• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana bi akıl versin lütfen ky üstüne bide kp :(

witchhunter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
386
89
53
34
İstanbul
evleneli 3 ay oldu daha ama ben bi türlü eşimin ailesine ısınamdım.. sizlere anlatıyım siz bi akıl verin bana ben napıyım nasıl davranıyım.. kimseye güvenıpte derdimi acamıyorumda :( eşimin memleketinde çalısıyoruz buraya yerlestık ama düğünden sonra bıkac hafta bazı nedenlerden ötürü eşimin ailesiyle kalmak zorunda kaldık.. öncelikle ben çölyak hastasıyım içinde beyaz un olan hiçbişeyi yiyemem özel bi diyet uyguluyorum.. sırf iftarda pide yemiyorum ben hastayım malum dedım diye kayınpederim başımıza bela aldık napcaz biz bu kızla dedi.. ben kimseye yemeyin demiyorum sadece ben yemiyorum okadar.. sonra bazı akrabalara iftara gidemedik tabi bişey karısır falan diye onuda dert ettıler benden gızlı gızlı hastalığım hakkında dert yandılar.. kayın validem yiyemdiğimi bildiği halde bazen sadece yiyemiceğim yemekler yaptı yeri geldi aç kaldım. ve son olarak eşimin babaannesi sen ekmek yemiyomuşsun senin karnında çoçuk flan büyümez dedi :( okadar ağır geldiki bunlar o kadar içerledim ki..halbuki hastalık bu Allahtan sonucta ben kendim mi istedim hasta olmayı :( tüm bunlar yüzünden ne aramak nede sormak istiyorum.. kayınvalidemde arıyo ,sana beni ara dedim niye aramıyosun diye laf sokuyo... allahtan şimdi kendi evimizdeyiz onlarda başka şehre gitti ama yinede ben tüm bunları unutamıyorum.. düğün esnası olanları hiç anlatmıyorum bile hayatımın en kötü düğünnü yaşattılar bana.. :43::43:

kendi ayaklarının üstünde durabiliyosun. neden içine atıyosun anlamıyorum.

evleneli 3 ay oldu daha ama ben bi türlü eşimin ailesine ısınamdım.. sizlere anlatıyım siz bi akıl verin bana ben napıyım nasıl davranıyım.. kimseye güvenıpte derdimi acamıyorumda :( eşimin memleketinde çalısıyoruz buraya yerlestık ama düğünden sonra bıkac hafta bazı nedenlerden ötürü eşimin ailesiyle kalmak zorunda kaldık.. öncelikle ben çölyak hastasıyım içinde beyaz un olan hiçbişeyi yiyemem özel bi diyet uyguluyorum.. sırf iftarda pide yemiyorum ben hastayım malum dedım diye kayınpederim başımıza bela aldık napcaz biz bu kızla dedi.. ben kimseye yemeyin demiyorum sadece ben yemiyorum okadar.. sonra bazı akrabalara iftara gidemedik tabi bişey karısır falan diye onuda dert ettıler benden gızlı gızlı hastalığım hakkında dert yandılar.. kayın validem yiyemdiğimi bildiği halde bazen sadece yiyemiceğim yemekler yaptı yeri geldi aç kaldım. ve son olarak eşimin babaannesi sen ekmek yemiyomuşsun senin karnında çoçuk flan büyümez dedi :( okadar ağır geldiki bunlar o kadar içerledim ki..halbuki hastalık bu Allahtan sonucta ben kendim mi istedim hasta olmayı :( tüm bunlar yüzünden ne aramak nede sormak istiyorum.. kayınvalidemde arıyo ,sana beni ara dedim niye aramıyosun diye laf sokuyo... allahtan şimdi kendi evimizdeyiz onlarda başka şehre gitti ama yinede ben tüm bunları unutamıyorum.. düğün esnası olanları hiç anlatmıyorum bile hayatımın en kötü düğünnü yaşattılar bana.. :43::43:

sonuçta hastalık bu
sen isteyerek hasta olmadınki
onlara gittigin zaman kendi yemegini kendin hazırla
kimseye boyun egme
eşin bu lafları duymadımı bu arada

