bende bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim 33 gün önce. ptaoloji sonucuna göre bebekten kaynaklı dedi doktor. ben 1. yılımda hamile kalmıştım. yaklaşık 6-7 ay folik asit içtim hamilelikten önce... demem o ki böyle yıpratmayın kendinizi. dünyada kısmeti yoksa bi şekilde durur kalbi sebep bazen folik asit aksikliği bazen pıhtılaşma ama bi şekilde kaybedersiniz onu. şunu asla unutmayalım ki Allah bir kul yaratmaya karar verir ve ona bir anne baba tayin eder ve onu sağlıklı bir şekilde yaratır. anne zıplamış hoplamış etkilemez o yine doğar. kendinizi suçlamak Allaha isyan değildir ama isyan gibi birşeydir. Allah isterse olur istemezse olmaz. şuan adetim ve içim cız ediyor. artık benden tamamen gittiğinin farkına daha çok vardım bebeğimin. sizin bebeklerinizin bir mezarı varmış toprakla buluştu bedenleri ama benim bebeğimi ne yaptılar bilmiyorum. patolojiye göndermekte zorundaydım ilerisi için. ilaçla düşük yaptırmaya çalıştılar ama olmadı sonra kürtajla aldılar. eşim kıyma gibi olmuş dedi, ellerim titredi tutarken demişti. bırakın meleklerimiz cennette oynasınlar. kısmet değilmiş. 1 aydır folik asit ve elevit içiyorum birde bebek aspirini içiyorum. pıhtılaşma sorunu vardır belki diye bi zararı yokmuş ve adetten sonra korunmayı bırakacağım. doktorlarada inanmıyorum artık. belkide hamile kalma çabalarımla unutacağım yaşadıklarımı.bizi sadece biz anlarız. Allah sabır versin herkese. şuan bebeğim yaşasaydı 18. haftasına girecekti yarın. ama olmadı kısmet değilmiş