Çok geçmiş olsun canım, bir arkadaşım gebeliğinde sürekli kanama yaşadı hastanelerde yattı ama 1 ay önce bebeişini kucağına aldı.Doktor bişey yoktur diyorsa sen de rahat ol.Sonuçta rahmin biraz travma yaşamış ve gebeliği kaldırmaya çalışıyor, bence endişelenecek bişey yoktur içini ferah tut.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
kızlar bende 13+4 haftalık hamileyim. 5 haftada iken adet gibi kanamma oldu. 1 aya yakın sürdü sürekli isrtirrahet ettim ve progesteron için iğne kullandım. şimdi Allaha şükür kanama yok. ancak ense kalınlığı testinde 3.2 mm çıktı. bunun kanama veya düşük tehlikesi ile alakası var mı. kızlar ne olur yardımlarınızı bekliyorum. ense kalınlığı biraz yüksek olup normal doğum yapan var mı ikili kan testini perşembe alacam sonucunu ama günler nasıl geçiyor bilemezsiniz. yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar bende 13+4 haftalık hamileyim. 5 haftada iken adet gibi kanamma oldu. 1 aya yakın sürdü sürekli isrtirrahet ettim ve progesteron için iğne kullandım. şimdi Allaha şükür kanama yok. ancak ense kalınlığı testinde 3.2 mm çıktı. bunun kanama veya düşük tehlikesi ile alakası var mı. kızlar ne olur yardımlarınızı bekliyorum. ense kalınlığı biraz yüksek olup normal doğum yapan var mı ikili kan testini perşembe alacam sonucunu ama günler nasıl geçiyor bilemezsiniz. yardımcı olursanız sevinirim.
Bende yaptım. maaşalah şuan 2 yaşımda ve uyuyorBen hemen tıp fakültesine gittim bana hemen serum bağladılar. kesemde yırtık varmış. 5 gün regli gibi kanamam oldu.. 1 ay boyuncada yataktan çıkmadım
merhaba banada yardımcı olurmusunuz gecen çarşamba akşamı rahatsızlığımdan dolayı acile gittim ilaç yazdılar ne olur ne olmaz diye beta hcg istedim sonuç:23 çıktı acildeki doktor çok yeni birşey dedi birkaç günlük bir hamilelik ama cumartesi akşamı kahverengi akıntım oldu pazar günüde normal adet gibi gelmeye başladı bugün azalarak devam ediyor yarında doktorda ranevum var sizce ne yapmalıyım.yoksa düşükmü yaşıyorum
bence beklemeden hemen doktora görünmeliydin inşAllah sorun yoktur
Selvi84 canım moralini bozmak istemem ama bahsettiğin değer biraz fazla yüksek. Nerde ölçüm yapıldı? Doktorun kendi muaynehanesinde mi yaptı yoksa hastanede falan mı. Ölçümün yapıldığı yer kullanılan usg cihazı ve o cihazı kullanan doktorun iyi bir sonografi uzmanı olması çok önemli. Ölçüm yapıldığı gün tam olarak hamileliğin kaçıncı hafta kaçıncı günündeydin?
değer yüksekmi acilde yapıldı.devlet hatanesi 23 değerim yeni bir gebelik dedi acildeki doktor
Selvicim çok çok özür dilerim ben kullanıcıları karıştırmışım esasında hilbay adlı arkadaşa yazacağım mesajı sana hitaben yazmışım çok özür dilerim tekrar. Benim demek istediğim mesaj ense kalınlığıyla ilgiliydi.
Senin değerin oldukça düşük doktorun dediği gibi çok başlangıcında kanaman adet kanamasıda olabilir olmayadabilirde hakkında hayırlısı neyse o oldun canım. Doktordan sonra sonucu haber ver bize de
agrıyla birlikte kanamam olurdu yarımsaat bisaat sürdügüde oldu işyerim hastaneye uzak hastaneye gidene kadar kanama udruyodu doktor ultrasonla bakıp bebek normal deyip progestanı kullanmaya devam etmemi söyleyip gönderirdi şükür bu sıralrda kanama yok ama agrılar devam ediyo endişelenme inşallah saglıkla alırsın bebegini kucagına
Cok gecmisolsun. Allah şifa versin
Arkadaslar merhaba. Bugün itibariyle 13+4 hamileyim. İlk 5+5 te kanamam oldu ama bir kac saat icinde durdu. Dr 3 gün istirahat verdi gayet iyidim ve isime de dondüm. Ancak 11+5 te kahverengi lekelenmem oldu cok az Dr a gittim onemli degil dedi, sonra 12+6 da tekrar kahverengi akıntı oldu yine Dr a gittim, bebegin gelişiminin hareketlerinin kalp atılının cok iyi olduğunu sorun olmadıgını söyledi, kahverengiden korkma dedi. Ancak 2 gün sonra gece birden kanamam açıldı yine 1 saat kadar sürdü Dr a gittim bir kac saat yattım hastanede, ve ee geldim Dr 1 hafta rapor verdi simdi kesildi sadece kahverengi akıntım var. Ama ben cok korkuyorum, bu sekilde olup ta dogum yapan var mı buna cok ihtiyacım varçünkü benim 3 kaybım var bu 4. Gebeliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?