Biri yardim edebilirmi

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Sat 1 agustos...
8 agustosta yumurtam 18.5 mmdi. 3 gun esimle iliski oldu. Sonra kasik agrilari ve akinti basladi.

Bugun regl gunum. Normalde 1 hafta onceden siddetli adet sancisi cekmem gerekirken sadece hafif kramp , bel agrisi var.

Goguslerim hassaslasşmadi şismedi. Ama agri var.
Bugun yumurtlamani uzerinden gecen 18.gun. 1 hafta once ilk idrarimla yapmadigim negatif testim var. Idrar testine guvenemiyorum tekrar yapayim.

Şimdi esime hadi tahlile gidelim dedim tamam dedi ama kardesi aldi arabayi :) var bunda bir hayir ver dedim bende ne yapim :)

Sizce kizlar varmi biseyler. Yani benim yumurtlamadigim aylarda bile 3 gun onceden basliyo sancilarim bu ay adet sancisi hic cekmedim. Sadece kasiklarda sizlama çekilme bacaklarima vuran agrilar ve bel agrim oldu.

Yarin tahlile mi gitsem idrar testimi yapsam yoksa 3-4 gun beklesemmi ?

ins. hamissindir
anlattiklarin gebelik belirtisi
suan cok heyanlisin Allah ginlune gore versin :)

Yani 3 senedir hamile kalamiyorum bu ay tedavi falanda uygulamadim yani degsiik hicbirsey yapmadik :) o yuzden acabami diyemiyorum. Ama sancimin olmamasi beni cok sasirtiyor. Belirtileri de senelerdir yasayip adet olan biri olarak bu ay degisik olan tek sey sancimin olmamasi ve o agrilar :) inşallah cok istiyorum bu ay ayri bir istedim. Belirtileride oyle cok takan biri degilim ama bu ay yumurtladigimi bildigim icin bana ilginc geldi.

Bence bir idrar testi yap sonra git sonra insan çok üzülüyo çıkmayınca mevlam evlat nasip etsin her isteyene içinde de bize inşallah gülüm

Cnm idrar testlerine hic guvenmiyorum. Mesela ben gun boyu az gece cok su icerim ilk idrarimla sabah yaptigimda yanlis cikabiliyor. Birde ilk hamileligim benim idrar testinde dollenmeden 24 gun sonra cikmisti. Yani gec cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…