Biri söylesin doğuruyor muyum ..

Queenkingg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
290
380
53
Lütfen hemen konum taşınmasın bilen bir kaç kişinin bile tecrübesine ihtiyacım var şu an çünkü süreci ilk yaşayışım. 39. Haftam bitti bugün 40 a bastım hamileyim. Bugün doktor kontrolümde suyumun sınırda olduğunu, ve bir santim açıklığım olduğunu söyledi , sancımda çıktı nst de , böyle devam ederse biraz risk altındasın salı günü tekrar gel yatısını yapabiliriz dedi. Şu an hafif hafif sancım var karın ağrısı gibi ve çamaşırımda ki akıntı bu sefer farklıydı beyaz ettagında çok hafif kahvelikler olan sümük gibi yapışkanımsı bir akıntıydı . Doğum yapacagım hastane biraz uzak önce yakınımdaki bir hastaneye gidip muane olmak istiyorum su an . Sizce gitmem gerekir mi hemen panik yapmak istemiyorum ama doktor haftanı doldurmazsın sen hafta içi gibi dogurusun dedi . Akıntının nişan oluo olmadığına karar veremiyorum lütfen beni aydınlatın illa kanlı bir maddenin mi gelmesi gerekiyor .

Muhtemelen nişan gelmiş.
Adet bitiminde olan tuhaf kahverengi ama yumurta akı gibi şey olmuştu bende ve 2 gün boyunca devam etti ama 1 hafta sonra doğurmuştum.
Aynı gün doğuranlar da var.
Sancılarınızı takip edin sayın , doğum başlamış olabilir.
Doktorunuzu arayıp nişan olayından da bahsederseniz iyi olur, amniyon sıvı azalması riskli bir durumdur.

Doktorunuzu arasanız. kasilmalar baslayinca doğum yaklasir diye biliyorum. Bir de su gelir.hayirli dogumlar

Nişanınız gelmiş. Panik yapmayın nişan gelir gelmez doğum başlamaz. Doktorunuza ulaşın, o sizi yönlendirecektir. Benim suyum geldikten 7-8 saat sonra doğurmuştum. Bir avazda doğurun inşallah

Bu arada nişan beyaz-kahve bir pelteye benziyor

Oğlumda 4 yıl önce gelmişti nişan bi an emin olamasam da kahverengiydi sanki ama dediğim gibi emin olamıyorum, son haftamda olmama rağmen gecenin bir yarısı gelmişti ve ben ne yapacağımı şaşırmıştım Ama şunu söyleyebilirim sancı her zamankinden farklı olur ve genellikle belden girer. Yakınındaki hastaneye gidip garantiye Alman iyi olur sanki.zaten dr un da söylemiş doğurabilirsin diye. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuğu

Canım önce bi sakin ol. Benden bariz şekilde nişan gelmesine ve 4 cm açılmam olmasına rağmen doktorum eve göndermişti. Doğum hemen olan bir şey değil korkma. Sancılarını gözlemle. Eğer düzenliyse hastaneye gitmende fayda var. Ama çok rahatsız değilsen sabahı bekle. Şimdi hastane ortamında çok gerileceksin çünkü. Hazırlıklı ol,güzel bi duş al,uyumaya çalış. Bir avazda kurtulursun inşallah

Normal doğum yapmadım fakat aratınca şöyle bir şey çıktı. Muhtemelen nişan gelmesi denilen şeyi yaşıyorsunuz.

"Nişan gelmesi konusunda altın kural kandan çok sümüğümsü madde olmasıdır. "

Bence bir hastaneye gitmeniz iyi olur.

Nişan gibi sanki. Ama korkma doğum hemen başlamaz. Düzenli sancıların kasılmaların olur. O sancıların daha önce hiç yaşamadığım sancılar olduğunu emin ol hissedersin. Belden giriyor genelde. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Endiselenme 5 dk 1 sanci geliyorsa kesin dogum baslamis demektr.

Bencede nısan bendeee hafıf kanlı bısey gelmıstı ama benım haftam kucuktu 35 haftaydı 1 cm acılmamda var suyum azalmıtı acıl doguma gırdım ama
Inlh saglıkla alırsın bebegını kucagına

Benim ilk doğumumda kahverengi akinti geldi 2 gün sonra da doğum başladı,
İkincide ise 37 haftamda iç çamaşırımda kahverengi bi akinti gördüm telaş yapmadim yine 2 gün sonra su ile birlikte kahverengi akinti gelince hastaneye gitmiştim. Gelen akıntının bende nisan olduğunu düşünüyorum telaş yapmayın. Kasılmalar başlayınca hemen hastaneye gitmeyin sanci araliginizi kontrol edin

Su gibi gelmusti benim ki.. ayaga kadar akinti devam etmisti ara ara pijamam islanmisti hep.. ve yesil sivi gelmisti tabi bu farkli birsey bebek tuvaletini yapmis derler bilmiyorum.. ama hic agri sancim olmadi zaten bebkdw yandi hastaneye gittigimde hic suyum kalmamisti direk sezeryana aldilar

Benim hic sancim olmadi..erken dogumdu belki ondan bebekde yandi bende

Yakininizdaki baska bir hastaneye gitseniz ve dogum baslamis dese sizi gondermeyebilirler, yasal olarak o sekildeyken taburcu olamazsinjz cunku. Kasilmalar duzenli mi, kac dakikada bir geliyor bir takip edin. Sancilar basladigi anda krndi hastanenize gidin derim ben

Nişanın gelmiş bir iki güne kalmaz doğurursun. Allah ikinizide sağlıkla kurtarsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…