Biri bana yardımcı olabilirmi Daha önce meme ameliyatı olup aldıran varmı

Mutsuzhatunn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
10
1
31
Merhaba iyi geceler hanımlar ben kendimle büyük bir sorun yaşamaktayım ve inanılmaz bir travma geçiriyorum yaklaşık 13 14 ay önce meme protezi ameliyatı oldum ve silikonlar aylar geçtikçe yavaş yavaş oturmaya başladı yanlız sap göğsüm normal ama sol göğsüm hiçde öyle değil hafif sertlik ve meme uç kısmında karıncalanma agrı resmen iğne batırıyorlar sıkamıyorum dokunamıyorum ama sürekli kontrollerimi ihmal de etmiyorum bunun yanı sıra ama doktorum her seferinde geçeceğini söylüyor yanlız bana hiç inandırıcı gelmiyor çünkü ğnsam vücudunu bilir tanır anlar hisseder ben kötü bişey olduğunu hissediyorum Allah'ta biliyor yA içime doğuyor ama doktor sürekli geçicek biraz bekle sabret kafaya takma diyor Benin göğüslerim küçüktü ama inanılmaz bir haz alıyordum meme ucumdan şimdi İsa resmen bir tranva eski hissim Yok sürekli agrı sadece görüntü aldırmayı düşüyorum tekrar doktorumla konuştum ama daha çok üzüleceğimi düşüyorum ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE AMELİYAT OLUP SİLİKONLARINI ALDIRAN VARI /dip not Lütfen bayanlar meme protezi evet kolay bir ameliyat olsana herkezde aynı durmuyor ve bu gibi sorunlarla karşılaşılabilir siz siz olun çok iyi düşünün

Merhaba iyi geceler hanımlar ben kendimle büyük bir sorun yaşamaktayım ve inanılmaz bir travma geçiriyorum yaklaşık 13 14 ay önce meme protezi ameliyatı oldum ve silikonlar aylar geçtikçe yavaş yavaş oturmaya başladı yanlız sap göğsüm normal ama sol göğsüm hiçde öyle değil hafif sertlik ve meme uç kısmında karıncalanma agrı resmen iğne batırıyorlar sıkamıyorum dokunamıyorum ama sürekli kontrollerimi ihmal de etmiyorum bunun yanı sıra ama doktorum her seferinde geçeceğini söylüyor yanlız bana hiç inandırıcı gelmiyor çünkü ğnsam vücudunu bilir tanır anlar hisseder ben kötü bişey olduğunu hissediyorum Allah'ta biliyor yA içime doğuyor ama doktor sürekli geçicek biraz bekle sabret kafaya takma diyor Benin göğüslerim küçüktü ama inanılmaz bir haz alıyordum meme ucumdan şimdi İsa resmen bir tranva eski hissim Yok sürekli agrı sadece görüntü aldırmayı düşüyorum tekrar doktorumla konuştum ama daha çok üzüleceğimi düşüyorum ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE AMELİYAT OLUP SİLİKONLARINI ALDIRAN VARI /dip not Lütfen bayanlar meme protezi evet kolay bir ameliyat olsana herkezde aynı durmuyor ve bu gibi sorunlarla karşılaşılabilir siz siz olun çok iyi düşünün
Hangi doktor yaptı ameliyatını? Devlet hastanesinde mi oldun?

Hangi doktor yaptı ameliyatını? Devlet hastanesinde mi oldun?
Hayır özel bir hastanede doktorum çok iyi bir cerrah ama benim kendimde oluşan bir problem çok çünkü aynı doktora olan arkadaşlarım var kimse böyle bir problem yaşamamış yani 6 ve 8 ay süreyle hepsi kendilerimi toparlarmış benim 14 ay oldu ve hayla aynı

Hayır özel bir hastanede doktorum çok iyi bir cerrah ama benim kendimde oluşan bir problem çok çünkü aynı doktora olan arkadaşlarım var kimse böyle bir problem yaşamamış yani 6 ve 8 ay süreyle hepsi kendilerimi toparlarmış benim 14 ay oldu ve hayla aynı
İlker manavbaşı doktorum ben silikonları çıkartmayı düşüyorum merak ettiğim konu eski haline dönermi yada nasıl bir problemle karşılaşırım bilmiyorum

