- 10 Ocak 2017
- 10
- 1
- 31
- Konu Sahibi Mutsuzhatunn
Merhaba iyi geceler hanımlar ben kendimle büyük bir sorun yaşamaktayım ve inanılmaz bir travma geçiriyorum yaklaşık 13 14 ay önce meme protezi ameliyatı oldum ve silikonlar aylar geçtikçe yavaş yavaş oturmaya başladı yanlız sap göğsüm normal ama sol göğsüm hiçde öyle değil hafif sertlik ve meme uç kısmında karıncalanma agrı resmen iğne batırıyorlar sıkamıyorum dokunamıyorum ama sürekli kontrollerimi ihmal de etmiyorum bunun yanı sıra ama doktorum her seferinde geçeceğini söylüyor yanlız bana hiç inandırıcı gelmiyor çünkü ğnsam vücudunu bilir tanır anlar hisseder ben kötü bişey olduğunu hissediyorum Allah'ta biliyor yA içime doğuyor ama doktor sürekli geçicek biraz bekle sabret kafaya takma diyor Benin göğüslerim küçüktü ama inanılmaz bir haz alıyordum meme ucumdan şimdi İsa resmen bir tranva eski hissim Yok sürekli agrı sadece görüntü aldırmayı düşüyorum tekrar doktorumla konuştum ama daha çok üzüleceğimi düşüyorum ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE AMELİYAT OLUP SİLİKONLARINI ALDIRAN VARI /dip not Lütfen bayanlar meme protezi evet kolay bir ameliyat olsana herkezde aynı durmuyor ve bu gibi sorunlarla karşılaşılabilir siz siz olun çok iyi düşünün