• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana kanamam vardı ama doğurdum desin:(

gul_koc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
856
21
118
İstanbul
Arkadaslar merhaba. Bugün itibariyle 13+4 hamileyim. İlk 5+5 te kanamam oldu ama bir kac saat icinde durdu. Dr 3 gün istirahat verdi gayet iyidim ve isime de dondüm. Ancak 11+5 te kahverengi lekelenmem oldu cok az Dr a gittim onemli degil dedi, sonra 12+6 da tekrar kahverengi akıntı oldu yine Dr a gittim, bebegin gelişiminin hareketlerinin kalp atılının cok iyi olduğunu sorun olmadıgını söyledi, kahverengiden korkma dedi. Ancak 2 gün sonra gece birden kanamam açıldı yine 1 saat kadar sürdü Dr a gittim bir kac saat yattım hastanede, ve ee geldim Dr 1 hafta rapor verdi simdi kesildi sadece kahverengi akıntım var. Ama ben cok korkuyorum, bu sekilde olup ta dogum yapan var mı buna cok ihtiyacım var:( çünkü benim 3 kaybım var bu 4. Gebeliğim :(

canım çok geçmiş olsun inşallah bu bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın canım benim arkadaşım bahsetmişti kendisi kadın doğum asistanıydı senin durumundan daha kötü sürekli kanamsı olan bi hastadan bahsetti ve sağlıklı doğum yaptığını söyledi üzülme canım inşallah sende alırsın hayırlısıyla kucağına:)

ben yapmadım ama görümcem 15. haftaya kadar aynı sorunu yaşamıştı 3,5 yaşında oldu şimdi kızı bir sorun olmadı. Umarım sende sağlıkla kucağına alırsın. İkili testin yapıldı mı?

canım bende hamileliğimn başlarında 3 kere kanama geçirdim.. kahverengi gelen kanamadan sakın korkma çünkü o eski kanamadan kalan atıklar ..benim aylarca oldu o şekilde lekelenmem..ben sürekli yattım yemeğe ve tuvalet ihtiyacına kalktım sadece ..biliorum şuan hiç birşey içini rahatlatmayacak aynı şeyleri bende yaşadım içini ferah tut.. drun ilaç vermedi mi progestron içerenlerden ..ben daha doğurmadım 31.haftadayım allah yardımcın olsun

Cok sagolun arkadaslar, Allahım bana bağışlar insallah bebeğimi, çünkü bir daha yapmaya cesaretim olmaz diye cok korkuyorum :( beni tek sevindiren kanamalarının cok kısa sürede kesilmesi.
İnsallah ben de 30 lu haftalarımı görürüm hayırlısıyla.
Bu donemde 3 ayrı Dr a gittim, tek Dr la yetinmedim, ama hepsi aynı seyi söylüyor sanırım doguma kadar yatmam gerekecek

İkili testim yapıldı ense kalınlığı 1 mm risk 1/10000 . Sonuclarım gayet iyi bakalım hayırlısı

Canım gecmiste 3 kaybım olduğu icin hamile kaldığımı öğrendiğim ginden beti protestan hap kullanıyorum. Ve ilk kalmamamdan beri Prolutan depot iğne yapılıyor haftada 1. Ama iğne 12 haftadan snra etkisiz oluyormuş o yüzden sdc protestan alıyorum

bennnnnnnnnn :)

İlk 5 ay ara ara kanamalarım oldu :) dinlendim yattım...

Şimdi 9 aylık sıpam yanımda hor hor uyuyor :)))

benimde 2. bebişte 3-4 kez oldu öle ,aciller git bekle muayene ol ,bi sıkıntı yok dediler hep, doğruymuş şimdi 3 yaşında bebişim düşük fln olmadı yani sakin ol bol bol dinlen bence canım....

benımde kahverengi olmustu,5gün sürmüstü.dr'um adet gördügùmù söylemıs:S , kahverengı olandan korkma demıstı:34:bı sorun olmamıstı ,saglıkla kavustk.dınlenmeye bak cnm,Allah'ın ıznıyle saglıkla kavusursun ıns.yavruna:nazar: (öncekı kayıpların sebebı bellı mı?ona göre sıkı takıp yaptır,ara ara baska hekımlerın bıle önerisini muhakkal al lütfen)

Son düzenleme:
Önceki kayıpların nedeni rahimde perde olmasıydı, iki kere histeroskopi oldum. En son hsg çekildi her sey yolunda dendi. Ayrıca bütün testler genetik tahliller her sey yapıldı, yaklaşık 1,5 sene bunlarla uğraştın be sonradan hamile kaldım doktorumun izniyle. Hepinize cok tesekkur ediyorum. İnsallah ben de kavuşurum sizin gibi bebeğime. Ben de buraya yazarım doğurdum diye :)

gulaysenaz, özel mjini yeni gördüm. Ben özelden mj atamıyorum burdan cevap vereyim dedim. Cok tesekkur ederim ilgin icin, bu tarz önerilere ihtiyacım var asla isime karışırmış gibi düşünmem, dediğin 2 doktoru da arastiracam, cok cok tesekkur ederim tekrar

