How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Biri yemek mi dedi :cool:
son 6 ayda 9 kilo aldım nasıl yemek yediğimi tahmin edersiniz sanıyorum :KK48:
ben bu ay çok yoğunum okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor,haftanın 3 günü dışardayım. bakalım bu tempoyu kaldırabilecek miyim :KK51:

Biri yemek mi dedi :cool:
son 6 ayda 9 kilo aldım nasıl yemek yediğimi tahmin edersiniz sanıyorum :KK48:
ben bu ay çok yoğunum okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor,haftanın 3 günü dışardayım. bakalım bu tempoyu kaldırabilecek miyim :KK51:
Allah kolaylıklar versin canımm

trlelli gecmis olsun canim,bizdede durumlar ic acici degil.en son gecen haftaki dusme olayindan sonra,kizimin gunlerce atesiyle mucadele ettim,sonrada grip oldu,oksururken agliyordu yavrum.simdi halen daha kirginligi var ama,onceki gunlere gore daha iyi
Bizede bulaszirdi bogazim ağrıyor,oksuruyomm,off off
Kizim iyilessinde,ben nasil olsa dayanirim.ılk defa dun ıyi uyudu,Insallah az kaldi iyilesmesine.

trlelli gecmis olsun canim,bizdede durumlar ic acici degil.en son gecen haftaki dusme olayindan sonra,kizimin gunlerce atesiyle mucadele ettim,sonrada grip oldu,oksururken agliyordu yavrum.simdi halen daha kirginligi var ama,onceki gunlere gore daha iyi
Bizede bulaszirdi bogazim ağrıyor,oksuruyomm,off off
Kizim iyilessinde,ben nasil olsa dayanirim.ılk defa dun ıyi uyudu,Insallah az kaldi iyilesmesine.
Bende hep oglum dayanamiyo ben hasta olim o olmasin dedim gece karnim.agridi titreme geldi hastaligin her turlusu kotu
Ama biz en azindan ilac falan iciyoruz bi sekilde atlatiyoruz cocuklara antibiyotik vere vere mafediyoruz yavrucuklari
Sizede gecmis olsun cnm

Yemekde yaptim hala kombi icin gelmediler gelirlerse kavga edicem akillari varsa gelmesinler

Mercimek corbasi
Pilav
Nagget
Ispanak
Salata da yaparim

Sutlac yapcam bi de bu aralar yine dadandim hafif ya ondanmidir nedir cnmda istiyo

ohhhhhhh....çok şükür evimdeyim .Geldim hızlı trenle kızlar saat 17,30 gibi evde oldum.geçmişi okuyamadım herif özlemiş sitem ediyor.ben de evimi çok özledim .artık sık sık yazarım inşallah.Kızlar evde çok iş var hangi birini yetiştireyim.Birde annemle birlikte kadın doğuma gittik kasıklarım ağrıyodu.Miyom varmış takip edicez büyürse alıcaz dedi.biraz ona canım sıkıldı az derdim vardı gibi.Neyse ne yapalım rabbim derdi verince dermanı da verir.çok harcamadım hep gittiğimiz yerlerde babam sağolsun ödedi .cebimde koydo 250 lira ..Allah bereket versin.Kızlar görüşürüz ben bir çay demliyim kaçtım hadi ...

Bugün okuldan aldığım yufkayı ısıttım
Bir güzel de tereyağ ohh..
Lahanadan ikindin atıştırmıştım zaten.
geztapom hoşgeldin.

_sekerpare_ _sekerpare_ hoşgeldin. Çok geçmiş olsun.
Bende de dünden kalan sarma ve barbunya vardı. Bugün de kuru biber dolma yapıldı evde.
Bugün spor yapmıyorum.
Yarın akşam yapatım inşallah

@geztapom sag salim donmussun ohh miss
Benim kombiciler geldi 80tl tuttu
Bakim yaptilar hava vermisler birde suzgecini temizlediler baya camur dolmus suzgece gosterdi adam igk
Suan petekler guzel yaniyo
Gazi hep bosa yakmis muhtemelen atmis dedi
Artik her sene yaptiririm
Odev yapiyoruz ilk gunden 4 ödev ya insaf.

Hic uyumadan sabah ettim yolladim herkesi

Ama bana sor.karnimda su torbasi belimde şal koca karı gibi inleye inleye

Ben hayatimda boyle bi agri gormedim
sanki karnimi destiler ya icimi dogradilar

Agri kesiciler benim kanamami kesiyo ondan direndim yoksa cekermiyim o agriyi

Usuttum de sanirim hep dus alip alip ciktim disari titredim baya gece esimin haberi bile yoktu sabah gordu halimi

Bugun bide kombiye bakmaya gelcekler
Ortaligi toplicam gecti agrim sukurler olsun
Esime diyorum ki bukadar agriya bi cocuk dogmustu

