• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Biri bana yardım etmez ise saçlarım yanacak lütfenn kızlar Bir bakın... Bakır üzerine

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
Saçlarımı boyayacağım kızlar ama herkez birşey diyor http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...oss-altin-karamel-lutfen-yardimm-resimli.html su an sçalarım bu renk ben ise syoss altın karamele boyamayı düşünüyorumm ama nasıl olur bakır üzerine bilmiyorum eğer çok kötü olursa saçlarım bir boyayı daha kaldırmaz bana yardım edin lütfennn bakır üzerine olur mu o renkler lütfen kızlar:43::43::43::43::43::43::43::43:

syoss altın karamel olmasa da bu markayı kullandım. saçlarını sert yapar ama syoss rengi tam veren nadir boyalardan ve bence saçın tam tutar zaten belli ki 1 yada 2 aydır saçın dinlenmiş syoss altın karameli boya ve loreal 5 etkili maskeden kullan çok iyi gelecektir, arada duştan önce badem yağı uygula ve 1 saat beklet saça çok iyi geliyor.

syoss olması şart mı canım koleston tüp yada köpük boya ile daha güzel renkler elde edersin diye düşünüyorum çünkü renkleri gayet güzel tutuyo saçının rengide koyu değil istediğin renk olur bence

ben koleston kullanmış biri olarak kolestondan kaçınması gerek diye düşünüyorum çünkü koleston en koyu tutan boyalardan biri fikrimce.

syoss altın karamel olmasa da bu markayı kullandım. saçlarını sert yapar ama syoss rengi tam veren nadir boyalardan ve bence saçın tam tutar zaten belli ki 1 yada 2 aydır saçın dinlenmiş syoss altın karameli boya ve loreal 5 etkili maskeden kullan çok iyi gelecektir, arada duştan önce badem yağı uygula ve 1 saat beklet saça çok iyi geliyor.

canımm öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.. syos a boyadığımda tek korkum renk olmaması sence nasıl bir renk olur aynı renk olur mu canımm çok korkuyorumm

Back