D
drsiest@
Ziyaretçi
- Konu Sahibi drsiest@
-
vallahi ben kızımı kırkı çıkmamıştı daha aldık eşimle beraber izne çıktık kayınvalidemlerin yanına bir ara mutfağa gittim döndüm baktım ki daha bir aylık çocuğun ağzında baklava... şok oldum... kayınbabam vermiş ağzına yesin diye nasıl çırpındığımı bir ben bilirim, bir de allah... çocuğuna dikkat et...
2 aylık bi kızım var, kucağıma alırken hep dikkatli davranmaya çalışıyorum ama daha sevilecek ayında olmayan biricik kızım ilk olmanın acısını yaşıyor, dedesi kucağına alıp 8 aylık bebek gibi incitiyor, sallıyor, oturtuyor, bişey olmaz diye teskin ediyor beni.. çok korkuyorum beli inciyecek, bi tarafı kopacak diye.. sen doktorsun demeyin, kendi bebeğim olunca hiçbişey bilmiyorum inanın.. Allah koruyo meleklerimizi biliyorum ama sizden de duymak teselli bulmak istiyorum.. benim de bebeğim çok atılıp tutuldu sağlıklı oldu deyin.. :teselli:
elbette, dün haberlerde gördük işte. 10 günlük bebek annesi öpünce annesinin ağzındaki uçuktan mikrop kapmış ve ölmüş senağlamaÇocuklara en iyi dr annedir.Okadar küçük çocuğu mıncıklamnın ne anlamı var ki.6aya kadar korumalı ama onlar da çok seviyorlar.Diyorlar ki torun baldan tatlı .Siz de yaşayınca anlarsınız.Haklılar ama bağışıklığı gelişmemiş bir çocuğu çok öpmek bile bence sakıncalı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?