• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri söylesin doğuruyor muyum ..

Uzak muzak dogum yapacaginiz hastaneye gidin. Kendi doktorunuzu da bilgilendirin. Nisansa da korkmaya gerek yok hemen başlamıyor dogum.ama su miktarina bakmalari lazim.

Yani başlamış gibi geldi bana ama kendimde bişey anlamıyorum sizi de yanlış yönlendirmeyeyim

Ben ne zaman doğuracağım ya :işsiz:
Ne nişan geliyo ne bişey.
Az kaldı merak etme bende sizin gibiydim simdi bebegım ıkı aylık 40+3 de dogum yaptım sımdıden hayırlı olsun son gunler hıc gecmıyor

Hem konu sahibi salıya kalmaz bile 1 cm acıklı var nst de sancı var eminim suan hastanedeki belkide bebısı almıstır ı salla kucagina sag saglım

Nisan bu evet. Sancılarınızi takip edin. Zaten anlarsınız. Ancak ağrı eşiği yüksek olanlar anlamayabilir de. Kasilmalariniz oluyor mu ona da dikkat edin. Karın alt kısmı toparlanıp gevşer. Hayırlı dogumlariniz olsun. Tüm hamileler için Allah kolaylıklar versin..

ben hic sanci çekmedim turk filmlerindeki gibi birden suyum boşalmisti. konu sahibi suan bizi duyamıyor doğurmuştur :anne:

Nisan bende pembe akintili olarak ve dogum sancilari duzenli geldiginde gelmisti.

Nisan bir belirtidir evet ama en onemlisi sik ve duzenli sanci.
Once 15 dk da bir ile bile baslayabilir onemli olan duzenli devam etmesi ve hastane stresi cekmektense dogum dalgalarini evde 3 dk da bire inenene dek atlatmak cok daha iyi oluyor.

Hic stres yapmayin.
Dogum sancisi adet sancisinin sadece bir iki tık ustu.
Ama suyunuz gelirse buna dikkat edin madem sinirda suyunuz.
Anlasilmayacak bir sey degil, korkmayin.
Birden bosaliyor cunku.
Sizinti gibi de olabilir ama onu da anlarsiniz.

Saglikli dogumlar

Yani başlamış gibi geldi bana ama kendimde bişey anlamıyorum sizi de yanlış yönlendirmeyeyim

Ben ne zaman doğuracağım ya :işsiz:
Ne nişan geliyo ne bişey.

Bolca tempolu yuruyus ve birliktelik dogumu baslatan en onemli etkenler.
Nisan herkeste onceden gelmeyebilir.
Saglikli dogumlar size de :)

Mesajlarınıza geri dönemediğim için kusura bakmayın öncelikle, sancılarımı çok ayırt edemediğim için dediğiniz gibi dakika tutup sayamadım,yakınımdaki devlet hastanesine gittim bir ebe kontrolümü yaptı nişana benzettiğim şeyi anlattım , büyük ihtimal bugün elle alttan muane edildiğin için gelen akıntının rengi değişmiş dedi açıklığım hala normal ve sancılarım yalancı sancı olarak çıktı nst de , biraz kontrol ettikten sonra henüz doğumumun başlamadığını ama istersem sabah telrar gelip muane olabileceğimi söyledi eve geldim tekrar. Zaten ilk doğumu kabul etmiyorlar burada eğer başlamış olsaydı su sınırda olduğu için beklemeden git derim ama su an her şey yolunda erkenden gönderirsem yatışını yapıp kendi sancını beklemeden suni sancı verirler eğer doğumun ilerlemezse sezeryan derler sana haksızlık etmiş olurum dedi,salı günü kendi doktorumda tekrar randevum var inşallah o zaman bilgilendiririm sizi, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize,özetle doğurmadım :anneadayı::KK1:

Mesajlarınıza geri dönemediğim için kusura bakmayın öncelikle, sancılarımı çok ayırt edemediğim için dediğiniz gibi dakika tutup sayamadım,yakınımdaki devlet hastanesine gittim bir ebe kontrolümü yaptı nişana benzettiğim şeyi anlattım , büyük ihtimal bugün elle alttan muane edildiğin için gelen akıntının rengi değişmiş dedi açıklığım hala normal ve sancılarım yalancı sancı olarak çıktı nst de , biraz kontrol ettikten sonra henüz doğumumun başlamadığını ama istersem sabah telrar gelip muane olabileceğimi söyledi eve geldim tekrar. Zaten ilk doğumu kabul etmiyorlar burada eğer başlamış olsaydı su sınırda olduğu için beklemeden git derim ama su an her şey yolunda erkenden gönderirsem yatışını yapıp kendi sancını beklemeden suni sancı verirler eğer doğumun ilerlemezse sezeryan derler sana haksızlık etmiş olurum dedi,salı günü kendi doktorumda tekrar randevum var inşallah o zaman bilgilendiririm sizi, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize,özetle doğurmadım :anneadayı::KK1:
Neyse az kalmis sımdıden ıyı dogum lar :)

allah kolaylık versin konunun sonuna baktım doğum mu yaptı acaba diye :stop:
Halihazırda 34 haftalığım tırsıyorum ilk tecrübem acaba nasıl olucak :dua:

İçin rahatlamıştır, iyi olmuş bence gittiğin

Bolca tempolu yuruyus ve birliktelik dogumu baslatan en onemli etkenler.
Nisan herkeste onceden gelmeyebilir.
Saglikli dogumlar size de :)
Ay evet bende direk su gelmiş 17 saat sonrasında anca dogurabilmistim Allah kolaylık versin tüm hamilelere bir avazda kurtarsın inşallah

Lütfen hemen konum taşınmasın bilen bir kaç kişinin bile tecrübesine ihtiyacım var şu an çünkü süreci ilk yaşayışım. 39. Haftam bitti bugün 40 a bastım hamileyim. Bugün doktor kontrolümde suyumun sınırda olduğunu, ve bir santim açıklığım olduğunu söyledi , sancımda çıktı nst de , böyle devam ederse biraz risk altındasın salı günü tekrar gel yatısını yapabiliriz dedi. Şu an hafif hafif sancım var karın ağrısı gibi ve çamaşırımda ki akıntı bu sefer farklıydı beyaz ettagında çok hafif kahvelikler olan sümük gibi yapışkanımsı bir akıntıydı . Doğum yapacagım hastane biraz uzak önce yakınımdaki bir hastaneye gidip muane olmak istiyorum su an . Sizce gitmem gerekir mi hemen panik yapmak istemiyorum ama doktor haftanı doldurmazsın sen hafta içi gibi dogurusun dedi . Akıntının nişan oluo olmadığına karar veremiyorum lütfen beni aydınlatın illa kanlı bir maddenin mi gelmesi gerekiyor .
Canim oncelikle sakin ol. Allah kolay dogumlar nasip etsin.
Evet bu gelen nişan gbi duruyor. Zaten nisan geldiyse 1.. 2 gune dogum olur ki doktorun buyuk ihtimalle kesin sali yatisini yapar.. yada anide sancilanirsin direk hastaneye. Herseyin tastamam olsun cantanda eksik birakma sakin hicbirseyini

Back