Biricik Butik

Isim gucum oldugu icin olabilirmi? Satmayi dusunmuyorum
İşiniz gücünüz varsa ne diye güncel yazıyorsunuz. Satmıyorsanız satmıyorum deyin. Satacak gibi yazıyorsunuz soru sorunca da tuhaf tepkiler veriyorsunuz. Derdiniz ne pardon?

İşiniz gücünüz varsa ne diye güncel yazıyorsunuz. Satmıyorsanız satmıyorum deyin. Satacak gibi yazıyorsunuz soru sorunca da tuhaf tepkiler veriyorsunuz. Derdiniz ne pardon?
Tuhaf tepki veren sizsiniz Senin derdinn ne konum guncel tabiki ama musait deildim gosteremedim bu israr ne yani satiyorum ama sana satmiyirm demekki baskasi ile muhattap olun sinirlerimi bozmayin

Siz saygısızlık yapıyorsunuz. Uygun değilim sizin istediğinizi gösteremeyeceğim demek insanca bir tepkidir. Size hayırlı satışlar bol para kazanın inşallah. Ama nezaketinizi kaybetmişsiniz yazık. Kalp kırarak insanlara uygunsuz tepki vererek hayrını görür müsünüz bilemem

Kalp kiran sizsiniz uygunsuz tepki derken anlayamadim ne yapmisim ama lutfen artik size cevap vermek zorunda deilim uzamasin

Aramızdaki fark birisi bana beni neden tınlamadınız derse, kusura bakmayın diye başlayan bir cümlem olurdu. Ben yazmayacağım siz de yazmayın.

0,1,2,3,4,5yasa kadar bebek cocuk kiyafetlerk ile takas olur

Hamile pantolonu var elimde ihtiyaci olan varsa verebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…