Kapsül oluşmuş olabilirmi? Dr nuz baktımı? Ultrasonla baktırdınızmı acaba?
Hayır ultrasonda hiç bakmadı ama sinirlerim zedelenmiş olabileceğini söylüyor acele etmememi 2 seneyi bulanda oluyor diyor ama ben hissediyorum bir problem olduğunu dokunduğumda o acıyı anca ben hissettiğim için dışardan bakıldığında bir problem olmadığını söylüyor ve meme ucumda azda olsa ufak bir boşluk hissediyorum dokunduğumda şimdi araştırıyorum dediğiniz gibi kapsül oluşumunu oda 2 seneye bağlı gösteriyormuş kendini çok zor bişey aklı olan yaptırmasın diyorum
Canım herşeyi göze alarak oluyoruz ameliyatı bilerek okuyarak.. vazgeçme sakın kötü şeyler olucak diye bişey yok :KK66: CharmAddict CharmAddict

Merak ediyorum işte ona göre bu travmadan kurtulmak istiyorum meme ameliyatı olup protezi çıkartan varsa lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz ameliyat olucak arkadaşlar çöm iyi düşünüp okuyup araştırıp iyi düşünüp karar vermek lazım ben hiç yaptırmadan önce bu kadar araştırmamıştım durumu

Merhaba geçmiş olsun öncelikle...
Kapsül oluşmuş olabilir sanki. Bunu masajla yada olmadı ameliyatla çözümleyebilirsiniz. Hemen protezleri çıkarttırmayı düşünmeyin bence.
Ama forumda sorun yaşayıp protezleri çıkarttıran arkadaşlarımız vardı. İlk başta alışamıyorlar tabi görüntüye. İçi boşalmış meme oluyor sonuçta.
Keşke o üyeler girip yazsa bilgi verseler.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle...
Kapsül oluşmuş olabilir sanki. Bunu masajla yada olmadı ameliyatla çözümleyebilirsiniz. Hemen protezleri çıkarttırmayı düşünmeyin bence.
Ama forumda sorun yaşayıp protezleri çıkarttıran arkadaşlarımız vardı. İlk başta alışamıyorlar tabi görüntüye. İçi boşalmış meme oluyor sonuçta.
Keşke o üyeler girip yazsa bilgi verseler.
Teşekkür ederim öncelikle biraz daha beklicem kafamda tam oturduktan sonra düşünüyorum aslında oluşucak sorunlar beni meraklandırıyor keşke biride yorum yapsa kafamdaki sorulardan kurtulsam

Son düzenleme:
M mirarya adlı arkadaş çıkarmıştı inanılmaz memnun kalmış 6 ay içinde eski haline gelmiş eski mesajlarını okuyabilirsin.
bence son seçenek olmalı çıkarmak başka Dr lar a da bi gösterebilirsin bence ultrason çektir öncelikle.
başka arkadaşlarda vardı ama nickleri hatırlayamadım E elifiminkareni bu arkadaşımız da çıkarttırmıştı

ben de ameliyat olalı bir buçuk ay oldu arkadaşım.ilk ay çok sıkıntı yaşadım.çıkarttırmak istedim.sol göğsümde inanlmaz sorun oldu iki kez kan toplandı ve doktor boşaltmak zorunda kaldı.meme başı çok hassastı hala da sol göğüs ucu ve dokuların iyileşmediği yerler üşüyor ve sızlıyor.şişlik de oluyor.benimkiler belki çok yeni ama benim doktorumda dokuların tamamen iyileşmesi kendini toplayıp normale dönmesi 1 yılı bulacak dedi.biraz da bizim hücrelerimize bağlı.kimilerinin hücreleri çok daha çabuk yenilenirken kimileri de daha geç oluyor.ben hep ben çabuk iyileştiğimi düşünenlerdendim fakat geçen hafta çok hafif bir bıçak kesiği oldu yarabandı yapıştırmama rağmen 2 gün kanadı ağrıdı ve iyileşmesi 1 haftayı buldu.bilerek de takip ettim yarayı.içim rahatladı.bence kapsül değil kesinlikle içini ferah tut.vücut eğer protezi kabul etmemiş olsaydı hem ultrasonda belli olurdu hem de şimdiye oluşurdu.sabret biraz daha derim ben geçmiş olsun.

