Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet değişik gerçekten birincisinde herhalde resim den dolayı pek gözükmüyor sen çıplak gözle görüyorsundur ama ikincideki beyaz görünüyor ikisi aynı marka mı bu testlerinKizlar bakarmisiniz? Ben 1.testde hafif gozle anca gorunen cizgi goruyorum, 2.ci de cok garip beyaz cizgi kenari pembe
Hayir farkli markaydiEvet değişik gerçekten birincisinde herhalde resim den dolayı pek gözükmüyor sen çıplak gözle görüyorsundur ama ikincideki beyaz görünüyor ikisi aynı marka mı bu testlerin
İstersen yarın ilk idrarla bunlardan başka marka testle dene adetin falanmı geciktiHayir farkli markaydicook cook silik golge gorunyor gozle anca
Hayir daha bata 5 gun var, yumurtlamamin 9cu gunundeyim.Belirtim pek yok sabahladi midem bulaniyor cok az ama , gaz sancilarim var,arada sol kalca sumugumde batma oluyor kasik agrisi filanİstersen yarın ilk idrarla bunlardan başka marka testle dene adetin falanmı geciktine belirtin var
Hee anladım yumurtlamanın 12.günü test yapman daha sağlıklı varsa ozaman mutlaka çıkar üç gün sonra tekrar yaparsın hem erkenn yapıp kendini üzmekten iyidirHayir daha bata 5 gun var, yumurtlamamin 9cu gunundeyim.Belirtim pek yok sabahladi midem bulaniyor cok az ama , gaz sancilarim var,arada sol kalca sumugumde batma oluyor kasik agrisi filan
Kizlar bakarmisiniz? Ben 1.testde hafif gozle anca gorunen cizgi goruyorum, 2.ci de cok garip beyaz cizgi kenari pembe
Evet oyle yaparim artikHee anladım yumurtlamanın 12.günü test yapman daha sağlıklı varsa ozaman mutlaka çıkar üç gün sonra tekrar yaparsın hem erkenn yapıp kendini üzmekten iyidir![]()
Yaptim beyaz golge yine var ama cizgisi duzeldibenimde öyleydi beyaz gölge hafta yamuk çizgi vardı hafif pembe test bozulmuş eczane deki abla söyledi baktiydi sabah ilk idrar fazla damlattiysan oda olabiliyodur bı resimden sonra onun üstüne o cubuguyla 3 damla su damlar idrara yerine kurusun tekrar bak yine pembe çizgi duruyorsa kan vergüzel haberler almayı nasip etsin rabbim
![]()
Yaptim beyaz golge yine var ama cizgisi duzeldi![]()
Bende cizgi beyaz sende pembemsiBenim de böyleydi gizle görülürdü şeklindeydi bende damla damlattim su t bin en başı düz diyer assaya giden çizgi yamuk tü
Eki Görüntüle 2621924 Eki Görüntüle 2621924
Benim telefon arka kamerasina bisey oldu golgeki cekiyor kocam gelsin onun telefonuyla cekip gondericemResim atabilirmisin peki bakiyom bi
Benim telefon arka kamerasina bisey oldu golgeki cekiyor kocam gelsin onun telefonuyla cekip gondericem
Benim telefon arka kamerasina bisey oldu golgeki cekiyor kocam gelsin onun telefonuyla cekip gondericem
Su damlattimyine beyaz oldu yamugu duzeldi sadeceTamam. Bende de senin gibiydi su damlattiktsn sonra oldu biraz dur bakalım akşama kadar kurusun belirlesir o çizgi ne zaman çıktı ilk damlatir damlatmaz mi sende de yoksa sonradan mı cikti
Hemen ciktiTesti yaptıktan hemen sonra mi cikti beyaz çizgi yoksa saatler sonra mi
Hemen cikti![]()
İnsaAllah oyledir cok erken diye bosuna para vermek de istemiyorum kan testine yaİnşallah hamilesindir
Sağlık ocağına hafta içi erken gidip kan ver hayırlı sonuçlarını görmek nasip olsun inşallah![]()
İnsaAllah oyledir cok erken diye bosuna para vermek de istemiyorum kan testine ya