biri bana onun ne yapmaya çalıştığını açıklayabilir mi?

bana kalırsa bu adam seni dert ortağı olarak görmüş.

haklı olabilirsin ama benim onda anlayamadığım tek şey tavır değişikliği. yani öyle görse neden bi ilişkiye başladığında tavırları değişsin diye düşünüyorum.

Umarım dediğin gibidir de "en azından bi şey olarak görmüş" diyebilirim...

neyi olduğunu bilmediğin bi adamın kucağında uyudun. eferim. şimdi anladın mı neyin olduğunu?

kızıyorum böyle konulara. ama kime kızıyorum? erkeğe o fırsatı veren hemcinslerime. adamın kucağında uyudum diye kendini onunla sevgili oldum sanan, en ufak bi ayrıntıyla bocalamaya başlayan kadın ruhuna kızıyorum.

kendime kızıyorum.

sevgilisini unutamamış,seninle zaman geçirmek istemiş,sonra sevgilisiyle barışmış,ve sanada ''biz hep arkadaştık zaten'' mesajı veriyor.

kusura bakma canım ama gerçek bu bence,verecek sadakan varmış böylelerinden uzak dur

küçük bi detaydan kendi kendine kızmışsın cnm.
olayı basit kelimelerle anlatmak işi basitleştirir evet.
ayrıca ben onun göğsünde uyuduğumda aramızda bi sorun yoktu ve bi ilişkiye doğru gideriz diye düşünüyodum. başlamamamız bundan pişman olmamı gerektirmez.

sorun bu adama fırsat vermiş olmam ya da yaşadıklarımdan pişman olmam falan değil. sadece bi insanın tavır değişikliğini anlamamam. bu konunun tek özelliği hoşlandığım adamın tavır değişikliği olması. bu en yakın arkadaşımın da olabilirdi. yine bi anlam veremesem burda "arkadaşımın napmaya çalıştığını biri bana anlatabilir mi=)" gibi bi konu açardım.

o yüzden saçma genellemeler yapıp tuhaf çıkarımlara varmak ne kadar mantıklı onu da ayrıı bi başlıkta tartışabiliriz istersek...

Son düzenleme:

en son çıktığı kız başka, eski sevgilisi değil.
kız sadece facebook'ta önceden ekliydi onu biliyorum ama eski sevgiliyle tekrar barışma durumu değil.

ama böylelerinden uzak durma konusunda haklısın

son dakika gelişmesi:

bütün forumdaki üyeler olarak küfür etsek yeridir,
o kızdan da ayrılmış!
yanlış insan olduğunu bana çok güzel kanıtlıyor :)

tüm yanıtlar için teşekkürler
kişiliği konusunda gerçekten haklısınz! =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…