- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.021
Ah ah sen olmasan ne yapardık acaba. Başımız sıkışınca sana koşuyoruz.Bunlara buradan cevap vermek çok zor. Mahkemenin verdiği kararlara bakmadan birsey söylenemez öncelikle. Bir meslektaşımla mutlaka görüşün. Sonuçlanmış bir davadan tekrar ceza kesilmez. Hagb kararı verilmisse sonradan başka bir suçun işlenmesi halinde mahkeme eski hükmü aciklayabilir. Böyle bir durum olduğunu düşünüyorum. Ya da o dosya ile bağlantılı başka bir dosya daha olabilir. Ama ne hagb kararlarına itirazda ne de temyizde bir teminat yatirilmaz. Süresi içinde dilekçe ile başvurmanız yeterlidir.
Cansın sen...Ah ah sen olmasan ne yapardık acaba. Başımız sıkışınca sana koşuyoruz.
çok teşekkür ederim.. işte ben de buna takıldım yanlışlığı ispat için neden para istensin değil mi? üstelik bizi buna yönlendiren de bir avukat, şimdi yatırılacak sonra geri alınabilir demiş ben anlam veremedimBunlara buradan cevap vermek çok zor. Mahkemenin verdiği kararlara bakmadan birsey söylenemez öncelikle. Bir meslektaşımla mutlaka görüşün. Sonuçlanmış bir davadan tekrar ceza kesilmez. Hagb kararı verilmisse sonradan başka bir suçun işlenmesi halinde mahkeme eski hükmü aciklayabilir. Böyle bir durum olduğunu düşünüyorum. Ya da o dosya ile bağlantılı başka bir dosya daha olabilir. Ama ne hagb kararlarına itirazda ne de temyizde bir teminat yatirilmaz. Süresi içinde dilekçe ile başvurmanız yeterlidir.
çok teşekkür ederim.. işte ben de buna takıldım yanlışlığı ispat için neden para istensin değil mi? üstelik bizi buna yönlendiren de bir avukat, şimdi yatırılacak sonra geri alınabilir demiş ben anlam veremedimBunlara buradan cevap vermek çok zor. Mahkemenin verdiği kararlara bakmadan birsey söylenemez öncelikle. Bir meslektaşımla mutlaka görüşün. Sonuçlanmış bir davadan tekrar ceza kesilmez. Hagb kararı verilmisse sonradan başka bir suçun işlenmesi halinde mahkeme eski hükmü aciklayabilir. Böyle bir durum olduğunu düşünüyorum. Ya da o dosya ile bağlantılı başka bir dosya daha olabilir. Ama ne hagb kararlarına itirazda ne de temyizde bir teminat yatirilmaz. Süresi içinde dilekçe ile başvurmanız yeterlidir.
merhaba hanımlar
sabah sabah bayağı stres yaşadık
sabah 7 civarı eşime mesaj gelmeye başladı ardarda- bankadan-, dolar alımı vs diyor. hemen aradık bankayı 5 dakika içinde 35 işlem yapılmış ve 2500 tl lık alışveriş olmuş. dilekçe yazdık bakalım ne olacak. sabah sabah cok can sıkıcı oldu
Güle güle giy canım.ayakkabida ben de paraya acimam, ayak sağlığı önemligünaydın hanımlar :)
dün alamadığımı söyledim parayı bankaya gidip aldım :)
çarşamba günü 140 lirayasandalet aldım kendime. pahalı biliyorum ama benim ayağım 40 numara olduğu için bir tek bu güzel durdu ayağımda. ayrıca acayip rahat. aldım bende. hiç topiğe uygun bir hareket olmadı
bu aralar sürekli para harcıyoruz. çünkü eşimin de benim de kıyafet ve ayakkabıya ihtiyacımız var. geçen yaz hiçbir şey almadık ikimizde. bu yaz da bu kadar borcun içinde bir de bu masraflar çıktı.
ama buna da şükür. sonuçta ödeme gücümüz var bin şükür
Harcamaktan korkuyorsan al veya bankada vadesiz hesapta bekletSelam Kızlar
Kadir gecemiz mubarek dualarimiz kabul olsun
Geçmiş olsun S sutlukawe umarım kısa zamanda düzelir
Basi Agriyan Ordek canım sandaletlerini Güle güle kullan ihtiyaçlar için harcicaz tabii
Kızlar size bişey sorucam Temmuz ayi hesabimi yaptim çeyrek için parami ayırdım fakat altin suan yuksek 202_204 tl civarı almak istemiyorum ama önümüz bayram para lazım olurda harcarsam diye de tutmak istemiyorum ne yapayimkararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?