• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Trlelli canım biz biraz takıntılıyız bence.bişeye bozulunca kızınca saplanıyoruz,dışarda bir hayatımız olmadığından kötü bir geçmişimiz olduğundann bence.eğer yanlışsam kırıyosam affet.bende hergün herdakka bu evden kurtulmayı hayal ediyorum.bazende diyorumki bu dileğim olmuyo diye şükredicem belkide ...belki bunda da bir hayır vardır.eminim varoş dediğimiz semtlerde bile kültürü görgüsü yüksek olup imkansızlık yüzünden oturan insanlar vardır.misal ben site ortamında oturyorum .Ama bildiğin köy gibi burasi.dedikodu felaket seviye yerlerde geziyor.işte bende bu yüzden izole bir hayat yaşıyorum sayılır.3-4 kişi var ama hayatimda sevdiğim.bence sende dersaneden yada okuldan velilerden bir ikisine şans ver dene sına ona göre aldünyana .lazım çünkü...
Estagfurullah senin yorumlarin bana iyi geliyo cnm

Benim sorumun arkadas olmamasi degil
Sukur 2-3 tanede olsa disardan arkadasim var annem var

Onlarin o avam sesleri bile kulagimi yirtiyo camdan cama bagiran bi kadin var cok fena ona buna camdan bagriyo,kavgaci,cocuk kavgasi ediyo,kaldirima oturuyolar gecenin dedikodusunu yapiyo onun sesini duyunca bile sinir oluyorum evide karsima tekabul ediyo

Yani aslinda bi kac kisiler bunlar cok degiller ama onlar yuzunden mah tasinan bile oldu

Evlerine kiraci aldilar bir yaz 4defa kiraci cikardilar kavga gurultu

Cok gecimsizler

O bile beni negatif etkiliyo
Sesini evimin icinde duyunca sinir oluyorum guneslikleri bile acmiyorum bazen

Sitede oturmak isterdim
Diger evimde herkesin kendi dairesiydi yani mah geneli cok katli binalardi hepsi boyleydi
Ama insanlari daha terbiyeliydi
Okadar binadan hic mah, gurultu olmazdi
Cocuk vs
Kafami dinliyodum
Burda tv sesini acmak zorunda kaliyorum ses duymim diye
Kisin kafam biraz rahatliyo

Hayırlı sabahlar kızlarrr..
Bizim bugün de tatilmiş.
Ama üzüldüm benim zaten bugün de boş günüm ama işletmelere gidecektim.
Ayın 7 si oldu tatiller yüzünden önceki ayın devams8zlığını alamadım.
Ben gideyim dedim eşim olmaz dedi. Öğrencinin olmadığı işletmede ne işin var dedi.
Zaten biri kütüphane diğer ikisi de devlet kurumu.
Belki razı edersem giderim dicem de dışarda karlı fırtına var.
Dün öğlen güneş açmıştı.
Ben bugün de devam etceğini hiç düşünmemiştim. Kar yağar bi gün diğer gün erir giderdi bizim bu koca şehirde.
Aynı çocukluğumdaki gibi oldu şimdi.
Benim çocukluğum da torosların tepesinde olan bi ilçede geçti. Öyle kar yağardı ki kışın.

günaydın kızlar
buarad acayip kar var. sınavlar olduğu için gelmek zorunda idim. yoksa adım atmazdım ya...
gelene kadar bildiğim tüm duaları okudum. neyse ki hiç kaymadan kazasız belasız geldim işe.

Bizde iki üniversite de dağın başında zaten. Şu an oralarda durum daha vahimdir.
Merkezde hava iyiyken orda kar yağabilirdi.

Evi supurdum yemeklerimi yaptim

Mercimek corbasi
Sucuklu kurufasulye
Tavuksuyuna pilav
Oglus makarna istedi ona cubuk makarna
Kendime brokoli

Hepsinden az az yaptim
2gun ancak gider

Ben psikologa okadar para verirsem paralarim gitti onla sunu alirdim bunu alirdim diye yine depresyona girerim

Buraya ykym(kultur merkezi) acildi ordakine hala sorcam nasil kayitmi yaptircaz diye
Hem psikolog hem pedagog varmis ucretsizmis ayyy herkes beles diye gitmistir onada bana kalmamistir kesin

Su millete bedava de otur izle
bende depresyona girerim bi seansa o kdr para verirsem en iyisi kendi kendine konuşmak :)))

bende depresyona girerim bi seansa o kdr para verirsem en iyisi kendi kendine konuşmak :)))
yok canım be insan depresyona girmiyor. ben de öyle düşünürdüm eskiden ama şimdi faklı hissediyorum. olaylara çok daha farklı yönlerden bakıyorlar. beden sağlığı gibi ruh sağlığı da çok önemli.

