- 1 Mart 2010
- 44.946
- 114.430
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
- #6.161
Estagfurullah senin yorumlarin bana iyi geliyo cnmTrlelli canım biz biraz takıntılıyız bence.bişeye bozulunca kızınca saplanıyoruz,dışarda bir hayatımız olmadığından kötü bir geçmişimiz olduğundann bence.eğer yanlışsam kırıyosam affet.bende hergün herdakka bu evden kurtulmayı hayal ediyorum.bazende diyorumki bu dileğim olmuyo diye şükredicem belkide ...belki bunda da bir hayır vardır.eminim varoş dediğimiz semtlerde bile kültürü görgüsü yüksek olup imkansızlık yüzünden oturan insanlar vardır.misal ben site ortamında oturyorum .Ama bildiğin köy gibi burasi.dedikodu felaket seviye yerlerde geziyor.işte bende bu yüzden izole bir hayat yaşıyorum sayılır.3-4 kişi var ama hayatimda sevdiğim.bence sende dersaneden yada okuldan velilerden bir ikisine şans ver dene sına ona göre aldünyana .lazım çünkü...
Benim sorumun arkadas olmamasi degil
Sukur 2-3 tanede olsa disardan arkadasim var annem var
Onlarin o avam sesleri bile kulagimi yirtiyo camdan cama bagiran bi kadin var cok fena ona buna camdan bagriyo,kavgaci,cocuk kavgasi ediyo,kaldirima oturuyolar gecenin dedikodusunu yapiyo onun sesini duyunca bile sinir oluyorum evide karsima tekabul ediyo
Yani aslinda bi kac kisiler bunlar cok degiller ama onlar yuzunden mah tasinan bile oldu
Evlerine kiraci aldilar bir yaz 4defa kiraci cikardilar kavga gurultu
Cok gecimsizler
O bile beni negatif etkiliyo
Sesini evimin icinde duyunca sinir oluyorum guneslikleri bile acmiyorum bazen
Sitede oturmak isterdim
Diger evimde herkesin kendi dairesiydi yani mah geneli cok katli binalardi hepsi boyleydi
Ama insanlari daha terbiyeliydi
Okadar binadan hic mah, gurultu olmazdi
Cocuk vs
Kafami dinliyodum
Burda tv sesini acmak zorunda kaliyorum ses duymim diye
Kisin kafam biraz rahatliyo