Biri bu sapığa "dur" desin

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Toplu taşıma araçlarında kadınların kabusu olan sapık, yaptığı iğrençliği kaydedip sosyal medyadan paylaştı. İğrençliğine ortak olacak insanlar da arayan sapığın rahatlığı ise hayrete düşürdü...
Sitene Ekle
biri-bu-sapiga-dur-desin-7239579.Jpeg

Başta metrobüs olmak üzere toplu taşıma araçlarını kendisine mesken tutan sapık adeta kadınların kabusu oldu. Kalabalık araçları seçen sapık gerçekleştirdiği tacizleri ise cep telefonu kamerası ile kaydedip sahte sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. İğrençlikleri bununla da bitmeyen kimliği belirsiz kişi sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sapıklığına ortak edeceği başka insanlar da arıyor. Sosyal medyadan yapılan şikayetlerin ardından hesap askıya alındı.

fft16_mf7239577.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/biri-bu-sapiga-dur-desin-gundem-2267547/

İğrenç herif kadın aktivistlerin olduğu yerde yakalanırsın inşallah. Toplu taşıma araçlarında bacaklarını 2 metre açan erkeklerden de tiksiniyorum hala mantığını çözemedim

ALLAH ALLAH sapiklikta çığır açmış.
Sapikligin geldigi son nokta sanirim

Toplu taşıma araçlarında kadınların kabusu olan sapık, yaptığı iğrençliği kaydedip sosyal medyadan paylaştı. İğrençliğine ortak olacak insanlar da arayan sapığın rahatlığı ise hayrete düşürdü...
Sitene Ekle
biri-bu-sapiga-dur-desin-7239579.Jpeg

Başta metrobüs olmak üzere toplu taşıma araçlarını kendisine mesken tutan sapık adeta kadınların kabusu oldu. Kalabalık araçları seçen sapık gerçekleştirdiği tacizleri ise cep telefonu kamerası ile kaydedip sahte sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. İğrençlikleri bununla da bitmeyen kimliği belirsiz kişi sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sapıklığına ortak edeceği başka insanlar da arıyor. Sosyal medyadan yapılan şikayetlerin ardından hesap askıya alındı.

fft16_mf7239577.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/biri-bu-sapiga-dur-desin-gundem-2267547/

Yaaa şu işaretli resmi çözemedim önce..
İğrenç pislik aptall lanet herif...

Yaa bakışlar bile insanı o kadar rahatsız ederken böyle bir temas düşünmek bile istemiyorum...

Çuvaldiz taşımak lazım batiracan o saniye...

Yaa bakışlar bile insanı o kadar rahatsız ederken böyle bir temas düşünmek bile istemiyorum...

çuvaldız süper fikir:KK53:

çuvaldız süper fikir:KK53:

Valla ciddiyim toplu taşıma araçlarını kullananlar taşımalı...
Zaten sesi de çıkmaz pisligin kivransin dursun...
Tabii kii cesur olmak gerekiyor maruz kalanların kii bi daha yapamasinlar....

Çuvaldız acıtmaz ki..Bidiğin pıçaa saplayacan sapığa..:bicak:
Bu seferde suçlu biz oluruz :duduk:

Çuvaldız acıtmaz ki..Bidiğin pıçaa saplayacan sapığa..:bicak:
Bu seferde suçlu biz oluruz :duduk:

Kizzz acitmaz mı düşünsene o vaziyetteyken hem de..
Bıçak sıkıntı dediğin gibi suçlu oluruz taşımak bile suç bide saplarsakk kıymetli olur pislik...

Back