- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.021
hehehehe ne guzel bılıyormusun suanda hayalımı gerceklestırıyorsunCute evt tatlım sabahcı sabah 7:30da ders oglen 12:30 da evde oluyo
Uykum kaciyo okadar saat uyanık olunca
Simde cistak cistal gulsen-iltimas sarkisin esliginde ev siliyorummm
ALllaahhhiiimmm ben nezaman sindirelle oluciimmm hep kul kedisi hep kulkedisi
Ahhhh ortakoyde kumpir yemekhehehehe ne guzel bılıyormusun suanda hayalımı gerceklestırıyorsun
su borçları bı kapasam bu sefer gerçekten acılmıcamsütlükahve maşallah iyi geliriniz var.
ama 4000 kk çok fazla.
keşke ev taksitlerinizi yüksek tutsaymışsınız.
evlendiğimizden bu yana gelirimiz hep değişti. ama giderimiz genelllikle sabit kaldı.
evet gelire göre gider olur derler ama bence gider çok değişmez.
biz geçen yıllar 1500 civarı ile geçiniyorduk. bu yıl da 1700 filan olmuştur.
kooperatif borçları hariç.
bir an evvel toparlayın zira eğer düzgün bi birikim yaparsanız bırak geçim sıkıntısını ihya olursunuz
Odemeleriniz baya yüksek. Birikim degil de kenarda birşeyler olmali iyi kötü günler için. Allah korusun acil bisey ciksa kıpırdayacak alaniniz kalmamis. Sizin de sutlukave ninkinin tam tersi olmuş.merhaba kızlar.bu konuya dahil olma kararı aldım.lütfen bana yardım edin bi çeki düzen verin.
şimdi aylık hesabımızı anlatıyorum sizde bana nasıl birikim yapabileceğim konusunda fikir verin.
3500 tl gelirimiz var.2070 tl ev kredisi.400 tl araba kredisi.250 tl cocugun okulu.780 tl kalıyor.
bu kalan paraylada faturalar elektrık-su-dogalgaz-cep tel.
bu durumda birikim yapmam yinede mümkünmü sizce
kenarda biraz birikimimiz var kötü günler için.onun üstüne eklemek istiyorum.çok müsrifiz karı koca gereksiz harcamamız cok oluyo.kocam markete gırınce kendını kaybedıyo.bende 1 yasında oglum var ona her gordugumu almak ıstıyorum.Odemeleriniz baya yüksek. Birikim degil de kenarda birşeyler olmali iyi kötü günler için. Allah korusun acil bisey ciksa kıpırdayacak alaniniz kalmamis. Sizin de sutlukave ninkinin tam tersi olmuş.
Ama maşallah uç kişi bi aile 700 kusurle geçinebilmek zaten çok guzel. Allah bereketinizi artirsin. İsrafı daha da azaltirsaniz birikim de olur o zaman.kenarda biraz birikimimiz var kötü günler için.onun üstüne eklemek istiyorum.çok müsrifiz karı koca gereksiz harcamamız cok oluyo.kocam markete gırınce kendını kaybedıyo.bende 1 yasında oglum var ona her gordugumu almak ıstıyorum.
ee herkez neredeeee kii.
bu aksam kumbaraya atmak ıcın 11 tl ayırdım yanı son param bu.esım odendıgıne gore harclık alırım dıye duusnuyorum
Canım gündüz uyumam ben çok zorda kalmayınca nasıl hem gündüz kestirip hem de gece mışıl mışıl uyuyâbiliyosunuz imreniyorumBen bugun cok yoğun ve uykuluydum. Uyumak için yattim ama uyku tutmadi.
Belki gece yine erken yatarım.
canım 7 de okulda olup derse başlayınca bir de üstüne üstlük 15 bilgisayarın çalıştığı sınıfta 9 saat da derse girince uyunuyoCanım gündüz uyumam ben çok zorda kalmayınca nasıl hem gündüz kestirip hem de gece mışıl mışıl uyuyâbiliyosunuz imreniyorum
sütlükahve maşallah iyi geliriniz var.
ama 4000 kk çok fazla.
keşke ev taksitlerinizi yüksek tutsaymışsınız.
evlendiğimizden bu yana gelirimiz hep değişti. ama giderimiz genelllikle sabit kaldı.
evet gelire göre gider olur derler ama bence gider çok değişmez.
biz geçen yıllar 1500 civarı ile geçiniyorduk. bu yıl da 1700 filan olmuştur.
kooperatif borçları hariç.
bir an evvel toparlayın zira eğer düzgün bi birikim yaparsanız bırak geçim sıkıntısını ihya olursunuz
Canim biz iki kişiyiz.Karanfilce sizin geliriniz nasıldı? ve kaç kişilik bir ailesiniz? Bence gayet güzel idare ediyorsunuz..