birikim yapabilmenin yolları

Ah ah sen olmasan ne yapardık acaba. Başımız sıkışınca sana koşuyoruz.

çok teşekkür ederim.. işte ben de buna takıldım yanlışlığı ispat için neden para istensin değil mi? üstelik bizi buna yönlendiren de bir avukat, şimdi yatırılacak sonra geri alınabilir demiş ben anlam veremedim

çok teşekkür ederim.. işte ben de buna takıldım yanlışlığı ispat için neden para istensin değil mi? üstelik bizi buna yönlendiren de bir avukat, şimdi yatırılacak sonra geri alınabilir demiş ben anlam veremedim

günaydın hanımlar :)

dün alamadığımı söyledim parayı bankaya gidip aldım :)
çarşamba günü 140 liraya sandalet aldım kendime. pahalı biliyorum ama benim ayağım 40 numara olduğu için bir tek bu güzel durdu ayağımda. ayrıca acayip rahat. aldım bende. hiç topiğe uygun bir hareket olmadı

bu aralar sürekli para harcıyoruz. çünkü eşimin de benim de kıyafet ve ayakkabıya ihtiyacımız var. geçen yaz hiçbir şey almadık ikimizde. bu yaz da bu kadar borcun içinde bir de bu masraflar çıktı.

ama buna da şükür. sonuçta ödeme gücümüz var bin şükür

Canım çok geçmiş olsun
Umarım sonuç alırsınız.
Muhtemelen şifrenizi kırmışlar yada atm den para çektiğinizde
kopyalama yapılmış.

Selam Kızlar
Kadir gecemiz mubarek dualarimiz kabul olsun
Geçmiş olsun S sutlukawe umarım kısa zamanda düzelir
Basi Agriyan Ordek canım sandaletlerini Güle güle kullan ihtiyaçlar için harcicaz tabii

Kızlar size bişey sorucam Temmuz ayi hesabimi yaptim çeyrek için parami ayırdım fakat altin suan yuksek 202_204 tl civarı almak istemiyorum ama önümüz bayram para lazım olurda harcarsam diye de tutmak istemiyorum ne yapayim kararsız kaldım

Hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Bende biriktirdiğim paramla adağımı gerçekleştirmek istedim bugün kesilecek inşallah.
Bir de bu sene bayramlık alıcam eşime ve kendime.
Param bitecek işten çıkmadan neredeyse...
Çalışırken kolay geliyor bana az ya da çok birikiyor da, çalışmadan evde oturup eşten para alınca nelerden kısarak nasıl ve hangi yöntemlerle para biriktirebiliyor?
Buradan ev hanımlarından ön hazırlık için yardım istiyorum kendime....

Güle güle giy canım.ayakkabida ben de paraya acimam, ayak sağlığı önemli

Harcamaktan korkuyorsan al veya bankada vadesiz hesapta beklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…