Sagligima sukrettim yine ya
Üsütüyoruz anlamiyoruz
canım yaa kıyamam ben sana küçüğüm :KK74:geçmiş olsun ..o buluştuğumuz günde üşümüşüz herhalde gece benimde sancım oldu o gün.seninde adet olunca çıktı zaar ortaya..

tr lelli geçmiş olsun benimde periyodum ağrılı olur ama ben artık ilaç kullanmıyorum.
adaçayı içiyorum, ağrıyı kesiyo, kanamayı kesmiyo aksine rahatlatıyo..
içebiliyosan, dokunmuyosa tavsiye ederim.... oğluna da çok geçmiş olsun...

karanfilce kaynın kendi değerinin farkında olmayan, parası olursa adam olduğunu sanan bi tip.
uzak durmaya devam et bence...

bu geztapo nerelerde gittimi yuvasına...

royem Allah kolaylık versin canım. Geçer sıkma canını...

Diğer kızlar nazah, sta, aramıza yeni katılan kedi ve diğer arkadaşlar nerdeler...

Annemler dün gitti, eşim işte, kız okulda, ev sessiz, ıssızz, kimsesiz kaldı sanki...
Bir sürü işim var temizlik yapıcam ev dağınık ama bi halsizlik çöktü üstüme, bi silkeleneyim...

Bol bol gezdik annemlerle, bu yakada oturan ziyaret etmemiz gereken tanıdıklara eşe dosta gittik.
Anneme halı aldık. Bi tane 3 metre yolluk, bi tane 1,5 metre halıyı 300 e aldık.
100 lira peşin, 200 lirası 50 50 taksitle...

Kar gelicekmiş İstanbul a, dağın tepesine yağmış geceden, güzel görünüyor...
nasılsa kar yağacakmış cam çerçeve balkon temizliğinden kurtuldum.
kar eriyince temizlerim paşa paşa...
ayy kızlar soğukta balkonmuş cammış uğraşmayın .civvenim sana mesaj attım faceden direk arkadaşlık isteği olmuyo profilinde engelmi var yoksa telefondan yapamadım belkide canım.şimdik ben sana göndereyim sen ekle beni tamammı...Allah kavuştursun anacığına ..biri gidince ev çok gıcık oluyo üstüne geliyo sanki duvarlar

canım yaa kıyamam ben sana küçüğüm :KK74:geçmiş olsun ..o buluştuğumuz günde üşümüşüz herhalde gece benimde sancım oldu o gün.seninde adet olunca çıktı zaar ortaya..
O ne ki senden sonra banyo yapip yapip ciktim disari
Kizz agrisin beee farz-ı mahal o gun olmus olsun deger benim kuzum icin iyiki gorustuk icimde uhde olurdu ne guzel oldu yazin o göl kenarindaki usuyup kalktiginiz masada oturup mama yiyelim
Orda gozum kaldiydi ama baya soguktu oturulcak gibi degildi
Anneme diyorumki yolu ogrendim yazin gideriz :KK48:
Teyzem cok merak ediyo onuda gotrcem onlara ters istikamette kaliyo haa diyince gidemiyo yazin bana gelip oyle anca

:KK74:

hoşbulduk canım.birgün yapmayınca erttesi gün üşenmiyomusun spora canım
Haftada 4 gün yapmayı prensip edindim kendime.
Üşenmiyorum canım. Hem bi gün dinlenince iyi oluyor. Bazen arka arkaya 3 gün yaptığım da oluyor.
Duruma göre nasıl denk gelirse.

Bugün okuldan aldığım yufkayı ısıttım
Bir güzel de tereyağ ohh..
Lahanadan ikindin atıştırmıştım zaten.
geztapom hoşgeldin.
hoşbulduk canım benim.dışarda yemekler gezmekler demişsiniz.Ben kumpirmiş pizzaymış pideymiş hamburger menülermiş pek tercih etmem .çok sevmem de zaten.Ama etliekmek fırın kebabı mevlana onlara bayılırım .memleket yemekleri.genel olarakda dışarda iskenderi tek geçerim bayılırım .Ama çok sık yapmıyoruz tabii.üniverstedeyken garibandık biz öyle kafede mafede kahve içmeye gitmezdik .Evde çay demler hamur kızartır yerdik arkadaşlarla arada kısır yapardık bütün kızlar toplanırdık ahh ahh ne günlerdi.kocacımada götürürdüm mutlaka onsuz boğazımdan geçmezdi :KK23:

Geztapo hosgeldin canim,yoklugum hissediliyor hemen.
Arkadaslar ben cok endiseli ve uzgunum:(gecen haftaki dusmeden sonra,kizim ayaginin ustune basarken agliyordu,doktor hastane derken,birsey yok dendi.Ben surekli takipteyim,hataketleri cogaldi,emeklixor,yukarilara tirmanior,ama elinden tutup yurutmek isteyince aglayip yere atiyor kendini,cok korkuyorum,Bi hasar oldu diye :( Bi kac gun daha gozlemleyip tekrar doktora goturucem Boyle giderse offf....

Back