- Konu Sahibi witchhunter
evleneli 3 ay oldu daha ama ben bi türlü eşimin ailesine ısınamdım.. sizlere anlatıyım siz bi akıl verin bana ben napıyım nasıl davranıyım.. kimseye güvenıpte derdimi acamıyorumda eşimin memleketinde çalısıyoruz buraya yerlestık ama düğünden sonra bıkac hafta bazı nedenlerden ötürü eşimin ailesiyle kalmak zorunda kaldık.. öncelikle ben çölyak hastasıyım içinde beyaz un olan hiçbişeyi yiyemem özel bi diyet uyguluyorum.. sırf iftarda pide yemiyorum ben hastayım malum dedım diye kayınpederim başımıza bela aldık napcaz biz bu kızla dedi.. ben kimseye yemeyin demiyorum sadece ben yemiyorum okadar.. sonra bazı akrabalara iftara gidemedik tabi bişey karısır falan diye onuda dert ettıler benden gızlı gızlı hastalığım hakkında dert yandılar.. kayın validem yiyemdiğimi bildiği halde bazen sadece yiyemiceğim yemekler yaptı yeri geldi aç kaldım. ve son olarak eşimin babaannesi sen ekmek yemiyomuşsun senin karnında çoçuk flan büyümez dedi okadar ağır geldiki bunlar o kadar içerledim ki..halbuki hastalık bu Allahtan sonucta ben kendim mi istedim hasta olmayı tüm bunlar yüzünden ne aramak nede sormak istiyorum.. kayınvalidemde arıyo ,sana beni ara dedim niye aramıyosun diye laf sokuyo... allahtan şimdi kendi evimizdeyiz onlarda başka şehre gitti ama yinede ben tüm bunları unutamıyorum.. düğün esnası olanları hiç anlatmıyorum bile hayatımın en kötü düğünnü yaşattılar bana..