AminAy evet canım herles sağlıklı sıhhatli olsun evinde yaşasın
Oh oh ilk gözün aydın benden gelsinGünaydınlarrrr.. Evet kızlar yolcuları yolladım. Bulaşık ve çamaşır makinelerini çalıştırdım ne acelem varsa. Yatağıma uzandım umarım çamaşır bitmeden uyumam :)
oooooo güzün aydın canımGünaydınlarrrr.. Evet kızlar yolcuları yolladım. Bulaşık ve çamaşır makinelerini çalıştırdım ne acelem varsa. Yatağıma uzandım umarım çamaşır bitmeden uyumam :)
Bende de grip öncesi bir tarz var . Bitki çayı içtim. Çocuğa bağışıklık güçlendirici damla aldım verdim ki aman ben olurum ona birşey olmasın. Çocuğu olanlara şiddetle tavsiye ederim... Bacım mali müşavir misssin senden çok öğreneceklerimiz vardir
ya aslında tutumumu belirttiğim hali bu önceden herşeyime karışıyordu. şimdi biraz uzak duruyor. ama dengeyi kuramıyor çok seviyor ama onun sevmesi de aşırı nefreti de aşırı. ben hiç öyle değlim mesafe severim. çocuğa verdiğim yemeklere kadar karışıyordu. bakıcısı var ama kv de başında duruyor. gelme diyemiyorum. kv nin bizden başka kimsesi yok genel olarak hayatı biziz zaten çocuk dışında kv problemim var genel olarak. bu kadar engelleyebildim. ilk evlendiimde her yere fln bizimle gelen biriydi. o gün ben her gün öyleyim anne dediğimden anladı zaten salak değil. sonra çekti gitti evine. eşim olmasa ben daha neler yapıcam da. eşim de bir öyle bir böyle . bir hak veriyor sonra sen kadına kötü davranıyosun diyor. kötü davranmayınca tepeme çıkıyor ama mesafesi yok.aile apartmanı mi. Bakıcı kv mi. Yani bir şekilde tutumunu belirtsen iyi olur. Annne ve evlat ilişkisi özellikle 0/5 yaş arasında çok önemli. Ki bizler çalışan anneler olarak bir çoğumuz 0-.2 yaş arası ücretsiz izin haklarımızı bile kullanmayan fedakar ve üretken annneleriz.. aileye değer veren evladı için sütü aka aka işte olan. İlk fırsatta süt sağan ve evladı için çabalayan yeni nesil aňneleriz. Adem güneşi çok okudum gerci gecen ki yazısıyla soğudum ama başka yazarlarda dahil çocuk için annne evlat ilişkisinde 0 5 yaş çok önemli. Cocugunla etkileşimli aktiviteler yap bacım. Kitap oku cidden belirt ve uygula.. nacizane çok sorun yaşamış ve 4 yıllık annne deneyimli biri olarak yazmak istedim.
Bende oğlumun kreşi ile kendi öğle yemek listemle çakismasin diye ugrasiyorumBacım yemek listesi güzel bir düzen . Ben çocukla bu düzene erismistim.. yakınında bir kreş varsa herhangi bir güzel kreşin web sitesinden aylık yemek listesi oluyor. Ben onlardan alıp kendimce ayarlamistim bakabilirsin.. kızlar çok zekiyim dimi
kolay gelsin kuzummm, dikkat et kendine..ben okuyorum sizi de pek yazmıyorum bu arakızlar hiç sesiniz çıkmıyor bugün
hadi Z zeyneprer kutlama yapıyor :) sizler neredesiniz
damla cikolata sen ne zaman sahalara döneceksin acaba
ben bu akşam da mesaideyim
yine soğuk, yine üşüyorum ve çok açım
gidip kendime yiyecek bir şeyler alacağım ama o kadar soğuk ki çıkasım yok, tam bir kısır döngü
bir sürü de işim var
Allahım sen yardım etttt
çıkma bu soğukta paket sipariş ver getirsinler...kızlar hiç sesiniz çıkmıyor bugün
hadi Z zeyneprer kutlama yapıyor :) sizler neredesiniz
damla cikolata sen ne zaman sahalara döneceksin acaba
ben bu akşam da mesaideyim
yine soğuk, yine üşüyorum ve çok açım
gidip kendime yiyecek bir şeyler alacağım ama o kadar soğuk ki çıkasım yok, tam bir kısır döngü
bir sürü de işim var
Allahım sen yardım etttt
iki dakika hava alayım dedim ama o nasıl bir soğukçıkma bu soğukta paket sipariş ver getirsinler...
Ben seviyorum kışı canım yaaa,iyi boyleHele trakyanın soğuğu hasta ediyor insanı..
Böyle soğuk havalarda markete bile çıkmıyorumzorunlu olmasam işe bile gitmem o derece
Yaz gelsin kızlar..
Benim de aslında ege yada güneyde yasamam lazım, buranın ayazı b.kumu donduruyoBen seviyorum kışı canım yaaa,iyi boyle
:)))))))) Haklısın tatlım bizim kar,kış, kombi gördüğümüz yok çok şükür :))))Benim de aslında ege yada güneyde yasamam lazım, buranın ayazı b.kumu donduruyo
Ne güzel, ah Ne güzel..:)))))))) Haklısın tatlım bizim kar,kış, kombi gördüğümüz yok çok şükür :))))
Ama biz de yazın 200 TL klima icin elektrik parası ödüyoruzNe güzel, ah Ne güzel..
Doğalgaz faturasında gözüm, henüz gelmedi en az 230/280 arası fatura bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?