- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
Cok az kullanildi kaban, bir tane bone sal kaldi elimde ve şallar var az kullanilmis esarp bir tane var kullanilmamissondaki mor kaban kullanıldı mı?
bir tane bone sal kaldi elimde
bone şal kullanıldı mı? fiyatı rengi markası nedir?. Eşarbı görebilir miyim :) fiyat marka nediresarp bir tane var kullanilmamis
Isim gucum oldugu icin olabilirmi? Satmayi dusunmuyorumBeni neden tınlamadınız acaba
İşiniz gücünüz varsa ne diye güncel yazıyorsunuz. Satmıyorsanız satmıyorum deyin. Satacak gibi yazıyorsunuz soru sorunca da tuhaf tepkiler veriyorsunuz. Derdiniz ne pardon?Isim gucum oldugu icin olabilirmi? Satmayi dusunmuyorum
Tuhaf tepki veren sizsiniz Senin derdinn ne konum guncel tabiki ama musait deildim gosteremedim bu israr ne yani satiyorum ama sana satmiyirm demekki baskasi ile muhattap olun sinirlerimi bozmayinİşiniz gücünüz varsa ne diye güncel yazıyorsunuz. Satmıyorsanız satmıyorum deyin. Satacak gibi yazıyorsunuz soru sorunca da tuhaf tepkiler veriyorsunuz. Derdiniz ne pardon?
Kalp kiran sizsiniz uygunsuz tepki derken anlayamadim ne yapmisim ama lutfen artik size cevap vermek zorunda deilim uzamasinSiz saygısızlık yapıyorsunuz. Uygun değilim sizin istediğinizi gösteremeyeceğim demek insanca bir tepkidir. Size hayırlı satışlar bol para kazanın inşallah. Ama nezaketinizi kaybetmişsiniz yazık. Kalp kırarak insanlara uygunsuz tepki vererek hayrını görür müsünüz bilemem