birikim yapabilmenin yolları

ben de aynı şeyi düşünüyorum canım ya reel altın alıp satmak akıl işi değil cidden bundan sonra ben de gram olarak alcam hatta elimdekileri satsam mı diye düşünüyorum ama nasıl olsa evlenen doğuran olur diye onları ellemiyim diyorum bakalım hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah

ben fiziki altınları kar amaçlı almadım. yakınların düğünlerinde, bebeklerinde takmak için. altınlarınızı bence bozdurmayın. dursunlar, yeri gelir takılır. eğer çoksa yine bozdurmadan bankaya götürün, experler tarafından has altın gramı ölçülüp açtığınız altın hesabınıza geçirilsin. diğer türlü yani kuyumcuda bozdurup bankada altın hesabı açmak mantıksız, çinkü zararınız olur.

ben de eğitim hayatımda hep burslu okudum. aileme yük olmadım, arkadaşlarım inek öğrenci gözüyle bakarlardı biraz üzülürdüm ama şimdi aileme yük olmadığımı düşünüp, mutlu oluyorum. maşallah oğlunuza, allah daim etsin, tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim canım...

Çok teşekkür ederim. Allah sizlere de nasip etsin inşallah. İnanın ki en büyük mutluluk evlatlarimiz ve onların başarısı...

En iyisini düşünmüşsün canım. En azından evde saklama derdin olmaz hemde her an her dakika onları izleme şansın olur :)

Maşallah diyelim oğlunuza. Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın :)

Merhaba bayanlar bende birikim yapmak istiyorum ama çok param yok bikaç yüz lira şimdilik var o erimesin istiyorum dolar mı altın mı iyi sizce? Uzun vadeli birikimde düşünmüyorum yaz sonu sıkışırsam satarız belki belli olmaz. Bide bu parayı kullandıktan sonra elli yüz koyabilirim taş çatlasın aylık. Ne dersiniz saçma mı fikrim?

Eger uzun vadeli düşünmüyorsanız TLDE kalmanizda bi sakınca yok ama bence satmayı düşünmek yerine o parayı kenara ayırıp hiç yokmuş gibi davranın hatta varlığını bile unutun tabi Vakiti gelinceye kadar ama vakitten kastım güzel bir hedef olmalı

@sempatik_kız a katılıyorum yaza kullanacaksanız tl de kalmanız daha mantıklı. Altın dolar gibi uğraşlara hiç girmeyin. Zaten şunun şurasında yaza me kaldı. :)

Kızlarcım merhaba.

Akşam üzeri çok güzel bir haber aldım. Artık umudumuzu biraz yitirdiğimiz bir yerden gelecek yüklü miktarda bir para vardı. Şu an bir gelişme haberi aldık onunla ilgili. Eğer olumlu sonuçlanırsa çok ama çok rahat edeceğiz Allah'ın izniyle. Tüm kredimizi kapatabileceğimiz yüklü bir meblağ.

Duanızı eksik etmeyin lütfen. Rabbim hayırla sonuçlandırsın İnşallah.

İnşallah bir nebze düşer de aşırı ya. Arkadaşımla iddiaya girdim. :/

tebrik ederim canım eminim gurur vericidir basarıları daim olsun

ne güzel canım senin adına cok sevindim hayatında güzel gelişmeler oluyor işten cıktım diye üzülüyordun bak her seyde bir hayır varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…