Cok büyütülecek bir sey yok bence, anladigim kadariyla biraz yaslilar galiba cahilce konusmuslar
Baska sehirede gittilerse bosver bosa takiyorsun
Esinle konus icini dök rahatlarsin belki ama dedigim gibi büyütülecek bir sey degil :ssz:

ne düşüncesizlik bu ya bebek ekmekle mi büyüyormuş karında hamur işi mi doğuracaz sanki saçma sapan konuşmuşlar.Sen canını sakın sıkma fazla da muhatap olma bunlarla.Başımıza bela aldıklar falan insan kendi başına gelmeden bilmez saygısızlar ben bile sinir oldum eşinin ailesine valla burdan:47:

Onların düşüncesizliği yüzünden tatlı canını sıkmaya değmez bence. . Kayınpederin başımıza bela aldık dediğinde keşke “eşim hstalığımı bilerek benimle evlendi. .Rahatsız olsaydı dile getirirdi belli bir süre evinizde kalıcaz alt tarafı benim ekmeğim ayrı olacak sadece bu kadar dertlenmenize gerek yok deseydin” :ssz:

Sizin yerinizde olsam bu olanlara çok üzüldüğümü annesine çok kırıldığımı tatlı bir dilli şikayet eder gibi değil de dert yanar gibi anlatırdım. Netice de hastalık bu siz seçmediniz. Eşinizi bu olanlara karşı bilgi edinmesini sağlayın, bu sorunu ancak onun tavrı çözer. Annesini uyaracak o kadar. Ama dediğim gibi bunu tatlı tatlı yavaş yavaş anlatın ona.

işte cahil insanlar laflarını bilmeden konuşmuşlar.boşver canını sıkma kul bilmezse hatasını ALLAH biliyor.

Böylelerine anında cevap vereceksin yoksa böyle kalıyor içimizde...Nasıl onlar patavatsızsa sizde aynı şekilde pt diye verin cevabınızı..Artık uzaklaşmışsınız unutacaksınız mecbur ama böyle bir şey bir daha yaşanırsa verin cevabınızı...

Kimsenin yarın ne olacağı belli değil. Onlara ogullarinin bu rahatsizliginin bilerek evlendiğini vurgulayin her seferinde.

Canım sürekli uğraşacak birşeyler olursa hayatında bunlar aklına bile gelmez.....

Aslında olay biraz da eşinizde bitiyor bence.. o görmüyor mu yemek yerken sizin yiyemediğinizi? sizinki önemli bir hastalık bildiğim kadarıyla glutensiz ürünler tüketmek zorundasınız.. benim kv ben bir ara dukan diyeti yaparken bi akşam yiyebileceğim birşey yapmadığı için eşim tarafından resmen azarlanmıştı. hoş bu durum hoşuma gitmedi kadın bana göre yemek yapmak zorunda değil elbetteçünkü benimki zevk işi sizinki ise hastalık.. bence eşinizle konuşup biraz dikkatini çekmelisiniz

Ben simdi bisey anlamadim biri bana akil versin diyosunuz neyin aklini vericez size?zaten ayri sehirlerdesiniz,onlar cahilce konusmuslar kirici olmuslar evet ama olay bitmis gitmis!durup durup kurup kurup esinizle mi tartisiyorsunuz o yuzden mi akil istiyorsunuz yoksa hic gorusmek istemiyorsunuz da esinize soylemeniz gerekenler icin mi oneri istiyorsunuz??kusura bakmayin cidden anlamadim.

