- Konu Sahibi thelotuSeater
-
Sen staj yerinde bir adam demişsin canım, sen ve o kaç yaşındasınız merak ettim?
cvplar için teşekkür ederim.
yaşlar 21 - 27
takıldığın şey kelimeyse "adam" lafın gelişi
çocuk da diyemezdim
Hayır canım sen staj deyince meslek liselerinin lise son stajları da oluyor onlardan biri olduğunu düşündüm. Ben lise sonda staja giderken samimi olduğumuz şeflerimiz falan vardı.Bir gün bir bayan hoca da bizi kahvaltıya davet ettiğinde bu konu açılmıştı hocamız da bizi dikkatli olmamız konusunda uyarmıştı. Kimi adamların otuzlu yaşlara geldiğinde liseli kızlara ilgi duymaya başladığını bu konuda dikkatli olmamızı söylemişti... Bundan kendine pay çıkarır mısın bilmem ama ben yine de benzer bir durum olduğu için yazayım dedim...
Her şeyi geçtim de sevmediğin bir insanla sırf bir inat uğruna bir ilişkiyi nasıl sürdürebiliyorsun?
Onunla nasıl sanki onu seviyormuşsun gibi gezebiliyorsun, çıkıyorsun, elini tutuyorsun... bu rolü nasıl sürdürebiliyorsun, çok zor bir şey bu.
Vicdanın hiç sızlamıyor mu?
Sorup sormamak konusunda gerçekten tereddütteyim. Bi yandan ne diyeceğini merak ediyorum ama bi yandan da o başkasıylayken onun için çabalamak, plan yapmak kötü hissettiriyor. Yani, dediğin gibi, galiba bu saatten boşvermek en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?