- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.221
oglun kac yasındaydı? bende 27 yasındayım suanda 3 sene sonra oglum 7.5 yasında olacak30yasindayim tatlim ama kucuk gosterdigimi soyluyo herkes ogluma inanamayanlarda oluyo
Ben yazdan ziyada orda olmayi ozledim denizi pek seviyorum :)
Tesekkurler tatlimMaşallah sana trlelli ne kadar guzelsin. Kıskançlık fesatlık var anladığım kadarıyla sizinkilerde Allah'a havale et canım er geç bulurlar cezalarını.Bu arada özel mesaj attım aldınmı
oglun kac yasındaydı? bende 27 yasındayım suanda 3 sene sonra oglum 7.5 yasında olacakbana buyuk gıbı gelmıyor aslında suanda ama o zaman ne dusunurum bılmıyorum
Onemli degil cnm oraya yazdiklarimin cok fazlasini yasadimCanım dün biraz eski konularını okudum hatta br mesajınıda yanlıslıklar begendım acmak ıstemıyorum mevzuyu
eşin sımdı verecekmı parayı?
esın onlarda kalmıyorsa sende gıtseydın onunla dıye dusunuyorum
Şimdi orda onu doldururlarsa bide huzurun kaçar off iki ucu b..k lu değnekOnemli degil cnm oraya yazdiklarimin cok fazlasini yasadim
Verir annesine hayir diyemez
Koydeki evde annesi var olmasa giderdim
Olsem gitmem
Gaza gelceni sanmiyorum koca adamŞimdi orda onu doldururlarsa bide huzurun kaçar off iki ucu b..k lu değnek
Ellerini uzerimizden cekseler baska ihsan istemiyorum bentr_lelli canım anladım
olsun madem gıtsın gelsın bayramda sız oglunla olacaksınız ama yapacak bısey yok.
benımde esım aılesıne hıc laf soyletmez buarada o yuzden o taraflarda hıc yuzmuyorum onlarında bıze zararı yok esasen ama olsada durum cok degısmez.
sakin ol canım kimsenin ahı kimsede kalmazBen 4 yildir gorusmuyorum hicbiriyle
Surekli somurduler maddi olarak esimi
Ortak dukkanlari vardi batirdilar falan fistik
Kaynanamla yasadiklarimi anlatmiyorum bile bizimle kaldi 7 sene ara ara
Sonra ben rest cektim falan
Suan gorusmuyorum
Gorumcemin esime attigi bedduli mesajlarindan
Kaynanamin surekli para istemesinden biktim
Esimm byrmda memleketine gidecek koylerine gitmez pek evlendigimden beri esimin bu 2.gidisi
İlk beraber gitmistik simdi ben gosrusmedigimden gitmek istemiyorum
Karadenizliler ve findiklari var
Eltim gitmis toplamis almis parasini kynanamda yok eve bise yaptirmis esimden 700tl istemis ulan findigi toplamislar koye giden onlar bi 700tl vermemislermi dedim
Trtistik
Orda benimde hakkim vr yok abimin durumu iyi degilmis annem istedi vermicekmiyim vs vs
Sadece para icin aramalari beni sinir esiyo
Esiminde acimasina ayri sinir oluyorum
Bayramda koye gidip 3gun kalicak esim gelirkende kaynanami getircek(bana degil ben dort yildir yuzunu gormuyorum)
Findik vermezler bisi vermezler toplar parasini yer bide uzerine para isterler bizim durumumuzun iyi olmasi onlari yiyo bitiriyo calissinlar napabilirim ona acı buna acı
Cok fena agir konuscam az kaldi
ohaa 4 yıldır torunlarını görmüyorlar mı yuhh beee nasıl insanlar bunlarEllerini uzerimizden cekseler baska ihsan istemiyorum ben
Esim laf arasinda abimin durumu kotuymus
Kardesimin isi kotuymus diyo bunlarida annesi soyluyo
Cunku acindirmayi pek sever
Esim bize yedirmesin hep kardeslerine yedirsin istiyo dinleri imanlari para
Ve oglumuda 4yildir gormuyolar gormek istediklerini sanmiyorum
