Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde ilk bebeğim düştü ikincide kanamam vardı devamlı yattım şu an kızım 8 yaşında perşembe günüde hayırlısıyla oluşumu alıcaz kucişimize karamsar olma sakın
benimde ilk bebeğim düştü ikincide kanamam vardı devamlı yattım şu an kızım 8 yaşında perşembe günüde hayırlısıyla oluşumu alıcaz kucişimize karamsar olma sakın
benimde ilk gebeliğimde kanamam vardı senin gibi.Sürekli yatmam gerekiyordu artı sürekli doğum yapacak gibi sancım vardı.Hastanede falan yattım.4 ayımdan itibaren açılmamda olmuştu.Erken doğum diyorlardı doktorlar.O dönemde 20 doktor gezdim.Allahım kimseye yaşatmasın öyle şeyler çok zor.
ama sonunda çok şükür kucağıma sağlıkla ve zamanında aldım oğlumu şimdi iki yaşında ve ikinci bebeğimi prensesimi bekliyorum
bu hamileliğimde şükürler olsunki öyle şeylerim olmadı çok rahatım.
dualarım seninle inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına.