- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.561
Canım gelince sakin sakin konuş tribini yap tabii anlasın hem öyle yagla peynirle olmaz bu iş bunu bir tek taş paklar kolay mı öyle...
Karanfilce sayfanin basindaki yaziyi nerden alintiladin
Alelade nickli
Sanki ben bu yaziyi cok önceden okumuştum
Sayfalara bakarken rastlamadim da ben
Ne biliyim ayy ilk sayfalardan yeni mesaj sanıp alıntılamışım herhalde. Ben de göremedim. Sen diyince farkettim. Uyanik kızsın maşallah.
ne leylayım yaa kendimi baya saftirik hissettim
yaa yazık yaa adamı doğduğuna pişman etme..Orda gezdiklerini burnundan getiriimde once tabiki cumhuriyet alicak onun kacari yok
Tereyag peynir fln ben istemistim onceden ondan almistir
Bide cuma esimin dogum gunu dogduguna pismanmi olur artik bilemedim
O gelmeden beni yumusatmaya calisiyo gelince susmicami bildiginden gonlumu alma cabalari
Ama hic kavga edesim yok
Telefonda baya saydirdim doktum icimi
GormemezLikten gelmeyi dusunuyorum
Ozaman sinir oluyo
bi kaç kişiye gönderdim. sonra isteyenler yazarsa onlara da gönderirim
Biliyorum çok tehlikeli sularda yüzüyorum. Bu kadar teknokayınvalideye sahip olup buralarda gezinmek her babayiğidin harcı değil. ama bi ara evlerinde geçmişi bi inceledim kk yok.Senin kv buralardadir diyim ben sana
Arada bdv'ye bak, belki orda da olabilir
Yarın boş günüm
Tr lelli bak bu konuda da senle ayniyiz
Ya da butun kadinlar ayni
Ben de saydiririm
Ama susup kendimi cçekince ona daha bi eziyet oluyo
O susmaya alışkın değil
Dayanamıyor yani
Ben inatciyim, o yüzden sabrederim
Biliyomusun bir keresinde tartıştik beni eşim çok kötu kırdi.Benim hiç küsme huyum yoktur o da bilir.Ben buna bir küstüm taş gibi ama  bu varya nasıl uğraşıyor arkamda dolanıyo ben de tık yok.Resmen hiç konuşmadım .Adam şok oldu.Dördüncu gün öğleden sonra bir baktim adamın biri kapıda adimi söylüyo burasi mı diye elinde de kocaman bir kırmizi gül buketi ama bir süslü bir süslu dersin ki gelin çiçegi...Neyse aldım aksamına da bariştık.yani bikaç gun küsebilirsin meselaKaranfilcem kadin supheleniyosa vardir bir bildigi diyorum.
Evet tatlim esim 6 senedir gitmiyordu en son birlikte gitmistik(ozaman konusuyodum)
Ama sıkılmıs oyle dedi belkide ben az cırlim diye oyle diyo bilmiyorum
Oglusu okula yollicam
Dogum gunu munasebetiyle pasta alicam once burnundan gtirip sonra pasta yedrcem gicik iste nolcak
Biz zaten kus ayrildik tatlimBiliyomusun bir keresinde tartıştik beni eşim çok kötu kırdi.Benim hiç küsme huyum yoktur o da bilir.Ben buna bir küstüm taş gibi ama  bu varya nasıl uğraşıyor arkamda dolanıyo ben de tık yok.Resmen hiç konuşmadım .Adam şok oldu.Dördüncu gün öğleden sonra bir baktim adamın biri kapıda adimi söylüyo burasi mı diye elinde de kocaman bir kırmizi gül buketi ama bir süslü bir süslu dersin ki gelin çiçegi...Neyse aldım aksamına da bariştık.yani bikaç gun küsebilirsin mesela
Biz zaten kus ayrildik tatlim
O hediye vs alir zaten normalde de
Ben kus kalirim ama rahat durmaz
Gidiklar,kucaklar,sıkar,sarılır vs
Ben ayrı uyusam beni zorla yataga götürür mesela
Tv dahi izlesem gel gel gel bıdı bıdı
Onun acısından dusunuyorum annesiyle sık gorusemiyo sanırım benim evime gelemiyo neticede
Birde memleket sevdasi var benimkinde(niye gelmisse istanbula),gidemez mesela ama hep yâad eder
Koyumde koyum diye
Yinede bizi bayramda yalniZ birakmasini kabullenemiyorum
Bir yanim vicdanli diger yanim teror estiriyo Canım benim sen çok güçlü bir kadınsın yuvana sahip çıkmışşın hep ...Bu yaşına rağmen hem de.. O yüzden bu son olay biraz tripten sonra affedilir bence.yani affedilmiycek bişey değil.Ama sana nacizane bir tavsiyem var.Sen keşke bir iş bulsan ya da meslek edindirme kurslarına felan gitsen.kafan dağılır evden koparsın belki gercek bir dostlukla karşılaşırsın.
Cuma bi olsun bakariz artik
Bnm mesajin icine gelmis bittigi yerden baslamadigin icin olmustur tatlimYaa alıntılarda sıkıntı mı var benim mesajımı da alıntının içinde veriyo .
Canım öncelikle anjiyodan korkuyosan korkma Allahın izniyle çok kolay bir tetkik.Benim babam defalarca oldu kendisi doğuştan kalp hastası.Artık bu ışi profesyonel yapıyorlar.Sürundürme olayı 15 yılın içindeyiz ilk kez yaptım çok kırılmiştım.Hem sana ne oluyo bakiyim siz daha yenisiniz ,cicisiniz kuşum cıkss cıkssselam kızlar
su kocaları bır pısman etmeyı ben beceremıyorum sanırım
Sımdıye kadar haklı yada haksız hıcbır mevzuda haddınden fazla uzatıp o konuma gecemedık
sanırım cocuk kucuk oldugu ıcın etkılenır dıye ben kusmussem bıle kusmus gıbı davranamıyorum ondanmıdır bılmem.
babam dun anjıyo olmadı bı karısıklık olmus ekım 14 gun almıslar. egenınde dıslerı muhtemelen 18 ekımde yapılacak bakalım
hangi konu ablacım?Canım öncelikle anjiyodan korkuyosan korkma Allahın izniyle çok kolay bir tetkik.Benim babam defalarca oldu kendisi doğuştan kalp hastası.Artık bu ışi profesyonel yapıyorlar.Sürundürme olayı 15 yılın içindeyiz ilk kez yaptım çok kırılmiştım.Hem sana ne oluyo bakiyim siz daha yenisiniz ,cicisiniz kuşum cıkss cıksssizin modunuz bu olmalı aşk böcükleri sizi bu arada bdv de bi konuda gördüm seni mesajlarïna öldüm yeminle ...