- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.361
Allah kolaylıklar versin canımmBiri yemek mi dedi
son 6 ayda 9 kilo aldım nasıl yemek yediğimi tahmin edersiniz sanıyorum
ben bu ay çok yoğunum okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor,haftanın 3 günü dışardayım. bakalım bu tempoyu kaldırabilecek miyim
Bende hep oglum dayanamiyo ben hasta olim o olmasin dedim gece karnim.agridi titreme geldi hastaligin her turlusu kotutrlelli gecmis olsun canim,bizdede durumlar ic acici degil.en son gecen haftaki dusme olayindan sonra,kizimin gunlerce atesiyle mucadele ettim,sonrada grip oldu,oksururken agliyordu yavrum.simdi halen daha kirginligi var ama,onceki gunlere gore daha iyi
Bizede bulaszirdi bogazim ağrıyor,oksuruyomm,off off
Kizim iyilessinde,ben nasil olsa dayanirim.ılk defa dun ıyi uyudu,Insallah az kaldi iyilesmesine.
Benimde aklima vurdu ya lahana alsam bi yerden de sarsamBizde yemek lahana sarması var tek.
Eşim de gelmedi.
Yemek de yapasım gelmedi.
canım yaa kıyamam ben sana küçüğümHic uyumadan sabah ettim yolladim herkesi
Ama bana sor.karnimda su torbasi belimde şal koca karı gibi inleye inleye
Ben hayatimda boyle bi agri gormedim
sanki karnimi destiler ya icimi dogradilar
Agri kesiciler benim kanamami kesiyo ondan direndim yoksa cekermiyim o agriyi
Usuttum de sanirim hep dus alip alip ciktim disari titredim baya gece esimin haberi bile yoktu sabah gordu halimi
Bugun bide kombiye bakmaya gelcekler
Ortaligi toplicam gecti agrim sukurler olsun
Esime diyorum ki bukadar agriya bi cocuk dogmustu
Sagligima sukrettim yine ya
Üsütüyoruz anlamiyoruz
nazah ne haber nasıl durumlar çocuklar tatılde gördümü babalarınıGeçmiş olsun kuzu.
Kızlar interentim bitmişti giremedim. Şimdi girebildim.
ayy kızlar soğukta balkonmuş cammış uğraşmayın .civvenim sana mesaj attım faceden direk arkadaşlık isteği olmuyo profilinde engelmi var yoksa telefondan yapamadım belkide canım.şimdik ben sana göndereyim sen ekle beni tamammı...Allah kavuştursun anacığına ..biri gidince ev çok gıcık oluyo üstüne geliyo sanki duvarlartr lelli geçmiş olsun benimde periyodum ağrılı olur ama ben artık ilaç kullanmıyorum.
adaçayı içiyorum, ağrıyı kesiyo, kanamayı kesmiyo aksine rahatlatıyo..
içebiliyosan, dokunmuyosa tavsiye ederim.... oğluna da çok geçmiş olsun...
karanfilce kaynın kendi değerinin farkında olmayan, parası olursa adam olduğunu sanan bi tip.
uzak durmaya devam et bence...
bu geztapo nerelerde gittimi yuvasına...
royem Allah kolaylık versin canım. Geçer sıkma canını...
Diğer kızlar nazah, sta, aramıza yeni katılan kedi ve diğer arkadaşlar nerdeler...
Annemler dün gitti, eşim işte, kız okulda, ev sessiz, ıssızz, kimsesiz kaldı sanki...
Bir sürü işim var temizlik yapıcam ev dağınık ama bi halsizlik çöktü üstüme, bi silkeleneyim...
Bol bol gezdik annemlerle, bu yakada oturan ziyaret etmemiz gereken tanıdıklara eşe dosta gittik.
Anneme halı aldık. Bi tane 3 metre yolluk, bi tane 1,5 metre halıyı 300 e aldık.
100 lira peşin, 200 lirası 50 50 taksitle...
Kar gelicekmiş İstanbul a, dağın tepesine yağmış geceden, güzel görünüyor...
nasılsa kar yağacakmış cam çerçeve balkon temizliğinden kurtuldum.
kar eriyince temizlerim paşa paşa...
hoşbulduk canım.birgün yapmayınca erttesi gün üşenmiyomusun spora canım_sekerpare_ hoşgeldin. Çok geçmiş olsun.
Bende de dünden kalan sarma ve barbunya vardı. Bugün de kuru biber dolma yapıldı evde.
Bugün spor yapmıyorum.
Yarın akşam yapatım inşallah
O ne ki senden sonra banyo yapip yapip ciktim disaricanım yaa kıyamam ben sana küçüğümgeçmiş olsun ..o buluştuğumuz günde üşümüşüz herhalde gece benimde sancım oldu o gün.seninde adet olunca çıktı zaar ortaya..
Haftada 4 gün yapmayı prensip edindim kendime.hoşbulduk canım.birgün yapmayınca erttesi gün üşenmiyomusun spora canım
hoşbulduk canım benim.dışarda yemekler gezmekler demişsiniz.Ben kumpirmiş pizzaymış pideymiş hamburger menülermiş pek tercih etmem .çok sevmem de zaten.Ama etliekmek fırın kebabı mevlana onlara bayılırım .memleket yemekleri.genel olarakda dışarda iskenderi tek geçerim bayılırım .Ama çok sık yapmıyoruz tabii.üniverstedeyken garibandık biz öyle kafede mafede kahve içmeye gitmezdik .Evde çay demler hamur kızartır yerdik arkadaşlarla arada kısır yapardık bütün kızlar toplanırdık ahh ahh ne günlerdi.kocacımada götürürdüm mutlaka onsuz boğazımdan geçmezdiBugün okuldan aldığım yufkayı ısıttım
Bir güzel de tereyağ ohh..
Lahanadan ikindin atıştırmıştım zaten.
geztapom hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?