birikim yapabilmenin yolları

Kumbi ile tanistigimiza sevindik shapee umarım tika basa dolar...Canım hayırlı ve bereketli birikimler dilerim böyle işte pes etmek yok

Senin adına da sevindim bir yudum mutluluk hem bayram üstü ihtiyaçlarını halledip hem de birikimine dokunmamış oldun Güle güle harca canım bereketli olsun

Bayramda neler yapacaksınız kızlar?
Ben yakın akrabalarımı gezerim onun haricinde evde dinlenip fazla para harcamamak niyetindeyim.
Bayram sonrası da tatile çıkacağız zaten.
bende bu bayram evdeyim ilk gün ziyaret ondan sonrasını da dinlenme ve gezmekle geçiririm sanırım..Ramazanda bi türlü uykumu alamadım.. bol bol bol uyumak istiyorum :)

Bende bu bayram evdeyim. Pek gelen giden olmaz zaten bize, kolonyamız var. Yarım kilo da çikolata, 1 kiloda tatlı alsam yeter. Kuzenlerime annem ayrı ben ayrı harçlık veriyorum. 4 kuzenim var 80 lira onlar için ayırdım. 20 TLde kapıya gelen çocuklar için ayırdım.

Çocuklar için yarım kilo şekerimiz vardı zaten. Ama toplasan 5 çocuk anca geliyor şeker toplamaya. Onlar içinde değişiklik olsun diye şekeri renkli tüllerin içine sarıp içinede demir 1 TL koymayı düşünüyorum. bu şekilde 20 tane yapsam yeter. Tülüm kurdelem falan vardı zaten. Hem onları değerlendirip kalabalıktan kurtulmuş olurum. Hemde değişik olunca çocuklar sevinir diye düşündüm

ne güzel düşünmüşsün.. :) çocuklar için süpriz bişey olur :)

bu yaşımda bana böyle bir şey verseler sevinirim :)

Kumbara hayırlı olsun

Güle güle harcayın.bereketli olsun...

ben de aynen böyle yapıyorum. her mevsim geçişinde dolabımı düzenliyor, eksiklerimin listesini çıkarıyorum. giyilmeyecek durumda olanları elden çıkarıyorum, içlerinde çok sıkıldığım ama yeni kıyafetlerimi de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorum. günlük kıyafetleri de ihraç fazlası satan dükkanlardan alıyorum. ekonomi yapamadığım tek giysi türü, spor kıyafetleri. ona da ekonomi yapmıyorum diyemem, outlet mağazalara gidip ordan alıyorum. aldıklarını mutlu günlerde giyin inşallah

bugüne kadar bayramları hep sevdim, inşallah evlendikten sonra da sevmeye devam ederim. bu bayram biraz değişik olacak gibi. 2. günü nişanlım ve kız kardeşimle birlikte 2 günlüğüne alanya'ya biyolojik annem ve diğer kız kardeşlerimi görmeye gideceğiz. hem de nikahıma davet edeceğiz. büyüten annem bunu yapmam gerektiğini söylüyor. nişanlım da tanışmak istedi. hayat garip kızlar. kimbilir bizlere daha ne sürprizleri var. hep beraber güzel günler görelim inşallah

Canım ne güzel yöntemmiş bu... Amwaydan alacaklarımı alayım bende başlayayım bari :)
evet bence de, zamanla alışkanlık yapıyor. bazen de ya atmıyım sadaka kutusuna bugün, yarın atarım diye şeytan vesvese veriyor. inşallah ben de kendi evimde devam ettiririm.

evet bence de, zamanla alışkanlık yapıyor. bazen de ya atmıyım sadaka kutusuna bugün, yarın atarım diye şeytan vesvese veriyor. inşallah ben de kendi evimde devam ettiririm.
Çok güzel bir fikirmiş bu. Bende başlayayım buna hem ufak tefek attığımız için dokunmaz, bütçeyi sarsmadan kendiliğinden birikir.

Bayramda neler yapacaksınız kızlar?
Ben yakın akrabalarımı gezerim onun haricinde evde dinlenip fazla para harcamamak niyetindeyim.
Bayram sonrası da tatile çıkacağız zaten.

bizde ilk gün aileler aradan çıkar
sonraki günler yatış :)
Bol bol park yaparız oğlumla <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…