evleneli 3 ay oldu daha ama ben bi türlü eşimin ailesine ısınamdım.. sizlere anlatıyım siz bi akıl verin bana ben napıyım nasıl davranıyım.. kimseye güvenıpte derdimi acamıyorumda :( eşimin memleketinde çalısıyoruz buraya yerlestık ama düğünden sonra bıkac hafta bazı nedenlerden ötürü eşimin ailesiyle kalmak zorunda kaldık.. öncelikle ben çölyak hastasıyım içinde beyaz un olan hiçbişeyi yiyemem özel bi diyet uyguluyorum.. sırf iftarda pide yemiyorum ben hastayım malum dedım diye kayınpederim başımıza bela aldık napcaz biz bu kızla dedi.. ben kimseye yemeyin demiyorum sadece ben yemiyorum okadar.. sonra bazı akrabalara iftara gidemedik tabi bişey karısır falan diye onuda dert ettıler benden gızlı gızlı hastalığım hakkın
da dert yandılar.. kayın validem yiyemdiğimi bildiği halde bazen sadece yiyemiceğim yemekler yaptı yeri geldi aç kaldım. ve son olarak eşimin babaannesi sen ekmek yemiyomuşsun senin karnında çoçuk flan büyümez dedi :( okadar ağır geldiki bunlar o kadar içerledim ki..halbuki hastalık bu Allahtan sonucta ben kendim mi istedim hasta olmayı :( tüm bunlar yüzünden ne aramak nede sormak istiyorum.. kayınvalidemde arıyo ,sana beni ara dedim niye aramıyosun diye laf sokuyo... allahtan şimdi kendi evimizdeyiz onlarda başka şehre gitti ama yinede ben tüm bunları unutamıyorum.. düğün esnası olanları hiç anlatmıyorum bile hayatımın en kötü düğünnü yaşattılar bana.. :43::43:

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum arkadaşim bende çölyak hastasiyim ve yeni evliyim çok üzüldüm senin adına arkadaşlarında dediği gibi esin bu konuda nasıl yani ailesine tepki. Vermiyormu onlar öyle yapınca,benim kayınvalidemlerde pek anlamadiklari için aman ye ne olacak sanki gibi baskılar yapıyorlar benden önce eşim hemen atlar hayır kesinlikle yiyemez der yediğim şeylerden yaptırtir gerçekten çok hassassiyet ve önem isteyen bir rahtsizlik allah yardımcın olsun arkadaşım boşver atma içine bu rahtsizliga streste iyi gelmiyor dikkat et kimse senden önemli değil içine atipta yıpratma kendini...
Ayrıca hastaligin hangi boyutta canım???tabi sormamda bir mahsur yoksa...

Beslenmesi tahıla dayalı bir ülkedenin insanları tahılsız doymaz. Hele ki bir de üstüne cehalet varsa böyle yorumlar yapabilirler. Söylediklerinin yersiz olduğunu biliyorsun, hiç üzme kendini cahilce sözler yüzünden. İnsanları sağlık sebepleriyle böyle bir duruma maruz bırakanlara da Allah vicdan versin diyorum.

İlk defa tüm içimdekileri döktüğüm için rahatladım valla kızlar çok saolun hepinizde destekleriniz için.. eşim söylüyor aslında onlara yiyemiceklerimi onu yapma diyor hatta bıkac kere azarladığı bile oldu ama ne yazıkkı ya ununuttum diyor yada dikkat etmiyorlar. ben yemeyince eşimde yemiyo yemeğe dısarı gidiyoruz sonradan ama umurlarında bile değil tüm bunlar.. evet şimdilik başka şehirdeler ama ordan bile yetişiyolar yani telefonda laflarıyla.. ben muhattap olmasamda yine bi şekilde laf sokuyolar.. ben en baştan kırgınlık olmasın diye aslında cevap falan vermedim. şimdi bayram geliyo onlara gıdıcez bırkac gunlugune ama ben simdiden gerildim ama kararlıyım yine bişey derlerse bu sefer bende cewabını vercem..allah kimseye vermesin hastalık dert saolun canım tekrardan

hayatta hiç bir şeyin garantisi yokken , laf diye konuştuğunu sanan aptal insanlar ne kadar çokmuş meğer !

hiiiçç üzüldüğüne değmez, bunlar içinmi üzülmüşüm dediğin nelerini görceksin daha canim, keyfine bak, Allaha havale et , zır cahil, görgüsüz kültürsüz insanlardan uzak olalım hep inş. akıl var ama fikir yok , aynen hayvanlar gibi :1::1: hiç kendimize ısındıralım demeleri yok sürekli laf sokalım , kalp kıralım, kendimizden tiksindirelim diye yarış yapıyorlar adeta, hastalıkla dalga geçildiği küçük görüldüğü nerde görülmüş :47: hiçmi Allah korkusu yok, ÇOK SİNİR OLDUM VALLA, olsun kızım allah şifanı versin üzülme de geç bişy bilmiosan da , öff deli oluyorum bunlara,
benim başımdada bunlardan var, zır cahiller !

