- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.221
Biz de eşimle araba sürüyorduk. Sonra etliekmek yaptırdık, yedik akşamüstü de yola çıktık.bu iki arkadaş buluşup kaynaştığı sırada bende sarma sarıyodum annemle beraber.
kara lahana yaprak karışık 2 tencere hemde. oturiym de yiyeyim bari...napıyım derdime yanayım.
İlik sut maya sekeri bi kasede eritip kopurune kadar bekletiyorumKızlar yarın yapıp derin dondurucuya atmak için acil Peynirli poğaca tarifine ihtiyacım var...
Elinin altında tarifi olan varsa bi yazıverse çok mutlu olurum.
Olmaz miSize de böyle oluyor mu?
Bi yerden eve gelince ev garip geliyor mu?
Yarın da eşim ise gitcek nöbete napcam ben yarın kendimi komşuya filan mı atsam.
Sarmalarla gelseysdin havuzun kenarinda sarardik hepbirdenbu iki arkadaş buluşup kaynaştığı sırada bende sarma sarıyodum annemle beraber.
kara lahana yaprak karışık 2 tencere hemde. oturiym de yiyeyim bari...napıyım derdime yanayım.
Canım ben mayalı hamuru pek yapamıyorum.İlik sut maya sekeri bi kasede eritip kopurune kadar bekletiyorum
Sonra unun icine 2corba kasigi kadar yogurt,mayali sut,1yumurtanin aki(sarisi uzerine) yarim su bardg kadar siviyag tuz atip yoguruyorum
Benim pogca boyle bilmem guzel mayalanirsa pofidik pofidik oluyo
Yas maya 1paketCanım ben mayalı hamuru pek yapamıyorum.
Kuru maya mı kullanacağım. Bi de şeker ve süt ne kadar. Bi Ölçü verebilir misin.
Teşekkür ederim.
Kabartma tozlu tarfimde var ama defterde sabah atarim yattim yaaCanım ben mayalı hamuru pek yapamıyorum.
Kuru maya mı kullanacağım. Bi de şeker ve süt ne kadar. Bi Ölçü verebilir misin.
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?