Biri söylesin doğuruyor muyum ..

Yere comelin ordek yuruyusu yapin acilmani olur insaallah.. benimde nisan fikan yoktu ebe elle muayene etti ondan sonra sumugumsu kirmizi ile karisik kan gelmeye basladi ertesi gunde suyum azalmis doguma aldilar aksama dogru auni sanci verdiler bir iki saatede dogurdum insaallah suni sanciya gerek kalmadan dogum yaparsiniz ben iki saatle atlattim

Benimde 40+0 da nisanim o ifade ettiginiz sekilde geldi sabaha kadar da kanli akinti devam etti ara ara sancilarim oldu zaten sabah kontrolum vardi. Doktora gittik acikligim yatirilacak duzeyde degildi ama suyum azalmis gunum doldugu icin riske atamayiz dogumu baslaticaz dedi. Sabah 10da Yatisim yapildi 5 dklik bir suni sanci verildi kendi sancilarim geldi. Suni sanciyi kestiler saat 4e kadar duzenli sancilar devam etti ve 4te suyum geldi suyun renginden bebegin kaka yapmis oldugunu gorduler ama acilmam 7-8 cmdi doktor sezeryana almayalim cunku epey ilerledi acilman dedi ondan sonra 2 saatte bebek kanala girdi ve 6da dogum oldu. Sizinde nisaniniz gelmis kendi doktorunuzlada gorusun derim suyun azalmasi da riskli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…