• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri fikrini söyleyebilir mi? Boşanma Sürecinde Storyler...

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
29
Esımle bosanma asamasındayız davamız suan çekişmeli.. Stresli bı dönemden gecıyoruz.. ,benle aynı evde yasarken ayda yılda bir story paylasan adam artık hergun story paylasıyor, geziyor yiyor ıcıyor keyfim yerinde imajını yaratmaya calısıyor akraba ve cevresıne.. Bunun nası bir psıkoljı oldugunu soleyeblr mi fikri olan

Esımle bosanma asamasındayız davamız suan çekişmeli.. Stresli bı dönemden gecıyoruz.. ,benle aynı evde yasarken ayda yılda bir story paylasan adam artık hergun story paylasıyor, geziyor yiyor ıcıyor keyfim yerinde imajını yaratmaya calısıyor akraba ve cevresıne.. Bunun nası bir psıkoljı oldugunu soleyeblr mi fikri olan
Ayrılma aşamasında olan eski eşinin storylerine niye bi mantık arıyorsunuz ki?

Gerçek hayatta problemleri varken, sosyal medyada mutluymuş gibi eğleniyormuş gibi paylaşımlar yapanların, psikolojik sorunları olduğu kesin. Ki zaten adam boşanma aşamasındaysa illaki psikolojisinde bozulmalar olmuştur. Ama bu şundan dolayı bundan dolayı diyemem. Sizinle ilgili hiçbir bilgim yok sonuçta.

Ben olsam bakmazdim çünkü siz gördükçe inadına bak ben mutluyum imajı veriyor siz hikayeyi izledikçe de keyif alıyordur hala daha beni merak ediyo diye

Aklınca ben sensiz daha iyiyim diyor 🤷🏻‍♀️ bakmayın . Engelleyin. Görmezden gelin 🙄

Oyle mı dersiniz.. Ben pısman olacagı nı dusunuyorum cok kararlı kesınlıkle benı istemiyor ve sevmıyor hayatına bakıyor
Cevabı kendiniz vermişsiniz zaten.. sizi istemeyen adamın ne için takip ediorsunuz.. bu sizi üzmekten başka birşey yapmaz..

Istagramında eklı dglm onun. Fake hesapları da kabul etmiyor. Yanı goremycgmı blıyor
Nerden biliyosunuz o zaman ki story attığını. Dediğim gibi ne olursa olsun sen onu bi.şekilde takip ettiğin sürece onun bi tarafları kalkacak krndini bişey sanacak. O yğzden kendini başka şeylwre yönelt. Unutmaya çalış

Nerden biliyosunuz o zaman ki story attığını. Dediğim gibi ne olursa olsun sen onu bi.şekilde takip ettiğin sürece onun bi tarafları kalkacak krndini bişey sanacak. O yğzden kendini başka şeylwre yönelt. Unutmaya çalış
Nerden blıyorum cnku kendısının ıstagram sıfresı bende var ama o sfreyı benim bildigımı blmyor..

Mutluyum imajı vermeye çalışıyor demek ki. Şu aşama da baktıkça haber aldıkça siz üzülürsünüz.

S n de aynı sekilde paylaşımlar yap bence

Back