BİRİKİMCİ HATUNLAR

kgokce danışmanlık ücrete taaabii :)

ya aslında tutumumu belirttiğim hali bu önceden herşeyime karışıyordu. şimdi biraz uzak duruyor. ama dengeyi kuramıyor çok seviyor ama onun sevmesi de aşırı nefreti de aşırı. ben hiç öyle değlim mesafe severim. çocuğa verdiğim yemeklere kadar karışıyordu. bakıcısı var ama kv de başında duruyor. gelme diyemiyorum. kv nin bizden başka kimsesi yok genel olarak hayatı biziz zaten çocuk dışında kv problemim var genel olarak. bu kadar engelleyebildim. ilk evlendiimde her yere fln bizimle gelen biriydi. o gün ben her gün öyleyim anne dediğimden anladı zaten salak değil. sonra çekti gitti evine. eşim olmasa ben daha neler yapıcam da. eşim de bir öyle bir böyle . bir hak veriyor sonra sen kadına kötü davranıyosun diyor. kötü davranmayınca tepeme çıkıyor ama mesafesi yok.

Bende oğlumun kreşi ile kendi öğle yemek listemle çakismasin diye ugrasiyorum

kızlar hiç sesiniz çıkmıyor bugün
hadi Z zeyneprer kutlama yapıyor :) sizler neredesiniz
damla cikolata sen ne zaman sahalara döneceksin acaba
ben bu akşam da mesaideyim
yine soğuk, yine üşüyorum ve çok açım
gidip kendime yiyecek bir şeyler alacağım ama o kadar soğuk ki çıkasım yok, tam bir kısır döngü
bir sürü de işim var
Allahım sen yardım etttt

kolay gelsin kuzummm, dikkat et kendine..ben okuyorum sizi de pek yazmıyorum bu ara

çıkma bu soğukta paket sipariş ver getirsinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…