Günaydın karlar eridi burda güneş açtı ama hala havâ buzzz gibi.bırrr....felaket beş kat giyinmek lazım .Allahtan okullar tatil oldu.bugün akşama kadar oğlanın istekleri bitmez artık.

Geztapo,
Canım burda sabahtan beri tipi var.
Kardeşim arabası istedi.
Ona arabası yapıvercem akşama. Hamuruyla birlikte.
Çikabilirsek malzeme almaya markete gitcez.
Gidemezsek de buzlukta tek but ve kanatlar var onlardan yapcam.
Eşim bugün de 10 a kadar otogarda beklemiş gidemedi geri döndü.

Bende kar kis demiyorum yatiyorum
Nerdesin komsu sen
Artizzz havan kime
tabisi sana :KK71:
buralardayım,içim gidiyor dışarı çıkmak için..çok güzel yağıyor mübarek :KK36: bugün izin alıp bi 10 dk çıktım o kadar iyi geldiki anlatamam..
akşama da anama gidiciik,bize soba yakacak :KK59:
sen napıyorsın,oğluşun napıyor,çıktınız mı dışarı?

ben burdayım :KK54:
kar kış dinlemiyorum çalışıyorum :cool:
canımm bizim burda dışarıya zor çıkılıyor.
düşün 32 dairelik apartmanın önü karla dolmuş tepe tepe anca gittik markete.
ama çok güzel erzurum gibi oldu buralar..
evde kalorifer yanınca kar çok güzel.
Allah dışarda kalanlara yardım etsin.

canımm bizim burda dışarıya zor çıkılıyor.
düşün 32 dairelik apartmanın önü karla dolmuş tepe tepe anca gittik markete.
ama çok güzel erzurum gibi oldu buralar..
evde kalorifer yanınca kar çok güzel.
Allah dışarda kalanlara yardım etsin.

Amin amin..
biz tabi sıcaktayız iki dk da hevesimizi alıyoruz,üşüyünce eve kaçırıveriyoruz..
burda 2 sene önce öyle yağmıştı o kadar güzeldi ki..
şimdi 1-1.5 karış var yok ama heves almaya yetiyor tabii

tabisi sana :KK71:
buralardayım,içim gidiyor dışarı çıkmak için..çok güzel yağıyor mübarek :KK36: bugün izin alıp bi 10 dk çıktım o kadar iyi geldiki anlatamam..
akşama da anama gidiciik,bize soba yakacak :KK59:
sen napıyorsın,oğluşun napıyor,çıktınız mı dışarı?
Bugun ders yapmadi usudu cikmadi aksam cikarim diyorum.ama.hapsuruyo bende cikmadim
Gunduz yurumek istedim ama hep buzzz
Kurabiye kahve cam onu izliyorum canim

Ohh ekmek.kizart ekmek.yagida suurrr kiz canim cekti be yapilir mi bu simci :(

Bugun ders yapmadi usudu cikmadi aksam cikarim diyorum.ama.hapsuruyo bende cikmadim
Gunduz yurumek istedim ama hep buzzz
Kurabiye kahve cam onu izliyorum canim

Ohh ekmek.kizart ekmek.yagida suurrr kiz canim cekti be yapilir mi bu simci :KK43:
sen bana yatıyorum,cam güzelliği yapıyorum derken iyi ama :KK53:

ayıptır söylemesi patatiz atıcaz sobaya ama senin yerine yağlı ekmek de yerim :KK60:

Kızlar merhaba. Sabah 6'da kalktım.Adetliyim namaz kılamadım. Kızıma kahvaltı hazırladım, onu yolcu ettim. Kuzucuğum çok erekn gidiyor. 06:45 servise biniyor. Sonra oğluma khavlatı giydir. Arkadaşa oğlumu bıraktım. İşe gittim. 11:30 izin aldım. Kızmın okuluan gittim. Kızım için rehberlikten randevu almıştım. Oradan Rehberliğe götürdüm. Kızım da takıntılar başladı. Düşünce tarzında takıntılar. Eve geldik. saat 15:00 gibi oğlum okuldan geldi. Karşı komşuma bütün komşular gitmiş beni de çağırdılar. ben de gittim. yenice geldim. Sizlere bir bakayım dedim.

sen bana yatıyorum,cam güzelliği yapıyorum derken iyi ama :KK53:

ayıptır söylemesi patatiz atıcaz sobaya ama senin yerine yağlı ekmek de yerim :KK60:
Anacummmm
Bak yaa en sevdiklerimmmmm
Patates,kizarmis ekmek :(
Bende anneanneme gidince sana hava aticam
Yerime ye ya
İcim gitti

Ve usulca karlar arasinda kayboldu esas kiz
Bir elinde kizarmis ekmegi bir elinde patitisi

Löp löp et olsun (kıskanc smly)

Back
X