benim kp de yoldan geçen kanser komşusuna küfredip buda daha ölmedi bi türlü dediğinde şok olmuştum, boğazını sıkmak istemiştim :57: İNSANLIK ALLAH KORKUSU SIFIR , ben hasta insan görünce içim cız ediyor yolda gördüğüm hastalara engellilere dua ediyorum, bunlar nası Allahtan korkamadan dili varıyor anlamıyorum, RABBİM BETERİNDEN SAKLASIN HİÇ ÜZÜLME TATLIM,

HAMİLELER UN MU YİYOR DESEYDİN :37: uyuz şeyler

Seni gerçekten çok iyi anlıyorum arkadaşim bende çölyak hastasiyim ve yeni evliyim çok üzüldüm senin adına arkadaşlarında dediği gibi esin bu konuda nasıl yani ailesine tepki. Vermiyormu onlar öyle yapınca,benim kayınvalidemlerde pek anlamadiklari için aman ye ne olacak sanki gibi baskılar yapıyorlar benden önce eşim hemen atlar hayır kesinlikle yiyemez der yediğim şeylerden yaptırtir gerçekten çok hassassiyet ve önem isteyen bir rahtsizlik allah yardımcın olsun arkadaşım boşver atma içine bu rahtsizliga streste iyi gelmiyor dikkat et kimse senden önemli değil içine atipta yıpratma kendini...
Ayrıca hastaligin hangi boyutta canım???tabi sormamda bir mahsur yoksa...

benim şikayetlerimden 2 ay sonra teshıs kondu canım.. endoskopıde sonucunda villuslarda kütleşme görülmüştü sadece çölyak hastalığını düşündürmektedir yazıyodu.. doktorda hemen diyete baslattı sanırım ileri seviyede degildi benimkisi.. senin hastalığın ne durumda canım.. allah bize yardım etsin. birde benim hastalığımı kayınvalidemler sakladı hep herkesden el opmeye gıttıgımız her yerde gozumun onune tatlıları boreklerı coreklerı soktular ole yemıyorum karnım tok falan demk zorunda kaldım.. hıc okadar zorlanmamaıstım sanırım en sonunda isyan ettım esıme hıc mı acımıyosun dedım gozumun onunde canım ıstıyo ama yıyemıyorum vebalımıyımda saklıyosun dıye bagırınca soylemey basladılar hastalıgımı..

hayatta hiç bir şeyin garantisi yokken , laf diye konuştuğunu sanan aptal insanlar ne kadar çokmuş meğer !

hiiiçç üzüldüğüne değmez, bunlar içinmi üzülmüşüm dediğin nelerini görceksin daha canim, keyfine bak, Allaha havale et , zır cahil, görgüsüz kültürsüz insanlardan uzak olalım hep inş. akıl var ama fikir yok , aynen hayvanlar gibi :1::1: hiç kendimize ısındıralım demeleri yok sürekli laf sokalım , kalp kıralım, kendimizden tiksindirelim diye yarış yapıyorlar adeta, hastalıkla dalga geçildiği küçük görüldüğü nerde görülmüş :47: hiçmi Allah korkusu yok, ÇOK SİNİR OLDUM VALLA, olsun kızım allah şifanı versin üzülme de geç bişy bilmiosan da , öff deli oluyorum bunlara,
benim başımdada bunlardan var, zır cahiller !

benim kp de yoldan geçen kanser komşusuna küfredip buda daha ölmedi bi türlü dediğinde şok olmuştum, boğazını sıkmak istemiştim :57: İNSANLIK ALLAH KORKUSU SIFIR , ben hasta insan görünce içim cız ediyor yolda gördüğüm hastalara engellilere dua ediyorum, bunlar nası Allahtan korkamadan dili varıyor anlamıyorum, RABBİM BETERİNDEN SAKLASIN HİÇ ÜZÜLME TATLIM,

HAMİLELER UN MU YİYOR DESEYDİN :37: uyuz şeyler

tüm duygularıma tercüman olmuşssun canım valla gercekten sözde allahtan korkarlar namazlarında nıyazlarındalar ama işte cahillik çok fena çokkk... başlarına bişey gelcek anca oyle anlarlar

Back