ben de ameliyat olalı bir buçuk ay oldu arkadaşım.ilk ay çok sıkıntı yaşadım.çıkarttırmak istedim.sol göğsümde inanlmaz sorun oldu iki kez kan toplandı ve doktor boşaltmak zorunda kaldı.meme başı çok hassastı hala da sol göğüs ucu ve dokuların iyileşmediği yerler üşüyor ve sızlıyor.şişlik de oluyor.benimkiler belki çok yeni ama benim doktorumda dokuların tamamen iyileşmesi kendini toplayıp normale dönmesi 1 yılı bulacak dedi.biraz da bizim hücrelerimize bağlı.kimilerinin hücreleri çok daha çabuk yenilenirken kimileri de daha geç oluyor.ben hep ben çabuk iyileştiğimi düşünenlerdendim fakat geçen hafta çok hafif bir bıçak kesiği oldu yarabandı yapıştırmama rağmen 2 gün kanadı ağrıdı ve iyileşmesi 1 haftayı buldu.bilerek de takip ettim yarayı.içim rahatladı.bence kapsül değil kesinlikle içini ferah tut.vücut eğer protezi kabul etmemiş olsaydı hem ultrasonda belli olurdu hem de şimdiye oluşurdu.sabret biraz daha derim ben geçmiş olsun.
Teşekkür ederim benimde öyle 15 ayı tamamladım dediğin gibi vucüt ısım yüksekken protezlerin verdiği bir soğukluk beni ciddi derecede rahatsız ediyor ve sol göğsüm diğerine göre daha şiş ve hassasiyetlik devam ediyor yani ben hissediyorum ki sinirlerin zedelenmesi ve sinirler geç iyileşiyor bunu biliyorum ama kimsede bu sorun olmazken neden bende bu var ve bukadar uzun süreceğini bilseydim yaptırmazdım gözüme okadar batıyorki aynaya bakmak istemiyorum 2 ay falan daha beklicem umarım iyi sonuç elde ederim bir kaç doktora daha göstericem bakalım hayırlısını umut ediyorum artık

Teşekkür ederim benimde öyle 15 ayı tamamladım dediğin gibi vucüt ısım yüksekken protezlerin verdiği bir soğukluk beni ciddi derecede rahatsız ediyor ve sol göğsüm diğerine göre daha şiş ve hassasiyetlik devam ediyor yani ben hissediyorum ki sinirlerin zedelenmesi ve sinirler geç iyileşiyor bunu biliyorum ama kimsede bu sorun olmazken neden bende bu var ve bukadar uzun süreceğini bilseydim yaptırmazdım gözüme okadar batıyorki aynaya bakmak istemiyorum 2 ay falan daha beklicem umarım iyi sonuç elde ederim bir kaç doktora daha göstericem bakalım hayırlısını umut ediyorum artık

Olumsuz konuşmak istemem ama eğer sinirleriniz zarar gördüyse protezi çıkartmak bunun onarımını sağlamaz gibi gözüküyor . Isı farkı oluyor o hepimizde var ama sanırım esas sorun bunu umursamak yada umursamamak . Tabii en doğru görüşleri size doktorunuz iletecektir. Protez çıkarıldıktan sonra göğüs dokunuz normale döner mi ne kadar göğüs dokunuz vardı onu da bilmiyorum. Bence iyileşmek için kendinize zaman tanıyın az zaman geçmemiş ama bence yine de beklemelisiniz.

inşallah düzelir moralinizi yüksek tutmaya çalışın lütfen.bu bütün hücreleriniz için önemli.mutlu olursanız herşey daha yolunda gidiyor.dua edin ve düzeleceğine kalben ve beynen inanının.

İnşllah düzelir yorumlarınız İçin teşekkür ederim aksi bir durumda görüşmek üzere tekrar siz ne kadar oldu yaptıralı ve sizde böyle bir problem olmuşmuydu peki

Ameliyat olalı üç yıl oluyor. Aynı sorunlar bendede oluştu. Sap tarafımda hiç bir sorun yokken sol taraf inanılmaz hassas duşta bile sudan esirgiyorum. İçerde iğne var sanki ani batmalar felan yaşıyordum. Genel cerrahiye gidip ultrasonda baktırdım. Hiç.bir problem yoktu. Dr bir hatamı farkettirdi devamlı ağrıyan tarafa yatıyordum ve buda kısır döngü olmuştu sağ tarafa yatmaya başlayınca şikayetler baya azaldı. Hala sağ taraf gibi değil ama öyle güzellerki kıyamam çıkartmaya :KK70:

X