Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

bu iki arkadaş buluşup kaynaştığı sırada bende sarma sarıyodum annemle beraber.
kara lahana yaprak karışık 2 tencere hemde. oturiym de yiyeyim bari...napıyım derdime yanayım.
Biz de eşimle araba sürüyorduk. Sonra etliekmek yaptırdık, yedik akşamüstü de yola çıktık.
Evdeyiz, ev bi garip, bomboş...

Kızlar yarın yapıp derin dondurucuya atmak için acil Peynirli poğaca tarifine ihtiyacım var...
Elinin altında tarifi olan varsa bi yazıverse çok mutlu olurum.

Geldim yettim anlatim
@geztapomda anlatir
Sozlestik saat verdik haberlestik bulustuk
Geztapom oglusuyla geldi cok yakisikli bi oglu var gelecegin kenan imirzalioglu diyim siz anlayin
Birbirimizi gorunce direk sırittik ve sarıldik ama boyle icten sımsıkı

Sonra nasilsin iyiyim fasli yuruduk
Oglusu sıkılmasin diye sinemaya biraktik cay ictik birbirimizi burdan az cok tanidigimizdan bildigimiz olaylari,ailemizi,gunluk rutinleri konustuk

En cok aileleririmizi cekistirdik
@geztapomun sagligina mutis uzuldum
Burdan yaziyodu ama gorunce daha iyi anladim

Rabbim ona şafi adiyla şifa versin

Sonra oglusunu aldik yemek yedik benii teee servisime kadr birakti serviste bana yer kalmadi sonra bu guzel insan benimle duraga kadar geldi(bilmiyorduk benim tarfa gelen arabayi) ben seni bindirip el sallamadan gidermiyim dedi sonra ayrildik sonra eve geldim mi diye merak etti
Okadar guzeldiki muhabbeti magza gezmek istemedim 2-3 magzaya girdik ondada bisi bakmadik hep sohbet ettik
Zaman nasil gecti anlamadim bile gunlerce oturup hic sıkılmadan konusalisi biri
Hayat dolu biri(gozlerinden bile belli)
Cok bilgili, pratik fikirli,karisindaki cabucak cozebilen biri
Burda da ben ona cok akil danistim hep de dogruyu ,olani soyledi

Zaten iyi insanlar hep uzaktalar

Yazin tekrar mutlaka gorusmek uzere ayrildik

Yazin evimde agirlicam insallah

Mamalarimdan yicek, sahilde cekirdek citlicez, iskenderi cok seviyo, kalabaligi sevmiyo

_sekerpare_ deseki bu boyle olmali altina gozu kapali imza atilcak biri kesinlikle

Belki size tuhaf gelebilir ilk defa gordum ama sizde sohbet etme imkani bulsaniz ayni seyi soylersiniz

Kızlar yarın yapıp derin dondurucuya atmak için acil Peynirli poğaca tarifine ihtiyacım var...
Elinin altında tarifi olan varsa bi yazıverse çok mutlu olurum.
İlik sut maya sekeri bi kasede eritip kopurune kadar bekletiyorum
Sonra unun icine 2corba kasigi kadar yogurt,mayali sut,1yumurtanin aki(sarisi uzerine) yarim su bardg kadar siviyag tuz atip yoguruyorum
Benim pogca boyle bilmem guzel mayalanirsa pofidik pofidik oluyo

Size de böyle oluyor mu?
Bi yerden eve gelince ev garip geliyor mu?
Yarın da eşim ise gitcek nöbete napcam ben yarın kendimi komşuya filan mı atsam.
Olmaz mi
Evi yabanciliyorum
Ama uzun sure kalirsam 2-3gunlukse bi degisiklik hissetmiyorum

bu iki arkadaş buluşup kaynaştığı sırada bende sarma sarıyodum annemle beraber.
kara lahana yaprak karışık 2 tencere hemde. oturiym de yiyeyim bari...napıyım derdime yanayım.
Sarmalarla gelseysdin havuzun kenarinda sarardik hepbirden

Canım ben mayalı hamuru pek yapamıyorum.
Kuru maya mı kullanacağım. Bi de şeker ve süt ne kadar. Bi Ölçü verebilir misin.
Teşekkür ederim.

Kuru maya mı kullanacağım. Bi de şeker ve süt ne kadar. Bi Ölçü verebilir misin.
Teşekkür ederim.
Yas maya 1paket
Sut 1.5 cay bardagi kadar sekerde 2 corba kasigi
Genelde goz karari yapiyorum

Teşekkür ederim.
Kabartma tozlu tarfimde var ama defterde sabah atarim yattim yaa

Gunaydin
Ben bugun de carrefoura gidiyorum
Teyzosla buluscaZ.
Aghh gezmeler diye bisi iyiki var
Bolyorgunluk,bol uyku, no stres

Günaydın , kahvaltımı edeceğim
Yürüyüşe çıkacağım
Pazar var , alışveriş yapacağım
Bakalım balıklar güzelse bugün bir sardalya yakışır

Günaydın kızlar
Lelli teşekkür eserim. Evdeyekn yapıp buzluğa atayın diye düşündüm.

Kızlar Günaydın.trlelli güzel bakışıyla güzel görmüş. Çok hislendim. Genç alımlı çok hoş bir kadın. Eniştemiz çok şanslı.sohbeti konuşması çok tatlı. Keşke grupta hepimiz birlikte gorussek .çok güzel unutulmaz bir gün oldu.yaza gidicem inşallah evine.hic bir şekilde en ufak bir tedirginlik hissetmedim.ben artık nette tanışıp evlenenleri daha iyi anlıyorum. Normal yani.konusmaktan etrafimizi bile göremedik.

Geztapo ve lelli ikinizinde pozitif enerjisini ben buaradn aldım. Geztapo akıllı bir kadın hissediyorum buradan .Lelli de enerjik coşkulu ... İkinizn birbiriniz hakkında yaptığınız yorumlara göremesemde hisstekilerimle aynı. Güzel vakit geçirmenize çok sevindim. İyi ki bu topiği bulmuşum. Normalde benin böyle başka bir topik yok. Sevgiler.

Kızlar saçma bi soru sorcam
Şimdi annemlerde gelin kıza koymak için yazma olsun havlu olsun pek bişey yoktu.
Şimdi eve gelince şöyle bi karıştırdım ki bende bi sürü güzel şey var. Kimisini satın almışım kimisini kendim yapmışım kimisi ise hediye.
Bi yanım en güzellerini seç ver annene koysun diyor bi yanım ya sonra pişman olursan diyor.
Nefsimle acayip başbaşayım şu an bana akil bi fikir vermede yardımcı olun.
Şimdi bunlar dura dura nolcak??
yazık değil mi? Kullanılır en azından dimi.
İlerde bana lazım olabilir mi sizce? Nerde lazım olur eğer olursa?
Evlendim evleneli 3-5 havlu çıkardım o bile eskimedi. Yazmalar da aynı şekilde.
En azından bi kaçını veriyim dimi? Hepsini olmasa da. Hem annem de boşuna para vermiş olmaz.
Dünyada bi kaç israf eksik olur.
Verceklerim de zaten annemin evindeyken benim hazırladıklarım çeyizlerden.
Bana kv sağolsun hakkını yemiyim şimdi 20-30 havlu verdi evlendikten sonra ama düz dantelsiz yani. Kp in işinden dolayı çok birikmiş. Onunkilerden vermem. Kendim kullanırım.hem onları da değerlendirmiş olurum ha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…