Biri Beni Rahatlatsın Lütfen..

foreverloveyou

Evli, Mutlu, Huzurlu ♥
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
820
546
158
Hanımlar merhaba, 10 ekimde boş gebelikten kürtaj oldum, 11 kasımda ise ilk reglimi oldum. Bu ay da 10-11 gibi regl beklerken olmadım regl günümde sabah test yaptım negatif diye çıktım işe geldim. Akşam eve döndüğümde eşim testin 2. çizgisinin olduğunu söyledi baktım gerçektende 2. çizgi vardı. Pazar günü kan testi verdim ve pozitif ama çok yeni görünüyor 2 gün sonra tekrarlayalım dediler (sayısal değerlere bakılmadı sadece negatif ve pozitif olarak bakıldı).
Dün koyu kahverengi akıntı geldi endişelendim ve doktora gittim. Akıntı şuanlık bişey ifade etmiyor önce bi kanda bakalım kesinleştirelim denildi. Kan verdim 165.9 çıktı. Doktorum bu değer pozitif evet fakat 5 günlük bir gecikme değeri değil muhtemelen geç yumurtlama olabilir ama bunun için testi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi. Yarın tekrar kan vericem. İlki de olumsuz bir hamilelik olduğundan içimde korku var sevinemedim bile.
Benim durumumda olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı? N'olur bişeyler söyleyin rahatlatın beni

genellikle düşük sonrasında olan gebeliklerin sağlıklı olduğuna dair bir çalışma okumuştum hayırlısıyla alın inşallah bebişinizi kucağınıza ve en önemlisi bu seferdemi kötü olcak diye düşünmeyin olur mu sağlıkla kucağıma alıcam meleğimin kokusunu içime çekcem diye düşünün =)

Çok ama çooookkk teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur ve sağlıcakla kavuşurum bebişime

Benim adetimi 2 gün geçince sadece 10,32 çıkmıştı ve ilk gittiğim doktor direk yollamıştı beni adet olursun gebelik falan yok die.(bidaha da ona gitmedim zaten :) ) meğerse geç döllenme olmuş.şuan 17 haftalık hamileyim.önemli olan hcg deki rakamın yüksek ya da düşük olması değil iki günde bir katlaması arkadaşım.ben iki gün sonra yaptığımda 32 ondan 3 gün sonra yaptırdıımda 177 ondan 5 gün sonrada birden 1752 cıktı.bu arada takibime baslayan doktor hemen progestana başlamıştı.gönlünce olsun herşey :)

Çok teşekkür ederim, evet ilk gittiğimde doktorun söyledikleri beni pek mutlu etmemişti 2 gün sonra tekrarlayalım demişti ve bende 2 gün sonra gittim ilkinde 165 çıkan değer 533 olmuştu Hatta nöbetçi doktora gösterdim gayet güzel artış olmuş kesinlikle hamilelik var hatta pazartesi ultrasonda görülebilir seviyeye gelir dedi. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini

inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız kormayın İnşallah Allah en güzelini nasip eder:)

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah sende kucağına alırsın sağlıcakla artışında cok güzel maşallah ,çok sevindim :) Allah herkesin gönlüne göre versin.

Aynı senn yasadiklarini yaşadım canm ocakta kimyasal gebelik yaşadım ama kürtaj olmadım subatta adet oldum martta hamile kaldim test yaptım negatif çıktı bi yarım saat sonra ikinci çizgi belirdi gittim kan verdim ve o gün 20kisilik misafir agirladim martta bilmeden kayaga gittim havuza gittim çok şükür bisey olmamıştı
2 gün sonra lekelenmem oldu korktum yine kötü bişey olacak diye çok şükür olmadi ve
on gün once bebeğimi kucagima aldım
kötü dusunme hersey ii olacak inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

İnşallaahhh.. Evet artık kötü düşünceleri sildim aklımdan. Çok ama çok teşekkür ederim. Bebişin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim upuzun sağlıklı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…