- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.581
Allah kolaylık versin canım.... bir ay önce taşındım ve şu an seni en iyi ben anlayabilirim... :) ve bütün evin eşyalarını değiştirerek ve sadeleştirerek yeniledim... alış-veriş,topla,yerleştir tam bir işkenceydi... :) hiç bitmeyecek gibi gelmişti ama inan bitiyor... :))
hayırlı Cumalar...
sen sürekli alıyorsun anladım canım yok benim haftada bir falan ben de öyle erzagından tut da cocuklarına kıyafet harclık yol parasını bile veririm fitremizi hep veririm söylenmez ama yani ondan hiç esirgemem gelir kahvaltısını yapar öğlen yeriz cay kahve içer yormam yani eşini de bizim dairede iişe soktum orda burda çalışıyordu şimdi 8-5 calışıyor haftasonu tatil maaşı gayet iyi taşeron ama mesela cıkma riski yok bizim burda personel esastır zaten yenilendi ocakta sözleşmesi 3 yıllık yaptık sonrasında şirket değişsse bile cıkarmayız. bunca yaptıklarıma ragmen yani böyle içime sindirmiyor üzülüyorum daha önce de kadın aldım onlar da ya cok cıvıktı ya eli uzundu bu cok hanım hanımcık ama salağa yatıyor yani 1,5 yıldr gelir birak böreği yan ben onu yatak odasına banyoya bile sokmam kendim yaparım cekinirim ama eşim cok yumuşak yüzlüsün diyogercekten de yoruldum deyince tamam sonraki geldiinde yap diyorum zaten de yavas calışıyor eşim de bana kızıyor ben yapsam daha cok iş yapardım diye
ay darısı basıma ya öyle yorgunum ki bi de hamileyim ve calışıyorum da kaç gündür orayı topla burayı düzelt mahfoldum pazartesiye kadar yerleşirim inşallah tamamen düzene girerim.güle güle otur sen de eminim güzel olmuştur evin Ben eşyaların hepsini yenilemiyorum ama salon takımım yoktu evlendiğimden beri hiç almadık hep tayin o bu derken iste gecti zaman 2+1 evden 3+1 e geciyorum ve kocaman bir salonu var güzel bir salon takımı alcam tv ünitesi yemek masası işte bi de lcd tv almam lazım yani ihtiyac hasıl oldu artık.
ben de senin gibiyim canım...iş hayatında öyle değilim ama evdeki yardımcıya kesinlikle çok hassas davranmaya çalışırım...yatak odama ben de hiç sokmadım sokmam da... hatta çocuklar girer karıştırır bahanesiyle kitler çıkarım...
kolay değil başka birinin evinin işini yapmak, ihtiyacı olmasa yapmaz.. ama şu var dediğim gibi bu benim 3. diğerleri de birer yıl çalıştı,çok güzel ayrıldık...senin durumun vari ezildim ezmedim zaman zaman o patron ben işçi oldum ama hiç pişman değilim...klasik olacak ama başımı yastığa koyduğumda şunu da demeseydim kırmasaydım dediğim bir konu yok vicdanım çok rahat yani..bu da dünyalara değer...
sen bi de hamilesin...sakın yorma kendini... aman ha...bırak eksik kalsın yarım kalsın ...şu an bebeğinin ve senin sağlığın her şeyden önemli.. yok mu yardım edecek birileri...
aynen sadakanın zaten bereketlenidirici özelliği var.Ama şu konuda naçizane size bi tavsiye vermek isterim kızlar birikim için bişeyler yaparken az da olsa mutlaka birilerine sadaka verin..Rabbim paranızın ve evinizin bereketini artıtır inşallah..
aynen.. bende dün börek yaptım onu aldım hem uygun hemde tam böreklerde kullanılacak bir peynir.ben de aynı fikirdeydim bim hakkında... ne zamanki evdeki yardımcı börek yapıcam ama peyniri bimin aknaz ı olacak dedi...peyniri aldım eve geldim tadına baktım ve bingo.... :) yıllardır teneke peynirinde arayıp da bulamadığım lezzet... :))
burdayım canım burdayım :) işaret diline çalışıyorum. biraz da evde iş yapınca unutuyorum buraya bakmayı :)Pınar nerde? Görünmüyor...
bende buzluğu aktif olarak kullananlardanım..ne geçerse atıyorum elime :)çalışsan arkadaşlar için pratik olacak ikramlıkar;
*Buzluga sigara boregi sarip atabilirsiniz
*Milföy bulundurun
*Pogaca yapın hemen o gün soguyunca atın cikarip isitinca puf puf oluyo
*Borek pisirip koyun
*Kurabiye bile koyan var
*Salata malzemeleri koyabilirsiniz(misal garnitur,mısır,yesil mercimek,havuc vs)
*Mısır haslamıstım hemen catalla tanelerini ayirin atın buzluga Patates salatasi,sehriye salatasinin uzerine serpiyorum elimin altinda oluyo
*patlıcan ,biber közleyin koyun cıkarıp hemen miss gibi salatasını yaparsınız
*biber kızartıp koyulur üzerine bi domates sos tamam.
