Rüya Yorumları Biri yorumlayabilir mi?

Meadows

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
70
0
Arkadaşlar ben sevgilimden iki buçuk aydır ayrıyım ve şuan başka biriyle beraber. Ben hala seviyorum ve kendisini her gece rüyamda görüyorum. Dün gece tuhaf bi şekilde şöyle bir rüya gördüm bana yorumlar mısınız?

Sevgilim kaza geçirmiş hastahane de, biz ambulansla geliyoruz, yanımda şuan ki sevgilisi var. Bişey olmuş yatırmışlar yoğun bakımda kendisi kaza geçirmiş sanırım ve karaciğerinde sorun var. Normalde karaciğer nakli olmaz sanırım, bana rüyamda doktor o kızın yani şuanki sevgilisinin vermek istemediğini söylüyor verse bile sadece benimkinin tutucağını söylüyor. Ama bunun karşılığında ben ölücem, vermezsem de o ölücek. Önce korkuyorum, ama sonra bana doktor bişeyler yapıyor uyuyorum. Kalktığımda işlem bitiyor gibi gözlerim kapalı - bu arada çok gerçek bir rüyaydı - ama yarısından görebiliyorum kız başında. Hem ona yardım etmiyor, hemde bırakmıyor. Herneyse. Doktor bana beni uyuşturduğunu onların alamadığını benim kendim karaciğerimi çıkarmam gerektiğini söylüyor elime birsürü şey veriyor, nasıl olsa ölüceksin diyor ama düzgün çıkarmazsan o ölür diyor. Ben kendi karaciğerimi veriyorum ve ölüyorum rüyada...

Sonra rüya bitiyor. Çok ayrıntıya giremedim ama çok gerçek ve üzücü bir rüyaydı.
Çok ağladım sevgilimin başında, neye çıkar sizce?

canım bence ruyan sana bısey anlatmaya calısıyor cok fedakarlıklar yapmıssın onun ıcın cok sevmıssın ama o senı sevmemıs senın sevgını haketmemıs sen onu canından cok sevmıssın bılınc altında sana dıyorkı bu kısı senı haketseydı suan baskasıyla beraber olmazdı bu ılıskı bıtmıs bunu anlamanı ıstıyor dıyor kı sen ona canınıda versen oluceksın sana faydası yok bu bıtısı kabul etmezsen acı cekersın canım bılınc altı ruyalarda ınsanlara bıseyler anlatır bıtmıs bısey ıcın kendıne zulm edıyosun ben onsuz yasayaman cok acı cekıyorum dusuncelerı var bılıncaltında ondan gormussundur buyuk ıhtımalle

Gerçekten canım çok fedakarlıklar yaptım, ama değmemiş demek ki, değse benimle olurdu şuan. Bende şöyle düşündüm yani onda aradığını bulamadı, benim onun için yaptıklarımı hatırladı zor da kaldığı bir anda ve dönmek istiyor, veya başına birşey gelicek ve bana ihtiyacı olucak.

rüyalar genelde bilinçaltımızı anlar. bence sen eski sevgilin için kendini feda ettiğini onun için öldüğünü düşünüyorsun ve şu anki sevgilisinin onu sevdiğine inanmıyorsun.

şu anda çok zor biliyorum. ben 7 sene ayrılık acısı çektim. çok kötüydüm. ama sonra hiç ummadığım anda başka birine aşık oldum. ve şimdi onunla evliyim ve çok mutluyum. bir daha mutlu olamam sanıyordum oysa ki. illa acı yaşayacaksın ama unutma ki geçecek ve yine yüzün gülecek. umarım çabuk atlatırsın.

Gerçekten canım çok fedakarlıklar yaptım, ama değmemiş demek ki, değse benimle olurdu şuan. Bende şöyle düşündüm yani onda aradığını bulamadı, benim onun için yaptıklarımı hatırladı zor da kaldığı bir anda ve dönmek istiyor, veya başına birşey gelicek ve bana ihtiyacı olucak.

canım bosver gıden gıtsın kendını uzme canım cok sevdıgın ıcın umutların var anlasılan gerı doner dıye bekleme canım bekleme yazık etme kendıne baska bırısıyle bırlıkte daha ötesi varmı?bır arkadasım var oda senın gıbı cok sevıyordu cocuk bınbır bahaneyle 2yıllık ılıskıyı bıtırdı meger baskası varmıs!canım arkadasım 2yıldır hala gerı donucek bıgun dıye beklıyo.
erkek mılletı kendıne baglıyo ondan sonra bırden terkedıp baskasına gıdıyo nefret edıyorum boyle erkeklerden:KK47::KK47:

X