- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.907
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birikim yapıyorum, oğluma da bes yaptırdım .
Ne olacağı belli olmuyor bu ülkede , o yüzden kenarda mutlaka bir miktar olması gerekir diye düşünüyorum.
Sadece kedilerim için acil durumlarda rahat olayım diye minik bir yatırımım var onun dışında kredi kartlarımı kapadım maaş kartımla peşin alıyorum ne alacaksam, yetmiyorsa da 3-5bin kredi cekip alıyorum faizi çok az biriktirecegim diyerek kendimi kısıtlamaya değmez diye düşünüyorum. Çektiğim krediyi de 2 ayda kapatıyorum zaten.Kızlar birikim yapıyor musunuz? Yoksa parayı taze taze mi yiyorsunuz ya da yatırım yapıyor musunuz?
Çevremde hiç birikim yapan yok, geleni harcıyorlar da bi merak ettim KK kızlarının eli nasıl :)
Finanssa açsam fazla mesaj gelmez bu yere açtım ( gerçi az yapıldığı oraya fazla mesaj gelmediğinden belli )
Neyse soruma ne cevap verirdiniz
MantıklıSadece kedilerim için acil durumlarda rahat olayım diye minik bir yatırımım var onun dışında kredi kartlarımı kapadım maaş kartımla peşin alıyorum ne alacaksam, yetmiyorsa da 3-5bin kredi cekip alıyorum faizi çok az biriktirecegim diyerek kendimi kısıtlamaya değmez diye düşünüyorum. Çektiğim krediyi de 2 ayda kapatıyorum zaten.
Bu devirde pek birikim yapacak kadar para kalmıyor her şey aşırı pahalıKızlar birikim yapıyor musunuz? Yoksa parayı taze taze mi yiyorsunuz ya da yatırım yapıyor musunuz?
Çevremde hiç birikim yapan yok, geleni harcıyorlar da bi merak ettim KK kızlarının eli nasıl :)
Finanssa açsam fazla mesaj gelmez bu yere açtım ( gerçi az yapıldığı oraya fazla mesaj gelmediğinden belli )
Dünya ya birkere geliyorum taze tuketmeyi severim yer içer gezerim Dünya malı boşKızlar birikim yapıyor musunuz? Yoksa parayı taze taze mi yiyorsunuz ya da yatırım yapıyor musunuz?
Dünya ya birkere geliyorum taze tuketmeyi severim yer içer gezerim Dünya malı boş
Bulduğumu yerim zaten hele depremden sonra beni kimse birşey biriktirmeye ikna edemez herkesin ne malı mülkü vardı ne oldu hiç yarın olmiyecegimin garantisi yok