Biri bu sapığa "dur" desin

Bence hayati organ kalp, beyin falan değil. Penis. Dünyanın en önemli şeyi. Bu kadar tehlikeyi göze aldıklarına göre:KK53:

Kalabalık bir metrobüste anasını kardeşini karısını ya da kendisini fordlamamı isteyenler mesaj atın şeklinde bir profili bilgisi olan birinin çok ciddi olduğunu düşünmüyorum, bir de fotoları kim çekmiş, hem fordlayacak hem de selfie yapacak, kadınların salak olması gerek tepkisiz kalmak için. Bana troll işi gibi geldi. Gerçek fordçu kendini saklamak için akla kara seçer, öküz olur. Bu bildiğin sanki fordçu değil de toplumda saygın bir iş yapan işadamı.

Allah tez zamandao güvendiğin seyi koparir isallah.
Aslında böylelerinin tedavi olması lazım...
Yani güvendiği seyinin olup olmaması bazıları için önemli değil...
Kimyasal ilaçla o düşüncelerini yok etmek lazım..
Hadım edilseler bile o durtuleri yok edilmedikçe başka şeyler kullanarak yine sapıklık yapıyorlar maalesef. ..:KK17::KK17::KK17:

Kalabalık bir metrobüste anasını kardeşini karısını ya da kendisini fordlamamı isteyenler mesaj atın şeklinde bir profili bilgisi olan birinin çok ciddi olduğunu düşünmüyorum, bir de fotoları kim çekmiş, hem fordlayacak hem de selfie yapacak, kadınların salak olması gerek tepkisiz kalmak için. Bana troll işi gibi geldi. Gerçek fordçu kendini saklamak için akla kara seçer, öküz olur. Bu bildiğin sanki fordçu değil de toplumda saygın bir iş yapan işadamı.
Maalesef var canım böyle sapiklar belki hatırlarsınız Ankara'da vardı yol sorma bahanesiyle arabanın içinde mas....n yapan pislik çektiği videoları paylasmisti..
Çok şükür ki yakalandı...

Valla ciddiyim toplu taşıma araçlarını kullananlar taşımalı...
Zaten sesi de çıkmaz pisligin kivransin dursun...
Tabii kii cesur olmak gerekiyor maruz kalanların kii bi daha yapamasinlar....
:KK9::KK9: hafif batirmak yok ama tüm hızınla yaratık inim inim inlemeli:KK53::KK53::KK53:

böylelerine hadlerini bildirin kızlar. geçen sene biraz kalabalık otobüste bir kızı sıkıştıran birini görmüştüm ama tam emin olamamıştım. gittim kıza yer değiştirelim mi dedim yüksek sesle. adama yüzümü döndüm pis pis baktım. otobüsten inene kadar bakışlarımla rahatsız ettim. çok zevkli sizde yapın.

böylelerine hadlerini bildirin kızlar. geçen sene biraz kalabalık otobüste bir kızı sıkıştıran birini görmüştüm ama tam emin olamamıştım. gittim kıza yer değiştirelim mi dedim yüksek sesle. adama yüzümü döndüm pis pis baktım. otobüsten inene kadar bakışlarımla rahatsız ettim. çok zevkli sizde yapın.
'çok zevkli sizde yapın'
Allah'immm.:eek::eek::eek:
İşte böyle kadin gibi kadinlarda var:KK50::KK50:

Metrobüs sapığı aranıyor
25 Haziran 2016 Cumartesi, 04:25:42Güncelleme: 05:04:08
Metrobüste vatandaşları taciz eden ve tacizi videoya çekerek sosyal medya üzerinden yayan metrobüs sapığına tepkiler çığ gibi büyüyor

1258636_620x410.jpg

Nagihan ALAN / GAZETE HABERTÜRK

Toplu taşımalardaki taciz vakalarına önceki gün bir yenisi daha eklendi. Twitter üzerinden toplu taşımalarda tacizde bulunan ve çektiği görüntüleri yayınlayıp müstehcen paylaşımlar yapan şahsın bulunması için sosyal medya üzerinden dün gece itibarıyla şikâyetler yükselmeye başladı.

TACİZI ÇEKİP PAYLAŞIYOR

Her gün 1 milyona yakın insanın yolculuk yaptığı metrobüste adeta virüs gibi yayılan 2 bini aşkın takipçisi bulunan bu sapık, oturan veya ayakta yolculuk eden kadınların yanına gidip cinsel tacizde bulunuyor ve bu anları da videoya çekiyor. İşte bu videolar sosyal medyada çığ gibi yayılınca vatandaşlar da harekete geçti. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı İnternet Bilgi İhbar Merkezi’ne şikâyet için kampanya başlatan vatandaşların şikâyetinin ardından hesap askıya alındı ama İstanbulluların korkulu rüyası olan bu şahıs hâlâ elini kolunu sallayarak geziyor.

‘EMNİYET ACİLEN HAREKETE GEÇMELİ’

Avukat Aydeniz Asilbah Tüskan olayla ilgili emniyetin acilen harekete geçmesi ve suçluyu yakalaması gerektiğini söyleyerek, “Ceza Kanunu’na göre hem bilişim hem taciz hem tecavüze yeltenme gibi farklı suçlardan yargılanması gerek. Tacizi alenileştiriyor. Bir an önce takibe alınıp yakalanmalı. Hemen tutuklanmalı. Şikâyetçi taraf olmasa da bu bir kamu davasıdır artık. Emniyet vakit kaybetmeden gerekeni yapmalı” dedi.

1258636_f974b195004afc0abf74d81ffdc70e91.jpg

‘TALEP ETMELİLER’

İETT konu hakkında, “565 metrobüs aracı var günde 1 milyona yakın yolcu taşınıyor. Saat, gün, durak bilgisi olmadan kameralardan şahsı tespit etmek zor ki bu talep emniyetten gelmeden herhangi bir şey yapamıyoruz” açıklamasında bulundu. Emniyet ise harekete geçmeleri için şikayetin gelmesi gerektiğini, bu konuda bir şikayetin de henüz kendilerine gelmediğini söylüyor.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1258636-metrobus-sapigi-araniyor

Back
X