Uyumadın mı şekerimNormalde pek TV izlemem ama dizi izlemeye başlayınca da gece yarısı oluyor. Akşam yatmayan sabah da kalkamiyor tabigerçi kışın sabahları uyanmak benim için tam bir kabus ya neyse
ayy cok sekersin... Bu arada flonun geven haftaki yuzde50 kampanyasindan oglusa aldigim lumberjak bot(119tl) ve annannnosuna dogum gunu hediye botu geldi. Cidden fiyatlari ustunde annnem ah ne lizum vardi diyo ama musmutlu oldu. Bende 100 tlye aldigim icin kendimle gurur duydum.babam diyor sen az degilsin.nasilda becerip aldin diye.ama bakin kendime luksten alacagim manto cizme elbise kombinim beklemede. Almadim.harcamam yokBacım sen hem harcayıp hem biriktirenlerdensin
Eski kirli cikilardan kim kaldı:)
Pek sevmem ben dizi izleyip, TV takip edeyim. Bu aralar gözlerimde sorun var kitap okumak rahatsız ediyor mecbur TV'ye takılıyorum. Bir tek diziyi düzenli izliyorum. Fox da kadinDizide izlemiyom ama uyumadim hala. Ne izliyon ki bacim. Bir diziye sahip olmayali 4 yil dolucak.
Güle güle giysinlerayy cok sekersin... Bu arada flonun geven haftaki yuzde50 kampanyasindan oglusa aldigim lumberjak bot(119tl) ve annannnosuna dogum gunu hediye botu geldi. Cidden fiyatlari ustunde annnem ah ne lizum vardi diyo ama musmutlu oldu. Bende 100 tlye aldigim icin kendimle gurur duydum.babam diyor sen az degilsin.nasilda becerip aldin diye.ama bakin kendime luksten alacagim manto cizme elbise kombinim beklemede. Almadim.harcamam yok
Onu bir ara eşim takip ediyordu, evlendikten sonra eşim sağolsun hep yabancı dizi izlediği için ben de ona benzedim sanirimBende dirilişi izlerim denk geldikçe
Bende bir ara bir kaç yabancı dizi takip ettim canım valla daha iyi. Hem 45 50 dk.Onu bir ara eşim takip ediyordu, evlendikten sonra eşim sağolsun hep yabancı dizi izlediği için ben de ona benzedim sanirim
Yogun ve yorgun oglan israrla uyumuyor ki uyuyayim. Bir kepce askidir tutttu.yatakta kepceyle oynuyorGökçe hatun gelmiş :) nasılsın canım
Uyumak için dizinin bitmesini bekledim:)))Bende bir ara bir kaç yabancı dizi takip ettim canım valla daha iyi. Hem 45 50 dk.
Ooo süper büyük bi masraftan kurtulmuşsun :) bizde hiç yılbaşı hediyesi almadık, gerek yok bencede. Doğum günün de küçükte olsa bir sürpriz yapar belki belli olmazYeni yıl için aileme ve eşime hediye alacaktim, almayacağım. Akşam bizimkilere konustuk bu yıl hediye almayacağız. Haftaya benim doğum günüm yine hediye yok. Bahsetmiştim ev almayı düşünüyoruz, ailem kendi arasında konuşmuş ev alacağım zaman evin eksiklerini alırız diye düşünmüşler kombi, ankastre gibi sağolsunlar. Bu durumda acayip karlı çıktım sanırım:)
Sizler nasilsiniz K kahvemsi mutlulukBende bir ara bir kaç yabancı dizi takip ettim canım valla daha iyi. Hem 45 50 dk.
Hahahah ah bu çocuklar. Minikken ufak alakasız şeylerle oynayıp mutlu olabiliyorlar. Yavrum benim. Bütün gün uyudum bu gece bana uyku yok. Yolla bana bakayım :)Yogun ve yorgun oglan israrla uyumuyor ki uyuyayim. Bir kepce askidir tutttu.yatakta kepceyle oynuyor
Yaaa ne bakilir ne . vallla gecen babam diyor bu cocuk eskiden kitaplarla ilgilenirdi etkinlik yapardik simdi kepce traktor araba kamyon evde galeri actikgitttigimiz yerde 1 ay kalmak yeterli galeri icin.Hahahah ah bu çocuklar. Minikken ufak alakasız şeylerle oynayıp mutlu olabiliyorlar. Yavrum benim. Bütün gün uyudum bu gece bana uyku yok. Yolla bana bakayım :)
Evet. Düşünme artık. Moralini bozma. Yine de şükretmek lazım. Kimin ne olacağı hiç bir zaman belli olmuyorDoctor who. Ve bir iki dizi daha vardi hatirlayamadim. Ozamanlar internettte boyle ucuz ve hizli degildi hep parayla alirdik hey gidi gunler. Ahanda kac yildir ilkkkez guzel. Birseyi hafizam getirdi ortaya.yok ya bana huzur birakmadi annneligme destek olmadi .at gitsin at gitsin parcasini soyluyorum ibo dan
Neyse indirimlere denk getir hediyeleri. Arkds saat almis sevgilisine guess cok cok uyguna valla .Ooo süper büyük bi masraftan kurtulmuşsun :) bizde hiç yılbaşı hediyesi almadık, gerek yok bencede. Doğum günün de küçükte olsa bir sürpriz yapar belki belli olmazkardeşim 3 ocaklı. Ona da hediye almak lazım şimdi. Bak aklıma getirdin :)
Babam ve eşim kardeşinle aynı gün, ben de bir gün sonra:))Ooo süper büyük bi masraftan kurtulmuşsun :) bizde hiç yılbaşı hediyesi almadık, gerek yok bencede. Doğum günün de küçükte olsa bir sürpriz yapar belki belli olmazkardeşim 3 ocaklı. Ona da hediye almak lazım şimdi. Bak aklıma getirdin :)
Eminim cocugunla gecirdigin vakit bu dizilerden daha keyiflidirSizler nasilsiniz K kahvemsi mutluluk
Esle lost
prison break
how. I meet your mother sonra the walked dad birsuru sey izlerdim. Ne zamanki cocuk oldu bizde hersey öldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?