Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Bu sıpa ağzına ağzına şaplak istiyoo. Ha bi de o kollarından ısırık.

Tavan boyama hakkinda bilgi almam lazim senden ozaman diger tavanlara cesaretim yok ama yapabilirim nasıl boyuyosun? Akiyomu cok

Annemde bana cekmissin der hep.
Beklicemden esim yapcakta yada cagircakda birini oohoo
Sadece elektrikli aletlerden korkuyorum biraz
Aspiratore bakarken diger evde carpildim ben fisini cekmeyi unutmusum calismiyodu bi bakim dedim alt parcasini cikardim icini karistirirken carpildim 5-6sn ayagim yerden kesildi yani
Ondan sonra korkuyorum sarteli bile esime kaldirtiyorum tirstim.

Ayy Allah korumuş.
Bugün biz de arkadaşlarla eski kasaları temizledik içlerinden işe yararlarını aldık filan.
Ben de sevmem tamir işlerini ama mecburum çoğu zaman.

Aksine bende babama çekmişim.. Sağolsun heerr iş gelir elinden babacığımın..
Ben de ona çekmişim.. Eşim biraz rahat .. dediğin gibi yaparız ederiz.. bekle bekle dur.. hele boya hayatta yapmaz.. ama bilmediğinden değil tembellikten..
Bense severek yaparım.. ama artık yetişemiyorum ..Çalışınca zor geliyor maalesef:/

Boyama işi en üşeneceğim işlerdendir.
Hiç leke yok ama bu yıl artık illaki istiyordu bi çok yer islendi.
Çıkarken eşya çıkınca ya boyayacağız ya da parasını vercez.

Ay ewet lelli Allah korumuş kız.. Bende çok sakarım aynı zamanda.. bende bi iki kaza yaşadım ufak tefekde.. elekt. fazla kurcalamam bende.. dikkat etmeye çalışırım yapacaksam da. hemen şalteri indiririm..

Canım başın sağolsun.Allah sabrı cemil versin.Ne denilebilirki ..Ondan geldik ona dönücez.

Ben geldim .Uyudum biraz ohh ne iyi geldi.Ama başım da hafiften sızlıyor.Tamirat filan demişsiniz hiç yapmadım,hiç bilmem.Üstümede hiç almadım,annem çookk ezildi garibim.Bana hep öğütledi erkek işini asla üstüne alma,her işe atlama .Ben de o yüzden hiç girişmedim o işlere.Kızlar bu akşam kaynımlara gitcez konuşcaz haftasonu baktığımız evleri göstericez. Hayırlısı olsun.Alt komşum k.v sinde kalıyolardı uzun zamandır.Havalar nispeten ısındı diye evlerine geldiler.Bunlarin üzüntüsüde beni çok üzüyor.Gelir gelmez yıktilar ortalığı ,kavga dövüş kırılan dökülen haddi hesabı yok .Allahım gideceğim yerde ne olur sessiz sakin benden akılli bana öğut verecek insanlarla karşılaştırsın.Ben uyuyodum bunların bas bas bağırmasına kalktım.İnsanın elinden bişey gelmiyor.

of off çok haklısın canım.
her işi üstümüzde alınca öyle alışıyor adamlarda
Benimde yan komşum çok huzursuz..
bir ara kocasıyla çok kavga ediyordu..
onlar davaları var çekişmeli 1 yıldır..
Şimdi de büyük ergenlik de ki kızıyla çok kavga ediyor..
ikinci evliliği kendi ukraynalı kocası da doğulu idi..
çok üzülüyorum.. birde benim küçük kızımla yaşıt kızı var bu adamdan ..büyük kızı ilk kocasından..
küçük olan nasıl ciyak ciyak ağlıyor kavga olduğunda..
Allah'ım yardım etsin.. ben karışmak istemiyorum.. sonuçta aile kavgası ne yapabilirim kiSadece dua edebiliyorum

Hadi bakalim Hayirlisi olsun,Insallah gonlune gore bir ev bulursunuz canim.Icons sinen bir evin olsunda,oyle yada Boyle ,bir vesile ile hayalindeki eve kavusabiliyorsan ne guzel.

Kızlar başıma ağrı girdi
Ağlamaktan ve açlıktan sanırım
Kahvaltı da yapmadım
Üstelik kaza da değilmiş
Öldürülmüş kuzenim
Kimler tarafından ve neden olduğu bilinmiyor
Internette okudum ben de

Canım başın sağolsun. Ateş düştüğü yakar. Allah geride kalanlara ömür versin

Sevimsiz çok üzüldüm canım
Allah geride kalanlara sabır versin.

İnsan nasıl birinin canını alır akıl vicdan almıyo yarabbim.

evimsiz başınız sağolsun canım geçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin.
Neden olmuş acaba olay.

İnsanlar çıldırdı sanki ne oluyor millete. Allah akıl fikir versin böyle elim olaylardan korusun hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…