- 1 Mart 2010
- 44.834
- 114.118
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.341
Saol tatlım
Sen nasilsin iyimisin?
Seninki minnak daha benim ki koca danatr_lelli aynı saatlerde nöbetteymişiz seninle
Hoş ben gerçi sadece hastalıktan değil
Gece o saatlerde genelde ayaktayim
Bazen iki oda arasında git-gel'den yoruluyorum
Yine tatilde iyi kötü uyudum oğlan uyudukca
Simdi ikinci dönem nasıl olcak
Acaba kac yıl böyle olcak bu çocuk
Hani ikinci dönem için değil sadece
Gelecek yıllar için de endişeliyim
Eşin bendenmiştr_lelli": 39329589 .!.:Disarida yemek yeme olayina bende ekliyim
Esim oglenyemeklerini disarda yiyo
Ofiste mutfaklari var muhasebedeki.kizlar.bisiler yapiyolarmis ama.esim kimsenin elinden.yemez bi.de yemek sectiginden patronlarla disari cikiyo hergun oglen disarda yiyo yani
Birlikte gidersekte iyi yere gider ben salas bi yerde yerim
1durum bi ayran
2lahmacun su
Kumpir vs paklar beni yani
Cunku ben 1porsiyonu zor bitirebilen biriyim
Guzel bi mekanda zaten.mezeler ordovler onden gelen borek icli kofte vs doyuruyo beni menuye bakmadan biz hesabi alalim karrdesimm moduna gecesim geliyo
Benim esim aclikdan olse mesela burger vs sokamazsin gider bi paket biskuvi yer yine girmez
Onun tarzi degil yemez
Kebap olcak, sis olcak,balik olcak,
Vayyy kebapci seniEşin bendenmiş
Sık hemen ama yedim mi tam olacak.
Bende genel temizliginin kokusunu sevdim esime al 1tane daha dedim esimde bulasik detj. Koksunu sevdi ben sevmedin fairy kokusunun yerini tutmuyo150 TL ilk ersağ alış verişi yaptım 4 tane de hediye sinden aldım.
150 TL alışveriş yapana indirim uyguluyorlar 135 TL ödüyosun.
Okuldan arkadaşlara ersağa gidiyorum paketimi tamamlayamadım istediğiniz bişey var mı dedim 5 parça 75 TL sipariş verdiler. Benim 6 aylık kozmetik ve deterjan alışverişim 60 TL te geldi.
Ben seviyom ya ersağı.
Dün her yeri damla yağçoz banyo WC ve genel temizlik kullanarak yaptım hem de eldiven kullanmadan hiç bişey olmadı oysa ki bende egzama var.
Ben eskiden öyleydim canım.Vayyy kebapci seni
Ben kendikaranfilida adama yedirdigimkaranfil e yemekten zevk aliyomu acep sormak.lazim
En son goturdugu yerde su tahtalarda servis yaptilar kofteleri 5kofte garnitur vardi buyuk ama 3 yedim 2sini ona iteledim
Zorluyorum cunku esimde yemese neticede ziyan olcak agzimda cogaliyoBen eskiden öyleydim canım.
Eşim herkese anlatır işte biz nişanlıyken yanımızdan kaçıncı müşteri kalkardı karanfil hala bitiremezdi benle evlendi artık bitiriyor diye.
Benim KV zorla yedirte yedirte tabağımı midem açıldı.
Ama iyi yedim mi de uzun süre yemem. Otomatik iki öğüne düşer günde.
Ay asıl bir kumpir çok geliyor banaZorluyorum cunku esimde yemese neticede ziyan olcak agzimda cogaliyo
Bende corba icim ozaman diyorum onuda esim kabul etmiyo
Bi yerde yarim porsiyon iskender alm dedim garason malesef yarim porsiyon yapamiyoruz dedi
Annemle de yemege gitmeyi seviyorum oda benden kalanlari yer siler surpurur
Esim bazen nazlaniyo yerken(gobegi cikmis mis mis)
Ama bak 1dürümu, 1lahmacunu,yarim kokoreci, 1hamburger menu, 1kumpir bunlari bitirebiliyorum
Aa bak mantiyida bitiririm koyde kulakli makarna diyolar porsiyonlari orta boydu baya yedimAy asıl bir kumpir çok geliyor bana
Benim de arada bitiremeyip eşime verdiğim şeyler oluyor, ama büyük pprsiyon tarzı şeyler.tirit, tavuk makarna menüsü gibi. Daha hiç ömrümde hamburger yemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?