Cok lanet insanlar arasam ben bukadar kotu bi aile bulamazdim
Rabbim buyuk sınıyo beni
Malesef hadi ben gorusmuyorum evladimin sucu neohaa 4 yıldır torunlarını görmüyorlar mı yuhh beee nasıl insanlar bunlar
canım uzak dur böylelerinden
bunlar yuvada yıkar nasıl bir düşmalıkmış
şaştım vallahi
işte bunlar hep hasetlikten canımMalesef hadi ben gorusmuyorum evladimin sucu ne
Ki her turlu yollarim isteseler torunlarini saklicak degilim ya cok kinciler
Gorumcdm wtspdan esime bi mesajlar yazmis gorseniz agziniz acik kalir
50 yasindaku kadin yaziyo bunlari
Esime:
Karinla, cocugunla mutlu olamicaksin olama annem senden para istiyo sen yilansin o da yilana sariliyo iste neler neler
Ki kaynanamin 6 cocugu var hepsininde evi var ayrica kizinin biri almanyada ama yok illaa esim ona takik hepsi onun daha merhametli daha sakin daha enayi olmasi cezbediyo olsa gerek
2kaynimda sigortasizlar yaslarida 40-55 bilmem kac defa is degistiriyolar evlerine icralar geliyo satsinlar evlerini banane
Esimin isine sadik olmasi ve gelirimizin iyi olmasi batiyo onlara el acmadigimizdan zaten dertleri
Tatilimize gidiyoruz
İstedigimizi aliyoruz
Arabamizi degistirdik
2evimiz var
Benim annem her konuda destek
Bunlar deli ediyo onlari
Hic oyle bise talep etmedi4 yıldır gormemelerı gercekten cok uzun bır sure
esın oglunuda goturmek ıstemıyormu buarada?
görümcen versın madem annesı paa ıstıyorsa cok ayıp bısey yaptıklarıMalesef hadi ben gorusmuyorum evladimin sucu ne
Ki her turlu yollarim isteseler torunlarini saklicak degilim ya cok kinciler
Gorumcdm wtspdan esime bi mesajlar yazmis gorseniz agziniz acik kalir
50 yasindaku kadin yaziyo bunlari
Esime:
Karinla, cocugunla mutlu olamicaksin olama annem senden para istiyo sen yilansin o da yilana sariliyo iste neler neler
Ki kaynanamin 6 cocugu var hepsininde evi var ayrica kizinin biri almanyada ama yok illaa esim ona takik hepsi onun daha merhametli daha sakin daha enayi olmasi cezbediyo olsa gerek
2kaynimda sigortasizlar yaslarida 40-55 bilmem kac defa is degistiriyolar evlerine icralar geliyo satsinlar evlerini banane
Esimin isine sadik olmasi ve gelirimizin iyi olmasi batiyo onlara el acmadigimizdan zaten dertleri
Tatilimize gidiyoruz
İstedigimizi aliyoruz
Arabamizi degistirdik
2evimiz var
Benim annem her konuda destek
Bunlar deli ediyo onlari
sanamı kzııyorlar butun bunalrdan oturuHic oyle bise talep etmedi
Goturmemeside iyi oluyo acikcasi oglumada laf soylerler uzulur canim cok duyusaldir kafasinda kurar cok etkileniyo
Onlar cocuk bu etkilenmesin demezler yavrumu posta yaparlar soyle o annene diye baslarlar sonra olucaklari esimde bilir neler yaparim
Benim oglum hassas noktam
Hayir calismiyorumişte bunlar hep hasetlikten canım
eşinin aklı varsa işe yaramaz kardeşleri için yuvasının huzurunu bozmaz
sende çalışıyor muydun?
Vermezle olse vermez cokfena ben anlatamiyorumgörümcen versın madem annesı paa ıstıyorsa cok ayıp bısey yaptıkları
gercekten hem fındık var ne toplanıp parası gelıyor ne bısı ama lazım oldukca hep sızden
ay allah basa vermesın
Evet iyi bi yondensanamı kzııyorlar butun bunalrdan oturu
aslında oglunun gıtmemesı ıyı
valal ısın zor be bacım
sen genede esınle sakın kotu olma