biri bana cevap versin lüften..

Yeliz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.027
5
116
43
Yalova
sabahtan beri nette bir soruma cevap bulamadım.şimdi ben kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum.geçen sene eskişehir anadolu üni.açık öğretim fakültesine sosyal hizmetler diye 2 yıllık bir bölüm açılmış o bölüme sınavsız geçiş yapabiliyormuyum.
bu seneki öss başvuru kılavuzuna göre yapılıyor.ama bir sitede yapılmıyor yazıyor.bir dersanenin rehberlik öğretmenine sordum o da yapılmıyor dedi(beni anladığından emin değilim).ayrıca üninin sitesinde sınavsız geçiş yapılan yerlerde sosyal hizmetlerde var.ama emin olmak istiyorum..lütfen cevap yazın.

canım açıköğretim fakültesinde sosyal hizmetler bölümü var yanlız bu bölüm o işte görev yapanlar için açılmış bir bölümmü yoksa normal bir bölüm mü onu anlayamadım..tekrar araştırıp sana özelden yazacağım...

bende anlamadım bu seneki klavuzda çocuk gelişimciler için sınavsız geçiş bölümü gibi görünüyor

liselerde sosyal hizmetler diye bölüm yokki.birde ben okurken sosyal hizmetlerin 4 yıllığını seçebiliyorsunuz diyorlardı

ben çocuk gelişimi bölümü mezunuyum.bildiği kadarıyla aöf bölümlerine sınavsız geçiş yapılmaz.geçen sene sosyal hizmetleri seçtiğimde alan dışı yazıyordu.haliyle bölüm dışı tercih yapmış oldum.140 barajını geçtin mi zaten herhangi bi aöf bölümünü mutlaka tutturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…