- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #7.021
Çok mantıklı düşünmüşsünüz
Eşin sen bir zaten Can'ım farketmez :)
Meslek ne?
Bide evden karınız nedir? Atıyorum o Zaman'lar şu kadara alınmıştır şimdiki değeri bu kadardır gibi.. Az teselli bulayım :)
7 yılda 3 kattan fazlaCanim esim finans, bende otomotiv sektorundeyim.
Evi 2010 da 120 ye aldik. Site ici 3. Kat
3+1
Suan degeri 400
Brncede. Çok da rahat bir meslek.Bayan için en ideal meslek..
Şimdiki aklım olsa bende öğretmen olurdum
Zaten ille de birikim yapucam dersek olmaz. Kafayı bozarız. Ben o kanıdayım. Kararında bile gezip tozsak rahatça birikim yapılır aslında. Parayı doğru yonetmek önemli.Olsun hiçbişey içinde kalmamıştır.
3 yıldır çalışıyorum ilk yıl deli gibi biriktirdim hiçbişey almadım. 2. Yıl abarttım istediğim heryeri gezdim tozdum deli gibi alışveriş yaptım. 3. Yıl büyük Bi borcun altına girdim. Eğer gezmeseydim almasaydım direk borca girseydim mutsuz olacaktım. Hevesini almak çok önemli bence
E yani ne güzel işte. Kiraya vereceğiniz parayı kendi evinize vermişsiniz. Kendinize kira öder gibi.Evi daha cok esim odedi
Onun 3 yili kaldi yani
Biz erken evlendik 23 de evliydik.
Kira odeyecegimize ev alalim demistik..
Tabi 7 yil odedik oda yatirim oldu.
2 kisi oldugumuz icin de guclerimiz birlesti ve kolay oldu biraz.
Tek basima olmazdi yani.
7 yılda 3 kattan fazlasevdim bu işi..
Sen bizden zenginmişsin. Bizi mi yiyon.Canim esim finans, bende otomotiv sektorundeyim.
Evi 2010 da 120 ye aldik. Site ici 3. Kat
3+1
Suan degeri 400
Ne zaman çok sıkayım desem çok daha fazla harcıyorum..Zaten ille de birikim yapucam dersek olmaz. Kafayı bozarız. Ben o kanıdayım. Kararında bile gezip tozsak rahatça birikim yapılır aslında. Parayı doğru yonetmek önemli.
Biriktiremiyorum diyenden korkcanSen bizden zenginmişsin. Bizi mi yiyon.daha yeni birikim yapmaya başladım birde diyo
Hep öyle olur. Çevremde de çok örneğini gördümNe zaman çok sıkayım desem çok daha fazla harcıyorum..
Rahat olmak gerek gerçekten
Bir ara eskiden bir topik varmış burada, ona baktım... tesadüfen sayfalarda gezdim...kirli çıkılar topiği...
Vallahi bravo dedim hepsi altını takip etmişler sürekli altın almışlar bundan 5 yıl önce falan üstelik...
Düşündüm de çoğu istediği, hedeflediği şeye ulaşmış olmalı...
İstedikten sonra olmayacak bir şey yok...yeter ki biriktirmeyi aklına koysun insan...
Bir ara eskiden bir topik varmış burada, ona baktım... tesadüfen sayfalarda gezdim...kirli çıkılar topiği...
Vallahi bravo dedim hepsi altını takip etmişler sürekli altın almışlar bundan 5 yıl önce falan üstelik...
Düşündüm de çoğu istediği, hedeflediği şeye ulaşmış olmalı...
İstedikten sonra olmayacak bir şey yok...yeter ki biriktirmeyi aklına koysun insan...
Dimi.Biriktiremiyorum diyenden korkcan
Sen bizden zenginmişsin. Bizi mi yiyon.daha yeni birikim yapmaya başladım birde diyo
Biz siizden ilham alıyoruz :) ara ara bskıyorum topiklere, eskilere, artık yazılmayan topiklere filan. :)Merhaba Nihal cim :) yıllar önce bahsettiğin topiğin müdavimiydim :)
Altın,dolar,al,sat,arbitraj sıkı takipteydim :))
Pınar, o topikteki 2011 tarihli bir mesajımı beğenmiş , üstüne senin yorumunu da görünce baya bi eskiye gittim :)
Bırak ya.. Bizi koparıyon dimi buradaYemin ediyorum kenardaki tek param burada biriktirdigim 5 gr altin ve
73 dolarim
Onu da biliyosunuz zaten burada yaptim
70 de değil 73 dolarYemin ediyorum kenardaki tek param burada biriktirdigim 5 gr altin ve
73 dolarim
Onu da biliyosunuz zaten burada yaptim
Can'ım arkadaş diyo kiBırak ya.. Bizi koparıyon dimi buradaseni ayaklarından tutup sallasak kimbilir daha ne dökülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?