• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri silik cikti birinde hicbir sey yok

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Mrb kizlar normalde de duzensiz adet oluyorum bugun kirkinci gun test yaptim al bi gebelik testi diye bir marka bu silik cikti ama kirk dakikada falan digeri ise oncomed o da negatif cikti hangisine güvenmeliyim ilki de belki yarim saatten once de cikmis olabilir cunku yemek yapmaya gectim

Mrb kizlar normalde de duzensiz adet oluyorum bugun kirkinci gun test yaptim al bi gebelik testi diye bir marka bu silik cikti ama kirk dakikada falan digeri ise oncomed o da negatif cikti hangisine güvenmeliyim ilki de belki yarim saatten once de cikmis olabilir cunku yemek yapmaya gectim

Fotoğraf koyman daha sağlıklı sanırım.Bu şekilde yorum yapmak çok havada kalıyor..Birde yarın tekrar test yapmanı nacizane öneririm.

20160520_161816.jpg

Yarin sabah ilk idrarla tekrar la testini hassasiyetleri nedeniyle gorunmemis olabilir digerinde bazende bozuk teste denk gelebiliyorhz en sagliklisi sabah ilk idrarla tekrarlaman

Yarin sabah ilk idrarla tekrar la testini hassasiyetleri nedeniyle gorunmemis olabilir digerinde bazende bozuk teste denk gelebiliyorhz en sagliklisi sabah ilk idrarla tekrarlaman
Tmm cnm inş insan umutlaniyo ister istemez bu silik cikan ilk yaptigim hicbir sey çıkmayan ise ikincisi bugun beş test aldim ins sabah tekrarlicam adet düzensizliği olunca nsl ne zaman yapmam gerekiyo kafam karisti ama bugun kirkinci gün

Tmm cnm inş insan umutlaniyo ister istemez bu silik cikan ilk yaptigim hicbir sey çıkmayan ise ikincisi bugun beş test aldim ins sabah tekrarlicam adet düzensizliği olunca nsl ne zaman yapmam gerekiyo kafam karisti ama bugun kirkinci gün
O zaman umitlendirmeyeyim ama.vardir ikincide idrar beklememis olabilir sen sabah ilk idrarla yap en iyi cevabi alacaksin insalla bebisin seninledir canim

Cnm senin sonucun ne oldu sanki sende de vardi boyle bir durum

Ah canim hic sorma :( ben erken test ile 2 kere yaptim ikisinde de cizgi hemen belirdi. Ama dusun ona rağmen kan testim negatif cikti. Psikolojim bozuldu resmen. Yikima ugradim. O yuzden seni de uyariyorum :(

Ah canim hic sorma :KK43: ben erken test ile 2 kere yaptim ikisinde de cizgi hemen belirdi. Ama dusun ona rağmen kan testim negatif cikti. Psikolojim bozuldu resmen. Yikima ugradim. O yuzden seni de uyariyorum :KK43:
Sagolasin cnm ama erken testler genelde yaniltiyor sanirim Kıyamam bol bol dua edelim ben bu ay kendimi duaya verdim cok aciziz cok rabbim yardimcimiz olsun

Dua dua dua rabbim bazen biz bir seyleri cok cabalamadan da veriyor ama bazen de belki de kulum benle iletisime girsin diye vermiylrdur herkes icin kolay olan bize ne kdr zor olmus degil mi bol bol af dileyip yardim isteyelim inş rabbim bizi de nimetlendirir caba lazim o da dilimizdeki dualar olcak buna inanıyorum insallah

kızlar birseysorucam suan akıntı yok gibi bişe yani doğurganlık dönem değil. Acaba regl e 5 günkala yinede hamile kalma ihtimalim varmı ?:halay: bu arada takvimim deki doğurganlıkgünleri ni değerlendirdi k çok takmasamdakaşık ağrım oluyor ve karin

kızlar birseysorucam suan akıntı yok gibi bişe yani doğurganlık dönem değil. Acaba regl e 5 günkala yinede hamile kalma ihtimalim varmı ?:halay: bu arada takvimim deki doğurganlıkgünleri ni değerlendirdi k çok takmasamdakaşık ağrım oluyor ve karin
Valla cnm ben akinti isini fln pek anlamiyorum saldim cayira mevlam kayira annem ne anlamistj akintidan nenem de oyle ne kdr bilgiliysek bjr o kdr da caresiziz sanki

Valla cnm ben akinti isini fln pek anlamiyorum saldim cayira mevlam kayira annem ne anlamistj akintidan nenem de oyle ne kdr bilgiliysek bjr o kdr da caresiziz sanki
Her kişiye göre hersey değişiyor sanki ama normal i doğurgan ken akıntı olurmuş suan kuru mesela :110:

Canm al bi kullanma gecen gun bende de silikti kaan negatf moralimi bozdu

Back