birikim yapabilmenin yolları

canım o yeşillikleri yıkayıp güzel kurulayıp,sapları aşağı gelecek şekilde kavanozda saklayabilirsin
artan pilavı pilava katarsan hoş olmaz ama çorba ve dolmalarda kullanırsan hiç belli olmuyo
Evet tekrar pilava katılınca onlar biraz daha diri duruyor.. Ben gerçi onları hayvanlara yemek koycağım zaman çorbanın içine filan karıştırıveriyorum.

Kızlar merhaba.

Bugün 4,5 aydır birikim yaptığım kağıt kumbaramı açtım 885 tl çıktı. Bozuk kumbarasındansa 230 tl.
Rabbim bereket versin. Bir ay maaşım olmayacağı için gerekli gördüğümüz takdirde bir kısmını kullanacağız.

Artık aylık birikim yapıp hesaba aktaracağım ya da altın alacağım.

Yeni kumbarayı yaptım bile. 5 tl attım başlangıç olarak.

Hepimizin birikimleri bereketli olsun.

Canim 4,5 ayda 1115 biriktirmissin cok iyi
Bnde biriktirip hesaba atcam altin dusene kadar yoksa çar çur olur paraciklarim

İyi akşamlar hanımlar. Bir arkadaş aylar önce yazdığım mesajı layklayınca bu topiğin varlığını tekrar hatırlamış oldum. En son yazdığımda ilk kumbaramın neredeyse dolduğunu söylemiştim ve onu o şekilde bırakmıştım. Geçen pazar dayanamayıp açtım ve içinden tamı tamına 170 tl çıktı Bu attığım paralar hep ufak ufak attığım bozukluklardı ve genelde işsizken elime geçen bozuk paralardan attıklarımdı. Damlata damlata göl yapamasam da az bir para da sayılmaz bence 2. bir kumbara almıştım o bayağı büyük sayılır diğerine göre yeni yeni doldurmaya başladık bakalım

Ç Çok iyi bir meblağ canım. :) bir ay maaşının olmaması aslında sizi pek etkileyeceğini zannetmiyorum. O paraya da fazla dokunmayacaksınız gibi geliyor bana.

İyi damlamış ama :) onu bulamayan da var ki işşizken attığım oaralar demişsin. İşsiz güçsüz kalınca neden kenarda bir birikiminin olmamasını dahi iyi anlıyor insan :) arada yazaç yine. Özletme kendini :)

@tuana2010 @gamze42 @ayamann hawar @eymenannesi @Hancock illa etiketlemek lazım sizi hanımlar nerelere kaçıyosunuz? Arada bir kendinizi gösterin ya :)

evet canım ben bu aralar pek uğrayamıyorm, yoğunum ama maddi işler kötü gidiyor

buz dolabım bozuldu gibi, bir tamirci geldi bir kaç gün deneyin falan bir şeyler dedi gitti, perşembede elektirik süpürgem bozuldu tamire verdik daha çıkmadı , sanırım motorda sorun var eyer öyle olursa yenisini almak lazım bu arada sorayım
ne alayım elektirik süpürgesi şöyle çekim gücü yüksek bir şey ne önerirsiniz

Aaaaynen öyle bacım : ) O aralar çok sıkıntıdaydım zaten şimdi Allah'a şükür bir işim var şu an birikime çok daha odaklıyım yani, bakalım yazarım yine : )

ha bide cep telefonum kırıldı , ekran giti ama hala çalışıyor yarın bir tamirciye götüreyim yapabileceklermi
Telefonun dokunmatikse ekranı en kotu (en az) 150 - 200 tl ye yapıyorlar. Bu tabi ekrandaki hasarın oranına göre mi değişiyor yoksa markaya göre mi değişiyor bilmiyorum.

Hayırlısı diyelim canım. Elektirik supurgesi konusunda bişey diyemem bizimkilerde zaten taş devrinden kalma bir süpürge kullanıyor.. Aslında ne varsa eskide varmış bunu anladım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…