BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bacım sen hem harcayıp hem biriktirenlerdensin
Eski kirli cikilardan kim kaldı:)
ayy cok sekersin... Bu arada flonun geven haftaki yuzde50 kampanyasindan oglusa aldigim lumberjak bot(119tl) ve annannnosuna dogum gunu hediye botu geldi. Cidden fiyatlari ustunde annnem ah ne lizum vardi diyo ama musmutlu oldu. Bende 100 tlye aldigim icin kendimle gurur duydum.babam diyor sen az degilsin.nasilda becerip aldin diye.ama bakin kendime luksten alacagim manto cizme elbise kombinim beklemede. Almadim.harcamam yok

Güle güle giysinler
Alma kendine ihtiyacın yok

Yeni yıl için aileme ve eşime hediye alacaktim, almayacağım. Akşam bizimkilere konustuk bu yıl hediye almayacağız. Haftaya benim doğum günüm yine hediye yok. Bahsetmiştim ev almayı düşünüyoruz, ailem kendi arasında konuşmuş ev alacağım zaman evin eksiklerini alırız diye düşünmüşler kombi, ankastre gibi sağolsunlar. Bu durumda acayip karlı çıktım sanırım:)

Ooo süper büyük bi masraftan kurtulmuşsun :) bizde hiç yılbaşı hediyesi almadık, gerek yok bencede. Doğum günün de küçükte olsa bir sürpriz yapar belki belli olmaz kardeşim 3 ocaklı. Ona da hediye almak lazım şimdi. Bak aklıma getirdin :)

Yogun ve yorgun oglan israrla uyumuyor ki uyuyayim. Bir kepce askidir tutttu.yatakta kepceyle oynuyor
Hahahah ah bu çocuklar. Minikken ufak alakasız şeylerle oynayıp mutlu olabiliyorlar. Yavrum benim. Bütün gün uyudum bu gece bana uyku yok. Yolla bana bakayım :)

Doctor who. Ve bir iki dizi daha vardi hatirlayamadim. Ozamanlar internettte boyle ucuz ve hizli degildi hep parayla alirdik hey gidi gunler. Ahanda kac yildir ilkkkez guzel. Birseyi hafizam getirdi ortaya.yok ya bana huzur birakmadi annneligme destek olmadi .at gitsin at gitsin parcasini soyluyorum ibo dan

Hahahah ah bu çocuklar. Minikken ufak alakasız şeylerle oynayıp mutlu olabiliyorlar. Yavrum benim. Bütün gün uyudum bu gece bana uyku yok. Yolla bana bakayım :)
Yaaa ne bakilir ne . vallla gecen babam diyor bu cocuk eskiden kitaplarla ilgilenirdi etkinlik yapardik simdi kepce traktor araba kamyon evde galeri actikgitttigimiz yerde 1 ay kalmak yeterli galeri icin.

Evet. Düşünme artık. Moralini bozma. Yine de şükretmek lazım. Kimin ne olacağı hiç bir zaman belli olmuyor

Neyse indirimlere denk getir hediyeleri. Arkds saat almis sevgilisine guess cok cok uyguna valla .

Babam ve eşim kardeşinle aynı gün, ben de bir gün sonra:))
Hep bir arada oluyoruz diye ufak tefek şeyler alırdık yeniyil ve doğum günü aynı anda çıkardı aradan, bu sene ev olayı ciddilesince masraf yapmayalım diye böyle dusunduler sanırım, zaten nakitim yoktu hediyeleri kartla alacaktım. Valla çok iyi oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…