- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.341
Bu sıpa ağzına ağzına şaplak istiyoo. Ha bi de o kollarından ısırık.Hihihi:)
Günes geldi hosgeldi yavrum.
Evi tiparlıyorum ses verim dedim
Oglusu kursa bırakınca bi yuruyus yapim
İyi geliyo valla
Annemi de ayartiyom kizim kilo aldın len gel yürüyek hacı diyorum
Duur yemegimi yapim hemen yuruyelim aiiyy cok mu aldim diyo
Kusurabakma annecim yanima arkadas lazim kilo almasanda aldın!
Tv nin kanallarini tasidim ,becerdim bu seferde anten kablosu bozuldu
Oglusun odasindaki bozulmustu yeni kablo taktrdik simdi oturma odasindaki bozuldu
Hayirda evren nicünn benim sevinmeme karsi?
Binada 6-7 daire var benim ki bozuluyo
Niye ben yahu niicün nicünn
Cumartesi kablo degiscek
Bakma cok isyann edesim var da tamam saakinnless pınar sakinleş diyorum
Tavan boyama hakkinda bilgi almam lazim senden ozaman diger tavanlara cesaretim yok ama yapabilirim nasıl boyuyosun? Akiyomu cokYa diyorum ya seni bazen kendime çok bezetiyoum.. aynen bende tamirat boya yaparım.. bundan 3 yıl önce tüm evimi kendim boyadım.. oda oda tabi... ama bu yıl gücüm yok.. çalışıyorum da zaten.. Boyası geldi evin zaten.. ama tavanlarımı arada boyadım tabi.. Bazı yerlede kararma oluyor.. mecburen boyuyorum.. kırık dökük işlerini de yaparım..
Cok fena simdikiler kuzuBu sıpa ağzına ağzına şaplak istiyoo. Ha bi de o kollarından ısırık.
Annemde bana cekmissin der hep.Bekarkende annemlerin evini öyle boyardım o cılız halimle hemi de:)
Komşular hayrandı .. ev işinde de çok titizdim.. anacığım çalışırdı kıyamazdım hiç.. evin bütün yükünü küçüçük yaşta ben almıştım
Canım rulo ile boyuyorum.Galiba ustalaştım ben:),Tavan boyama hakkinda bilgi almam lazim senden ozaman diger tavanlara cesaretim yok ama yapabilirim nasıl boyuyosun? Akiyomu cok
Aksine bende babama çekmişim.. Sağolsun heerr iş gelir elinden babacığımın..Annemde bana cekmissin der hep.
Beklicemden esim yapcakta yada cagircakda birini oohoo
Sadece elektrikli aletlerden korkuyorum biraz
Aspiratore bakarken diger evde carpildim ben fisini cekmeyi unutmusum calismiyodu bi bakim dedim alt parcasini cikardim icini karistirirken carpildim 5-6sn ayagim yerden kesildi yani
Ondan sonra korkuyorum sarteli bile esime kaldirtiyorum tirstim.
Çıkıcaaksan gerek yok canım zaten. boşver..Gelecek olan kendi zevkine göre boyasın zaten..Boyama işi en üşeneceğim işlerdendir.
Hiç leke yok ama bu yıl artık illaki istiyordu bi çok yer islendi.
Çıkarken eşya çıkınca ya boyayacağız ya da parasını vercez.
Kızlar cok Üzgünüm
Ağlamaktan okula gidemedim
Kuzenim trafik kazasında vefat etmiş
Annem babam amcamlar gittiler
Şu an paylaşacağım kimse yok
Sizlerle paylaşmak istedim
41 yaşındaydi
Bi kızı vardı 7 yaşında
İnsan hem ona hem kızına üzülüyor
Annesi ne haldedir kim bilir
Oğlumun yüzüne bakıp bakıp ağladım
Eşimle arabadayken sürekli kaza gecirip öleceğimizi düşünüyorum
Elimde değil yani
Ve oğlum geliyor aklıma
Daha hiçbir şeyden habersiz
Ölüm ne demek bilmiyor
Gözlerim yanıyor
Dünya hiç güzel bir yer değil
of off çok haklısın canım.Ben geldim .Uyudum biraz ohh ne iyi geldi.Ama başım da hafiften sızlıyor.Tamirat filan demişsiniz hiç yapmadım,hiç bilmem.Üstümede hiç almadım,annem çookk ezildi garibim.Bana hep öğütledi erkek işini asla üstüne alma,her işe atlama .Ben de o yüzden hiç girişmedim o işlere.Kızlar bu akşam kaynımlara gitcez konuşcaz haftasonu baktığımız evleri göstericez. Hayırlısı olsun.Alt komşum k.v sinde kalıyolardı uzun zamandır.Havalar nispeten ısındı diye evlerine geldiler.Bunlarin üzüntüsüde beni çok üzüyor.Gelir gelmez yıktilar ortalığı ,kavga dövüş kırılan dökülen haddi hesabı yok .Allahım gideceğim yerde ne olur sessiz sakin benden akılli bana öğut verecek insanlarla karşılaştırsın.Ben uyuyodum bunların bas bas bağırmasına kalktım.İnsanın elinden bişey gelmiyor.
Hadi bakalim Hayirlisi olsun,Insallah gonlune gore bir ev bulursunuz canim.Icons sinen bir evin olsunda,oyle yada Boyle ,bir vesile ile hayalindeki eve kavusabiliyorsan ne guzel.Günaydın kızlar hepinize ...Royemcim henüz almadık ama eşimin abisi bize 200 bine kadar ev bakın dedi .Biz de bakıyoruz bulunca alıcaz inşallah .Biz 70-80 bin kredi çekcez oturduğumuz evi kiraya vercez kiranın üstüne kredi taksidini eklicez abisi de 120 binlik kısmı peşin vercek .K.v lerin buyurmasıyla nihayet bizimde bir evimiz olcak inşallah
Kızlar cok Üzgünüm
Ağlamaktan okula gidemedim
Kuzenim trafik kazasında vefat etmiş
Annem babam amcamlar gittiler
Şu an paylaşacağım kimse yok
Sizlerle paylaşmak istedim
41 yaşındaydi
Bi kızı vardı 7 yaşında
İnsan hem ona hem kızına üzülüyor
Annesi ne haldedir kim bilir
Oğlumun yüzüne bakıp bakıp ağladım
Eşimle arabadayken sürekli kaza gecirip öleceğimizi düşünüyorum
Elimde değil yani
Ve oğlum geliyor aklıma
Daha hiçbir şeyden habersiz
Ölüm ne demek bilmiyor
Gözlerim yanıyor
Dünya hiç güzel bir yer değil
Kızlar başıma ağrı girdi
Ağlamaktan ve açlıktan sanırım
Kahvaltı da yapmadım
Üstelik kaza da değilmiş
Öldürülmüş kuzenim
Kimler tarafından ve neden olduğu bilinmiyor
Internette okudum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?