Önceki kayıpların nedeni rahimde perde olmasıydı, iki kere histeroskopi oldum. En son hsg çekildi her sey yolunda dendi. Ayrıca bütün testler genetik tahliller her sey yapıldı, yaklaşık 1,5 sene bunlarla uğraştın be sonradan hamile kaldım doktorumun izniyle. Hepinize cok tesekkur ediyorum. İnsallah ben de kavuşurum sizin gibi bebeğime. Ben de buraya yazarım doğurdum diye :)

Öncelikle geçmiş olsun cnm.Üzme kendini inş. yolunda gider herşeyiniz.Bende şuan 36. haftamdayım.Düşünki 32. haftaya kadar progestan kullanmak zorunda kaldım kanamalar yüzünden.hemde bende 15. haftadan sıonra su gelme durumuda olmuştu. Nedeni başlarda anlaşılmamaıştı ama doktorum tek çaremizin serklaj olduğunu ama onuda garantisi olmadığını söylemişti. Bebeğimi kaybetmemk için oldum. ve sorunların nedeni ortaya çıktı. Rahim ağzı yetmezliği yaşıyordum ve nedenide rahimdeki iltihaplı yara...Ameliyatta doktorum hem serklaj(rahmim büzüldü) hem de yara yakma işlemini yaptı. Ara ara yine sorunlar oldu. Doktorumuz sağolsun ama. çok yardımcı oldu bize. İlk hedefimiz 28. haftaya ulaşmaktı.sonra 34. çok şükür ikisinide geçtik paşamın ciğerleride gelişti. Şimdide doğumu bekliyoruz.Geçirdiğim ameliyattan dolayı zorunlu sezaryan olucam ama olsun ebebğim iyi olsun yeter bana. İnş sende bu zor günleri atlatacaksın. Doktorun ne diyorsa dinle.İstirahat diyorsa zorunlu omadıkça kalma.Hiçbirşey senden ve bebişinden kıymetli olamaz. Bnm o kadar umudumu yitirdiğim zaman oldu ama bebeğim güçlü çıktı.tutunda annesine.inş sizde hayırlısıyla atlatacaksınız.Kendimi gördüm senn yaşadıklarında.ondan paylaşmak istedim..Tekrar geçmiş olsun....

Arkadaslar merhaba. Bugün itibariyle 13+4 hamileyim. İlk 5+5 te kanamam oldu ama bir kac saat icinde durdu. Dr 3 gün istirahat verdi gayet iyidim ve isime de dondüm. Ancak 11+5 te kahverengi lekelenmem oldu cok az Dr a gittim onemli degil dedi, sonra 12+6 da tekrar kahverengi akıntı oldu yine Dr a gittim, bebegin gelişiminin hareketlerinin kalp atılının cok iyi olduğunu sorun olmadıgını söyledi, kahverengiden korkma dedi. Ancak 2 gün sonra gece birden kanamam açıldı yine 1 saat kadar sürdü Dr a gittim bir kac saat yattım hastanede, ve ee geldim Dr 1 hafta rapor verdi simdi kesildi sadece kahverengi akıntım var. Ama ben cok korkuyorum, bu sekilde olup ta dogum yapan var mı buna cok ihtiyacım var:( çünkü benim 3 kaybım var bu 4. Gebeliğim :(

canım benimde ilk bebeğimde olmuştu kanamam ve yanlış hatırlamıyorsam progestan diye bir hap kullandım ve 3 tanede 1 hafta arayla iğnesini vurundum allaha şükür birdaha kanamam olmadı 3 ayıma kadar kanamam sürmüşdü ama bide doğum yapacağım gün sabahtan akşama kadar çok kanamam oldu ama allha şükür doğdu ve şimdi 4 yaşında dk değiştir derim ve iğnenin adını hatırlamıyorum ama o kesmişdi kanamamı tavsiye edrimmmm

Minikhediyem cok tesekkur ederim, insallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. İnsallah benim de sonum senin gibi olur:) bugün Dr uma gittim pzt kontrolum var, belki serklaj olabilir dedi , hayırlısı olur insallah.

Hepinize tek tek tesekkur ederim arkadaslar, 5 Dr gezdim sonunda birine karar verdim , hayırlısı olur insallah. Bana dua edin

Çok geçmiş olsun canım, bir arkadaşım gebeliğinde sürekli kanama yaşadı hastanelerde yattı ama 1 ay önce bebeişini kucağına aldı.Doktor bişey yoktur diyorsa sen de rahat ol.Sonuçta rahmin biraz travma yaşamış ve gebeliği kaldırmaya çalışıyor, bence endişelenecek bişey yoktur içini ferah tut.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Back