makarna 4.75.başka yoruma gerek yokkYetirelim de ben ona razıyım,
birikim soyle dursun..
İçim konuşuyor yeterince zatimakarna 4.75.başka yoruma gerek yokk
iç seslerimiz bu aralar hiç susmuyor zatennn.kredi kartı borcumu hesapladım az önce şok oldumm.sanki 10 kişilik aileye bakıyorum gibi borç olmuşşİçim konuşuyor yeterince zati
seni borsaya alalım.heyecan orada gerilim orada.batıp çıkak oradaBen fiziki altın alıyorum hep missss gibi hiç zarar etmedim şimdiye kadar
ben de saç boyası şampuan serum vs stokladım indirimdenBen biraz fazladan param olunca tuvalet kağıdı, bulaşık makinesi deterjanı ve ped alıyorum.
Dua et şok olabiliyorsun. birde herşey güllük gülistanlık görenler var. ben şükrediyorum artık bu kadarına bileiç seslerimiz bu aralar hiç susmuyor zatennn.kredi kartı borcumu hesapladım az önce şok oldumm.sanki 10 kişilik aileye bakıyorum gibi borç olmuşş
ben de saç boyası şampuan serum vs stokladım indirimden
Farkındayımbı de son anda hepimizin benzer derdınden konu başlıkları açıldı ancak bende fikrimi soyleyıp fıkır almak ıstedım. İs guc suan sıkıntılı, okuyorum sadece. Kendımızı yerimizde saydıgımızı gördügümüzde baskalarınınsa ucup gittigini anlayınca cogumuz aynı duygulara kapılıyoruz. Moral olsun bari ufaktan baslasak dıyorum mınık birikimlere ama nasıl. Su an en iyi yatırım neye yapılırFikirleriniz neler. En az sermaye ile nasıl yapılır yani en ufak riske alınmayacak miktar ile yatırım birikim nasıl olabilir sızce fikir başarılı bi taktigi olanvar mı bu konu üzerinde acaba
küçülen kıyafetleri giymediğim kıyafet çanta ayakkabı oyuncak ne bulursam 2. el satıyorum.eskiden bedava verirdim çevreye.artık 10 tl kazansam bile vermemmmmmmÇok mantıklı. Özellikle yurtdışından geliyorsa.
Ben fiziki altın alıyorum hep missss gibi hiç zarar etmedim şimdiye kadar
Mersi daha yeni kurtuldumseni borsaya alalım.heyecan orada gerilim orada.batıp çıkak orada
Öyle mal gibi duruyorum esila inanır mısınKuzuu seninle konusamadik ne yaptin?