- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #12.221
Teşekkürler cnm. Hafta içi ekstre gelince ödeyip kurtulacağım.sempatik_kiz
bencede kk tamamen odemek daha iyi faizinden borcundan kurtulursun
hatta olmafan idare edeceksen kapatman rn güzeli. sonrada birikime devam
Altın alısverislerden tanidik kuyumcu bulup kart kullanmak mantikli aslinda. Hem kredi notunuda yukseltmis oluyorsunbende kapatmiyorum cnm ihtiyac olur ani diye. Bu yuzden her seyi nakitle alip kk yüklenmemeye çabalıyorum hatta bu ara altin düşerse tekrar altin alup onun taksidini odeyecegim
Allah bereket versin diyelim o halde şimdiden :)Iyi geceler...
Bugün temizlik ve yemek ile geçti. Bugün ayrıca nöbetçi olduğumdan bir ara adliyede sorgu için bulundum. Donuste market alisverisi yaptim. 88 tl tuttu. Kahvaltilik aldim. Sabah süt almistik onu mayaladim. Ve iki tepsi acma yaptim. Sahurda yenir sicak sicak. Ayrica kumbarayi daha fazla dayanamayip patlattik. Oglum bim de ve yerel markette butunletti. Yarin onlarla da altin alacagim insallah.
Aktif olarak kullanilmayan hesaplardan hesap isletim ucreti alinmiyorBugun 1.5 yıldır acik olan gaeantideki hesabimi kapattiricam. Pek kullanmadim. 4-5 ay filan. Umarim banka hesap isletim ucreti almaz.
günaydın #tatlu ben bir aydır kredi kartına dokunmadım. bu ay kendimi o kadar hafif hissediyorum ki. İlk defa birikime para ayırabildim. 12 yıllık evliyim. evlendiğimden beri maaşları hep kredi kartına yatırdık.kk ile alışveriş yapmama karari aldim her ay ode öde fenali geldi
Ne güzel. En mantiklisi sadece büyük rakamlar için kullanmak. Yani gıda, kıyafet , gezme vs kullanılmamalı.kk ile alışveriş yapmama karari aldim her ay ode öde fenali geldi
Aaa bunu duyduguma çok sevindim. Sanırım benim de 2-3 ad var.Aktif olarak kullanilmayan hesaplardan hesap isletim ucreti alinmiyor
kk ile alışveriş yapmama karari aldim her ay ode öde fenali geldi
Telefonla arayip iptal ettirebilirsin cnm kullanmadigin kartlariniAaa bunu duyduguma çok sevindim. Sanırım benim de 2-3 ad var.
çok dikkatlisin canımHaklısın cnm karttan çekince hiç ödemeyecekmiş gibi hissediyoruz.
Gerçi bende ıvır zıvıra harcamadım aslında. Ev tadilatı için harcamıştım. Yinede kendimi üzgün hissediyorum.
Borcu kapatıp 2 ayda düze çıkarım Allahın izniyle.
Ondan sonra nakit harcayip her ay bir yarım altin almayi hedefliyorum
Teşekkür ederim cnm.sen
çok dikkatlisin canım
hep ihtiyaç için harcıyorsun . ama ihtiyaç bitmiyor.
seni tebrike diyorum çok dikkatlisin :)
Teşekkür ederim cnm.
Ama haklısın dediğin gibi ihtiyaç hiç bitmiyor
Allah tez zamanda refaha çıkarsın inşallah canım. Birikim yapamasakta tasarruf ediyoruz en azındanallah sağlık versin.
herşey bir şekilde oluyor ...
ben eylüle kadar birikim pek yapamıyorum.
kk borcum da taksitlerim çok
biraz hafiflerse iyi olacak.
tabii kesinlikleeee :)Allah tez zamanda refaha çıkarsın inşallah canım. Birikim yapamasakta tasarruf ediyoruz en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?