorlardi ama bir sey merak ettim yapraklar pet sisenin icine nasil sigiyor :)
Hosgeldiz
Yapanda cvp verir tabiki ama annemde yapiyo bunu
3-4yapagi yere seriyo cok sıkmadan hafif bi rulo yapiyo ve sisenin icine sokuyo sallıyo soktukca baya alıyo agzini kapatip sakliyo

Bak ne güzel destek olan biirleri var. Kızlar biiyorsunuz kafanızı şişirmek istemem ama şeytan dolduruyor işte. Aslında yardım etmek zorunda değil kimse ama bana ailemde sormuyor. Maddi sıkıntın var mı diye? Gerçi yok Allah'a şükür. İçim acıyor bazen insanlar aslında bana okadar güveniyor ki nazah yapar o halleder diye. Geçen oğlum geldi saçımı okşadı. Bana sarıldı. Resmen ağladım. Eşim de öyle o da farketmiyor. Yıllarca istedim ki benim kazandığıma dokunmasın. Kendi şu evi geçindirsin. bunu görmeye o kadar çok istedim ki. Çocuklarım tamam ama Bir de eşimin üstümde küfe gibi ağırlık yapması. Almışım elime 3 küfe yürümüşüm bir 15 yıl.

Yorgunum dostalrım yorgunum artık.
Amansız yıllara dargınım artık.

Kızlar günaydın.

Devremülk konusuna değinmişsiniz.
Ben yıllar önce aldım bir tane.
Çok sıkıntılı bir konu. Girmeyin devremülk işine.
Adamlar istedikleri gibi oynatıyorlar. Geçen sene kiraya verdim. Biz kiraya verdik diye kabul etmediler. Yıl sonnda size paranızı vereceğiz dediler. Nerede. Bu sene de 100 dolar olan yıllık aidatı 500 tl'ye çıkarmışlar.

Aynen tr_lellinin yazdığı gibi yerleştiriyoruz.
Ancak biz içine tuzlu su koyuyoruz ağzına kadar sonra kapatıyoruz. Salamura gibi oluyor ama hiç hava almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…