Benim küçük erkek kardeşimde sağır ve dilsiz Pınar..Bende çok iyi olmasada biliyorum.. Sen ne için çalışıorsunburdayım canım burdayım :) işaret diline çalışıyorum. biraz da evde iş yapınca unutuyorum buraya bakmayı :)
evet oraları çok fiyatlıMetro bulunduğum yerde yok. Alışveriş yapmadım hiç. O yüzden yorum yapmam doğru olmaz. Fiyatlarını bilmiyorum. Ben Migros falan kastettim.
ne bileyim bizimkiler özellikle deterjanları ordan alıyorlar da o yüzden dedim. yoksa alışveriş yapıp aradaki farkı gördüğümden değil.Canim ben metroyu cok uygun bulmuyorum yaa..niye dersen az alımlarda büyük marketlerden hicbur farkı yok.. mesela 20 kg siviyag yada 10 kilo pirinc vs. alirsan ekonomik oluyor..ama bu kadar buyuk kg.lari hem evde yer açısından hemde elimdeki parayi aylarca kullanacagim bişeye vermek ekonomikde olsa cok mantıklı gelmiyor
Ben tercymanlık kursuna gidiyorum canım. Hem peatik yapmak amaçlı hemde işitme engelli olan kişilere bir nebze de olsa yardımcı olmak amacıyla... İsmek'in öğretmen alımları var içinde işaret dili de var. Oraya başvurdum birde. Ne kadar çok kişi öğrenirse işitme engellilerin işi daha da kolaylaşır. O yüzden çalışıyorum. Ama tabi kendi kendime ne kadar çalışabilirsem...Benim küçük erkek kardeşimde sağır ve dilsiz Pınar..Bende çok iyi olmasada biliyorum.. Sen ne için çalışıorsun
aynen canım büyük alımlarda farkediyor..10 kglık deterjanlar daha hesaplı oluyor..ya da kolilerle alınan hertürlü şey :)ne bileyim bizimkiler özellikle deterjanları ordan alıyorlar da o yüzden dedim. yoksa alışveriş yapıp aradaki farkı gördüğümden değil.
Tebrik ederim canım ne güzel bir çaba :) Umarım gönlünce olur onların öğretmeni olursunBen tercymanlık kursuna gidiyorum canım. Hem peatik yapmak amaçlı hemde işitme engelli olan kişilere bir nebze de olsa yardımcı olmak amacıyla... İsmek'in öğretmen alımları var içinde işaret dili de var. Oraya başvurdum birde. Ne kadar çok kişi öğrenirse işitme engellilerin işi daha da kolaylaşır. O yüzden çalışıyorum. Ama tabi kendi kendime ne kadar çalışabilirsem...
bizimkiler öyle diyorlar. hatta kolilerde olanları babannem ve halamla ortak alıp paylaşıyorlar. deterjan çok uygun oluyormuş. ama her şehirde de yok sanırım. ben de sevmiyorum orayı. koca koca raflar arasında kayboluyor insan.aynen canım büyük alımlarda farkediyor..10 kglık deterjanlar daha hesaplı oluyor..ya da kolilerle alınan hertürlü şey :)
bizimkiler öyle diyorlar. hatta kolilerde olanları babannem ve halamla ortak alıp paylaşıyorlar. deterjan çok uygun oluyormuş. ama her şehirde de yok sanırım. ben de sevmiyorum orayı. koca koca raflar arasında kayboluyor insan.
aynen canım benimde hiç içimi açmayan market tipi :) 3-5 aile paylaşıyolarsa tabi uygun olur.. Ankarada var.diğer illeri bilmiyorumbizimkiler öyle diyorlar. hatta kolilerde olanları babannem ve halamla ortak alıp paylaşıyorlar. deterjan çok uygun oluyormuş. ama her şehirde de yok sanırım. ben de sevmiyorum orayı. koca koca raflar arasında kayboluyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?