BİRİKİMCİ HATUNLAR

Eşim geç gelecekmiş akşam. Dus falan yaptım canım yemek istemedi. Tost yaptım kendime. Biraz ortalığı toplayıp dinlenmek niyeyindeyim. Çay koyup azıcık kafamı dağıtmam lazım, zor bir gündü.
Gelirken marketleri dolandim ne var ne yok bakiyim diye. Her hafta bir ürüne zam geliyor. Yeni yıl coşkusu marketlerde başlamış :)

Yerim seni prenses... Erinmemis yazmis tatli bacim.ay acaip kanim kaynadi yazdiklarini okuyunca. Cok cok sagolasin dikkate alacagim. Ama su corap meselesi bendeevde corap kasindiryor disarda soguksa sorun yok. O sungerleri hic kullanamadim ya bakalim

araligin ilk haftasi gitttim randevuyla ve arkadasima belese temizledi zaten devlettte herkese beles bakinca waww cok bakimli bir agiz dedi ve ne edecez ki sordu bende cilala temizle dedim altlarda cok az plak vardi ip kullanamadim dedim.ama size kesinlikle oralb nin sarjli dis fircasini oneririm 3 ay once tanistim meger yillarca dis mis fircalamiyormusum.

Merhaba kızlar. Bütün gün uyudum uyandım. Yemek filanda yapmadım. Çok açım :S
ohh uyku mis uyku.okudum kocan disardan getirmis enfes harika afiyet ola

Merhabalar hanımlar,
Bende birikim yapmak, aranıza katilmak istesem, ne yapmam gerekiyor.
hosgeldin bacim.bengenelde gunun bu saatlerinde ugrarim is ve cocuk oluncak

Hoşbuldum canim sağolasın.
Şimdi buranın olayı nedir, birbirimizi gaza mı getiricez, kaç para var, kaç para koydum kenara onu mu diyecez, napicam tam olarak bilemedim de

Hoşbuldum canim sağolasın.
Şimdi buranın olayı nedir, birbirimizi gaza mı getiricez, kaç para var, kaç para koydum kenara onu mu diyecez, napicam tam olarak bilemedim de
Evet her ikiside. Hem az harcayacaz hemde olani yatirim yapacaz. Hattta altin biriktiriyoz topicne de gel orayada birikimlerimizi bildirip 2018 hedeflerimizi ekledik ekliyoruzda. Adi altin birikimi ama isteyen kredi oder isteyen para biriktirir ksteyen gram isteyen ceyrek euro tl..ne dilerse yapar hesaplar hedefleri yakalar. Amac paramizi harfiyen yazarak planli yonetmek ben daha oncede buralarin en meshuru kirli cikilarin bir uyesiolarak cok sey ogrendim.hattta komik ama evliligin baslarjnda evde ne pisirim o yok bu yokderken pizza yapmayi dahi burdan ogrenip harcamalari kistim. Ha tatilede gitttim en ucuz zamanida kolllamayi ogrendim. Yani cok istisare cok bilgi katar diyelim.paylastikca bilgi tecrubeler artti. Devam etgorusecegizdir.tekrar hosgeldin...

Teşekkür ederim, aydınlattığın için. Şimdi daha bilinçli ve umutla bakıyorum. Altın topigine de ugrayayim o halde ben.
Ordan oraya derken bir bakmisiz kese kese altın
Düşüncesi bile güzel :)))

Teşekkür ederim, aydınlattığın için. Şimdi daha bilinçli ve umutla bakıyorum. Altın topigine de ugrayayim o halde ben.
Ordan oraya derken bir bakmisiz kese kese altın
Düşüncesi bile güzel :)))
Kesinlikle ugra ugra... Zamanla zaten. Butce yonetimi sart...

Ha kizlar okusa gulecekler bana. Bu arada abu topicin en cok alisveris yapani ve cok harcayani yaziyor bunlari sen dahaasilbirikimcilere denk gel bakneler var neler

Kesinlikle ugra ugra... Zamanla zaten. Butce yonetimi sart...

Ha kizlar okusa gulecekler bana. Bu arada abu topicin en cok alisveris yapani ve cok harcayani yaziyor bunlari sen dahaasilbirikimcilere denk gel bakneler var neler
Bacım sen hem harcayıp hem biriktirenlerdensin
Eski kirli cikilardan kim kaldı:)

Normalde pek TV izlemem ama dizi izlemeye başlayınca da gece yarısı oluyor. Akşam yatmayan sabah da kalkamiyor tabi gerçi kışın sabahları uyanmak benim için tam bir kabus ya neyse

Normalde pek TV izlemem ama dizi izlemeye başlayınca da gece yarısı oluyor. Akşam yatmayan sabah da kalkamiyor tabi gerçi kışın sabahları uyanmak benim için tam bir kabus ya neyse
Dizide izlemiyom ama uyumadim hala. Ne izliyon ki bacim. Bir diziye sahip olmayali 4 yil dolucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…