- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
- 158
- Konu Sahibi foreverloveyou
Hanımlar merhaba, 10 ekimde boş gebelikten kürtaj oldum, 11 kasımda ise ilk reglimi oldum. Bu ay da 10-11 gibi regl beklerken olmadım regl günümde sabah test yaptım negatif diye çıktım işe geldim. Akşam eve döndüğümde eşim testin 2. çizgisinin olduğunu söyledi baktım gerçektende 2. çizgi vardı. Pazar günü kan testi verdim ve pozitif ama çok yeni görünüyor 2 gün sonra tekrarlayalım dediler (sayısal değerlere bakılmadı sadece negatif ve pozitif olarak bakıldı).
Dün koyu kahverengi akıntı geldi endişelendim ve doktora gittim. Akıntı şuanlık bişey ifade etmiyor önce bi kanda bakalım kesinleştirelim denildi. Kan verdim 165.9 çıktı. Doktorum bu değer pozitif evet fakat 5 günlük bir gecikme değeri değil muhtemelen geç yumurtlama olabilir ama bunun için testi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi. Yarın tekrar kan vericem. İlki de olumsuz bir hamilelik olduğundan içimde korku var sevinemedim bile.
Benim durumumda olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı? N'olur bişeyler söyleyin rahatlatın beni
Dün koyu kahverengi akıntı geldi endişelendim ve doktora gittim. Akıntı şuanlık bişey ifade etmiyor önce bi kanda bakalım kesinleştirelim denildi. Kan verdim 165.9 çıktı. Doktorum bu değer pozitif evet fakat 5 günlük bir gecikme değeri değil muhtemelen geç yumurtlama olabilir ama bunun için testi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi. Yarın tekrar kan vericem. İlki de olumsuz bir hamilelik olduğundan içimde korku var sevinemedim bile.
Benim durumumda olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı? N'olur bişeyler söyleyin rahatlatın beni